sinister Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 drogba poludeo. chelzi milan 2:1. tri boooombe Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 jbt,sta se ovo opet dogadja,ovi podneli ostavke zato sto Bekvalac nije izabran za trenera mlade reprezentacije..da paradoks bude veci,jedan jebeni cudotvorac Dujkovic hoce zapravo da vodi nashu mladu reprezentaciju i ovi uzmu i podnesu ostavku zato sto je on izabran.Kakve gluperde,jebem im svima pijanu mater. potpis Dujkovic car. Sa Ganom je chovek ushao u 1/4 finala na svetskom prvenstvu jel da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 u osminu..a onda su ga pokrali malkice protiv brazila..secam se na 1-0 za brazil gana ima 500 sansi i onda u 45 minutu adriano daje go iz debelog ofsajda.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 E jeste :) Posle ih je prcnuo malo na konferenciji za shtampu, vezano za sudjenje, neshto u fazonu 'ne mozemo svi da budemo Brazilci...' :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ne znam gde bi ovo turio, ali ajde ovde. Bash me iznervirala ona odbojka, mater onim brazilcima a i nashima vala shto su izbananisali zadnji set. Ali smo nabili italijane u vaterpolu barem. Hteli da nam ukradu, ali ipak smo bolji =P. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Tosic postigao prvenac u Mutd-u ! http://www.youtube.com/watch?v=X4lRldEyRZ8&feature=fvsr Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Odgledajte i ostale golove, drugi Ovenov je dosta dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ako berbatov nastavi ovako da igra, mogao bi ipak da se ispostavi kao pojacanje a ne skupi promasaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Drugi najbolji asistent lige totalni promasaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 debeli slomio levu ruku :\ koji smor, a taman poceo da metje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ne znam gde bi ovo turio, ali ajde ovde. Bash me iznervirala ona odbojka, mater onim brazilcima a i nashima vala shto su izbananisali zadnji set. Ali smo nabili italijane u vaterpolu barem. Hteli da nam ukradu, ali ipak smo bolji =P. jes vala mater im jebem da nam promene sudiju pa to nema nigde samo kad srbija igra usta ih jebem citgani pravi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 debeli slomio levu ruku :\ koji smor, a taman poceo da metje :) Bash sam se smorio kad sam cuo... debeli majstor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 nista sad ce morati opet po klubovima sa adrijanom da pravi lom.. Nego,skroz smo zanemarili u19 evropsko prvenstvo.prosli smo u polufinale,nije to malo.. Adem namestio sva 4 gola koja smo dali,sto iz prekida koje izvodi sto iz igre..dva komada uvalio mali aleksic iz vojvodine a dva neki stoper iz lokomotive.lik 91o, valjda ima vec preko 190cm i jak je ko stena..bice nesto od te dece 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ali sad sa domacinom Ukrajnom u polufinalu, bice zajebano. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Real Madrid - LDU Quito FT: 4-2 prvi gol u dresu reala postigli su: Negredo,Ronaldo,Granero vazno je da su 3 nova igraca postigli golove i podigli svoje samopouzdanje! Hala Madrid! Edited July 28, 2009 by SrdjanO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Hvala bogu, Ronaldu je bas manjkalo samopouzdanja. Sad ce moci da igra kao sto je igrao u Mancesteru, hurej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 jebote stvarno..ako nekom nije potrebna inekcija samopouzdanja to je on.. a ta dva muchenika nece videti realov dres vise..osim na treningu.. zamisli taj usud..klinac si i treniras u realu, a znas da nikad neces igrati za njega.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Zato Zigic komada dva za Valensiju vs Werdera Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 I to nisu losi uopste. Oni su retardirani ako im ove sezone ne bude ulazio u igru bar sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 prvi je proser golmana,ali drugi je u njegovom stilu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Da, kod prvog je golman skroz omashio stranu, ali lepo je sutno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Mutu plaća Čelsiju 17,2 miliona Sud za sportsku arbitražu (CAS) naredio je fudbaleru Adrijanu Mutuu da svom bivšem klubu Čelsiju plati 17,2 miliona evra kompenzacije. Londonski premijerligaš otpustio je Rumuna jer je konzumirao kokain. Mutu se prošlog avgusta žalio sudu u Lozani na odluku Svetske fudbalske federacije (FIFA) koja je odredila da 30-godišnji rumunski fudbaler ipak mora da plati odštetu Čelsiju. Čelsi je otpustio Mutua u oktobru 2004. godine nakon što su njegovi doping rezultati bili pozitivni na kokain i suspendovan je na sedam meseci. Londonski klub je za Mutua 2003. godine platio Parmi 17,6 miliona evra, ali nije dobio obeštećenje kada je rumunski reprezentativac prešao u Juventus kao slobodan igrač, za vreme suspenzije. Mutu je 2006. godine iz Juventusa prešao u Fiorentinu i još igra za klub iz Firence. jebote bre, stoji da je presuda fer u odnosu na chelzi ali mi je neverovatno da je mutu sebi dozvolio da izgubi sve pare koje je zaradio (a sasvim moguce i vishe)... bash mi je zhao dechka, ali kad mu ga je davao po nosu trebao je da misli o posledicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Davoa po nosu i dozvolio da ga izvale :), nije kao da je jedini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 umro Bobi Robson :( 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 au rip za legendu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts