Kal1mero Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 meni je ronaldinjo bio naj od naj one dve sezone koje je igrao :D dok nije puko Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 super su igrachi i Pele, Ronaldinjo, i Ronaldo...ali je maleni gauchos jebena FACA za sve njih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 pre ce biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 joj brate secam se te 2002, posle SP-a bar pola mojih drugara se oshishalo tako :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ronaldo.al ne kristijano =D Legenda.Mada , Messi od novijih ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 zaboravio sam jos jednog kljucnog coveka..kome ronaldo moze da se sagne.. bre kad smo bili klinci svi su kukali za ovaj nintendo dres zbog njega..i na iss pro deluxe secam se imo sve 19ice :))..dozivotni kralj Firence i okoline 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 chuj mishu tumbasa shto vrishti sevojno, sevojno na jna :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 zaboravio sam jos jednog kljucnog coveka..kome ronaldo moze da se sagne.. bre kad smo bili klinci svi su kukali za ovaj nintendo dres zbog njega..i na iss pro deluxe secam se imo sve 19ice :))..dozivotni kralj Firence i okoline aplauz za ovo, obozavam ga! takodje i kad je igrao sa jebenim Delvekiom u Romi, kakav tandem! nikad necu zaboraviti kad su naguzili 4:1 Lazio u njihovoj verziji galaktikosa :P ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1. Februar - moj rođendan, Batistutin rođendan, Dan grada Novog Sada. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 22.09 Moj rodj,Ronaldov rodj,Heri Kjuelov rodj! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 28 jul- moj rodj, Kerikov rodj, Aragonesov, Vladimira Stojkovica i Fernanda ALonsa :) haha koji bednici svi sem mene :) Grujane riba mi je rodjena tad, vidi se sve face :) Zaboravio si da addujes Kuzmanovica :P ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 12 sept - moj rodj.. a ja sam buduci car i najuspesniji vlasnik crvene zvezde! 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1. Februar - moj rođendan, Batistutin rođendan, Dan grada Novog Sada. :D ajde batistuta ali kakve ti veze sa novim sadom imash? :D btw moj rodjendan 9.10 - rodjendan ive andrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) moj rodjendan 15.08 i tako... dodjite na pice :D jedina stvar zbog koje gotivim adebajora Edited July 17, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ja Pele-a nisam gledao tako da ne mogu da pricam o njegovim igrackim kvalitetima, a Maradonu sam gledao milion puta, cak i uzivo ovde na Marakani i covek je Bog fudbala. Plus ono sto ide Maradoni u korist je sto je sabijao u modernom fudbalu, sa jacim odbranama i taktikama, dok je Pele igrao u drugom vremenu E to. Nisam gledao ni jednog uzivo ali zato ima YouTube. Drugacija se odbrana igrala u Peleovo vreme, nije se igralo ni blizu ovako prljavo kao danas. Pelea bi danas iznosili na nosilima svaku utakmicu, dok bi se Maradona savrseno uklopio u danasnji nacin igre. I jos je Maradona zabio gol rukom na Svetskom prvenstvu :D Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 mozda zato sto je maradona dosta mladji od pelea ?!:D meni je glupo porediti i ja bih sada oprao koraca u basketu sto ne znaci da on nema pojma :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 I jos je Maradona zabio gol rukom na Svetskom prvenstvu :D izvini ali nije to maradona uradio. To je bila ruka Boga :) I jos je Maradona zabio gol rukom na Svetskom prvenstvu :D izvini ali nije to maradona uradio. To je bila ruka Boga :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Ovaj ... Misa baksuz ... uvek vice sTevojno :D nisi ga lepo slusao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 E to. Nisam gledao ni jednog uzivo ali zato ima YouTube. Drugacija se odbrana igrala u Peleovo vreme, nije se igralo ni blizu ovako prljavo kao danas. Pelea bi danas iznosili na nosilima svaku utakmicu, dok bi se Maradona savrseno uklopio u danasnji nacin igre. I jos je Maradona zabio gol rukom na Svetskom prvenstvu :D nije se igralo prljavo? a ono kad su peleu na svetskom prvenstvu (ne znam tacno koje godine) slomili obe noge posle jednog uklizavanja, to nije prljavo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Matori, jesi ti siguran da je Pele lomio nogu na SP? Ja prvi put čujem za to ali nije ni bitno. Evo ti video, pogledaj zbog čega je napustio reprezentaciju posle SP 1966. u Engleskoj. http://www.divshare.com/download/6593758-83a Danas ovakve startove viđaš na svakoj utakmici. Onda pogledaj Meksiko 1986. kako Englezi pokušavaju da ubiju Maradonu. Pogledaj koliko startova sa obe noge noge za koje se danas dobija direktan crveni. Kao što svi znamo Maradonu nisu izneli sa terena, nego im je prvo zabio ruku Božju, a posle toga i najlepši gol u istoriji fudbala. Jedan je Bog! Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 nego... MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Matori, jesi ti siguran da je Pele lomio nogu na SP? Ja prvi put čujem za to ali nije ni bitno. Evo ti video, pogledaj zbog čega je napustio reprezentaciju posle SP 1966. u Engleskoj. http://www.divshare.com/download/6593758-83a Danas ovakve startove viđaš na svakoj utakmici. Onda pogledaj Meksiko 1986. kako Englezi pokušavaju da ubiju Maradonu. Pogledaj koliko startova sa obe noge noge za koje se danas dobija direktan crveni. Kao što svi znamo Maradonu nisu izneli sa terena, nego im je prvo zabio ruku Božju, a posle toga i najlepši gol u istoriji fudbala. Jedan je Bog! pa kad je na belom normalno da mu ne mozes nista :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 jbt,sta se ovo opet dogadja,ovi podneli ostavke zato sto Bekvalac nije izabran za trenera mlade reprezentacije..da paradoks bude veci,jedan jebeni cudotvorac Dujkovic hoce zapravo da vodi nashu mladu reprezentaciju i ovi uzmu i podnesu ostavku zato sto je on izabran.Kakve gluperde,jebem im svima pijanu mater. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts