GibanicA Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 cekaj neko je stavio bonbonjeru na 20. mesto? o cemu mi pricamo.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 tacno je to da je pirotehnika za lozane,ali bolje zvuci,izgleda... posebno ako ima neko smisla za koreografiju (cigani znaju lepo da "ukomponuju" baklje,posebno mi se svidjaju oni strobovi :D ) i meni se svidjaju oni udari DINAMITARE! ,da se bre usere protivnik ! al doro svako ima svoj ukus,ne vole svi pedersko navijanje :p automatski ako imaš baklju nisi peder, kali, znaš šta ti je činiti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ibisevic out do kraja sezone?!?!?!? :OOOOOOOOOOOO koji smor ako je ovo tacno... covek se povredio na pripremnoj tekmi protiv hamburga i po svemu sudeci ce odsustvovati do kraja sezone! neverica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 pa da ,kao cekaju se snimanja , ali najverovatnije je out do kraja sezone :( ,a i ako nije pokidao ligamente,sigurno nece igrati mesec,dva a i to je puno :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 znaci hofenhajm zavrsava 7mi.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 hofenhajm dovodi van der vaarta na pozajmicu do kraja sezone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 to mozda u menadzeru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 to je bila shala mala al evo jedne vesti koja bi vrlo lako mogla da se obistini. hajduk split dovodi ivana "killera" klasnica - ako nekog osim mendzija uopshte to i zanima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Zigic, Nikola Zigic Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 strasno,opet :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 renesansa srpskog diva :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Shto ga zavuche Boshko jevropski :) http://www.youtube.com/watch?v=jlX2qpttF5A У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Pobezhe robinjo iz sitija Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 jebote oce li neki normalan klub dati vise sansu bosku da igra ko covek.mi takvog driblera nismo imali u istoriji fudbala Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 to i meni nije jasno.Da on u mrtvom Palermu nema mesta,a da u Djenovi tek od skoro dobija sansu,zaista sam zbunjen. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Iznervirao sam se zbog rukometa, cancle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Bosko Jankovic IGRACINA ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Vratite ga u zvezdu! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 opa ,tosic debitovao protiv totenhema,vidi se da se usrao,al solidno igra,cak izvodi i prekide :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Odigrao je ok, imao 2 lepa pasa, inace nije dugo zadrzavao lotpu kod sebe. Vidi se da je jos slab, dva puta su ga oduvali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 Krivo mi je sto ga nisam gledao,tad je mancha vodila pa se nisam brinuo za tiket,a rukometashi su krunili jetru :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Novi stadion u Banja Luci, 31ooo mesta, planiran zavrshetak 2012. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Meni je prelep :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Lici na cepelin neki :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 i opet je dao gol,a i za prvi je zasluzan jer je Palop jedva njegov shut odbranio i ovaj samo natrcao na odbitak.Kakav majstor. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 gde gledas pizdo??? @stadion meni se nekako cini ko da moze vise od 31k da primi... tako deluje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts