Litt Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 sto pognute glave? hamburg igra u vrh formi a cak ni ovi arapi nisu glupi da misle da ce prve sezone uzeti neki pehar, treba tu par godina dovodjenja pojacanja i uigravanja ekipe da bi se nesto postiglo...Uz Wolfsburg, HSV igra najbolji fudbal u Nemackoj trenutno, uz neke momente Bajerna koji ume da zgazi ali da bude zgazen ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 pa zato sto nisu prosli dalje :))) a imali su sanse i inicijativu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 man.siti ima tim realno da je meni nerealno da su ovako loshi.Onaj Hjuz nije normalan. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 cekaj sad sl.sezonu, oni su sad na sredini.I totehnem ima odlican tim pa su do pre 3 kola bili 15ti.Sad ce biti sredjivanje tako da City mozda bude u top5 sl.sezone.Treba im vodja i to je to. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 treba im bre samo trener i stoper..svi ostali manje vise sabijaju..dobro mozda s izuzetkom elana koji se gubi mnogo po terenu.i spor je posto ko kurac 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 samo Hjuza da promene i mogu da rokaju imaju extra igraca / talenta na skoro svakoj poziciji, i mogu da budu medju top4 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2009 Author Report Share Posted April 18, 2009 imaju jebenih 6 spiceva za pocetak.Belami,Evans,Staridz,Mvaruvari,Bozinov,Sajsedo(e da,i Vasel).Tri vrhunska krila Robinjo,Petrov i Rajt Filips.Veza Elano Ireland(i povredjeni Dzonson,mega talenat),zadnji vezni De Jong i Kompani.I pride Zabaleta koji mozhe igrati i to i na strani.Odbrana po imenima isto dobra i Onuoha i Richards su mladi reprezentativci bili,Dan kapiten Irske(iako je bulja),levo Bridge vecita zamena za Esli Kola.Skoro svi su jebeni reprezentativci,na svakom mestu imaju zamene(dovoljno dobre).Pa jebem mu mater,to je sve za mene kurac.Kad moze jedan Everton sa onakvim timom da bude mega jak,kako onda totenhem i siti chame na dnu tabele.Treba jebati mater i Rednapu i Hjuzu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 jebote stvarno sta je sa ta dva bugarceta..nisam ih vido dugo na terenu..mora da su povredjeni ili tako nesto..bar petrov bi sigurno igrao.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 imaju jebenih 6 spiceva za pocetak.Belami,Evans,Staridz,Mvaruvari,Bozinov,Sajsedo(e da,i Vasel).Tri vrhunska krila Robinjo,Petrov i Rajt Filips.Veza Elano Ireland(i povredjeni Dzonson,mega talenat),zadnji vezni De Jong i Kompani.I pride Zabaleta koji mozhe igrati i to i na strani.Odbrana po imenima isto dobra i Onuoha i Richards su mladi reprezentativci bili,Dan kapiten Irske(iako je bulja),levo Bridge vecita zamena za Esli Kola.Skoro svi su jebeni reprezentativci,na svakom mestu imaju zamene(dovoljno dobre).Pa jebem mu mater,to je sve za mene kurac.Kad moze jedan Everton sa onakvim timom da bude mega jak,kako onda totenhem i siti chame na dnu tabele.Treba jebati mater i Rednapu i Hjuzu. ja to vidim na ovaj nacin, sve je to sklepano na brzinu, kao, imamo para, kupuj na kilo! nista ne vredi ako se tim ne uigra, jes da je vec kraj sezone, ali svejedno, nisu stvorili pobednicki mentalitet od starta. secam se bre na pocetku sezone KAKO je totenhem kidao, doduse u prijateljskim :) i ocekivao sam visoke domete. ali kako je krenula liga, prc... prvo kolo, midlsbro, caoske!!! secam se da mi to bila dvojka ko kuca :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 ok kenjati po hjuzu.. al sto po chiki rednapu :) iskreno ga ne gotivim, jer je hejtovao naseg nikolu, kako nije dovoljno dobar.. al svejedno, mislim da je izuzetan strucnjak, i da je doveo tim u kolku tolku normalu, posle ramosa Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 sve je to go kurac za mojesa, o nila i zolu:)..i hodzsona da ne zaboravim, fulam je bas beda od ekipe a u prvih 10 su.. realno sa prosecnim timovima su postigli mnogo i imaj u vidu da je rednap u januaru potrosio omanju vrecu para - palasios, robi kin, cimbonda..a nije da totenhem kida bash..mislim ne kazem, mozda pocne od starta iduce sezone da sabija dok im on objasni..ali ono.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Real -hetafe ko je gledao drugo poluvreme odnosno od 84 min imao je sta da vidi,kao juznoamericki fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=357255 ostadoh bez reci. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 koji degen -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 auuu jbte,cuo sam za start,al nisam znao da je ovako... pajser,treba ban godinu dana za ovo min Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 ko je ovaj sto se igra dodavanja sa kasiljasom ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 neki lik sto je umislio da je toti :))) ocekivao sam kaznu, ali ne ovoliku, samo zato sto je iz reala! u svakom slucaju, svaka cast! bas me zanima da li ce diara dobiti jedan mec suspenzije za onaj nasrtaj u cacku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 ovaj lik iz Reala, Pepe, izjavio kao, da hoce da ide u penziju, kao ne vidi car u igri pposle Adriana, i on ode sta je ovo jebote, Maldini ima 120 godina i igra fucu, a ove devojcice idu u penziju, ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 pa to je zato sto su preplaceni mamu im jebem.Ima da igraju svaki dan ako treba,i to za desetoduplo manje para,pizda im materina preplacena !! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 umesto tebi da daju te pare i konacno ostvare rentabilnu investiciju!! RECO IM BRE GRUJANE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 ovaj lik iz Reala, Pepe, izjavio kao, da hoce da ide u penziju, kao ne vidi car u igri pposle Adriana, i on ode odakle ti ovo? pa odseko bi mu obe noge, pa mu onda rekao da ide. zamisli, dali 30 milki za njega, i sad da ode ahahah Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 neki lik sto je umislio da je toti :))) ocekivao sam kaznu, ali ne ovoliku, samo zato sto je iz reala! u svakom slucaju, svaka cast! bas me zanima da li ce diara dobiti jedan mec suspenzije za onaj nasrtaj u cacku... oće, daće mu kurac Gol Mrđe, pa Javorov, i onda ovo. Imali su 10 bodova prednosti, i još im ovo treba 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 sini, http://www.goal.com/en-us/news/88/spain/20...urn-to-football razmazena stoka :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 hahaha:))) kakav retard Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ma fake informacija, goal.com kao izvor rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts