gruja Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 ZATO BRZE BOLJE KEZMANA U REPKU! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ne seri grujo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 ;* gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 daj Stijo mojne da me zajebavas,ae idi spavaj :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 jebote slusam sinoc onog djurica iz partizana..jel on idiot ili misli da su svi sisali vesla? sta znaci recenica `ubedili smo finansijera banata da se odrekne 25 odsto transfera z.tosica` ubedili su nekog da se odrekne 25 odsto od 7 miliona evra? koje su to metode ubedjivanja bile, jel su mu dali dzesiku albu i karmen elektru da mu budu robinje mesec dana? ili su mu oteli porodicu i odveli ih u mogadish? u svakom slucaju verujem da banat dobija partizan na prolece..i to oba puta..druge opcije nema:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) 21:00 Racing Santander ? - ? Valencia Edited January 7, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ne znam da li sme da igra Zigic na toj tekmi... videcemo. Voleo bih da im da 2 komada ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 ne moze da igra u kupu. smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 (edited) jebi nemanja glupe engleze! elem kako se sekund pre toga izbagovao komentator kad su pustili reprizu ponistenog gola,umro sam od smeja :D au sad se jos jednom izbagovao na istu foru pri reprizi drugog gola,koji tard :O Edited January 11, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 uf,trpaj smrdljivi celzi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 ali Mirko,bozhe kakav car. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 mirko je postao univerzalni mamojebac..svaku loptu je primio, svaki put se zagradio..i jos je dao dva dojaja gola..pritom onaj drugi ne mogu da verujem da mu je palo na pamet da je udari glavom 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=338955 e ljudi, MENI SE POVRACA!! Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 da da da,bravo,ja sam zaboravio da okacim vest :)) nema grckih,ruskih i srpskih stadiona,to pod jedan :)) pod dva,onakvo nipodastavanje juznoamerickih stadiona,pa jebote,tamo samo cekam kad ce da se srushi neki stadion :)) a trece,pola stadiona sa liste su jebena pozorista i turisticki klubovi.Pa Barsa i Real ni nemaju svoje navijache u pichku materinu.Ovo je najsmesnija lista u zivotu,onaj koji ju je pravio treba da se ubije. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Britanci su inace poznati po objektivnosti... atmosfera borusije iz dorthmunda >>>>>>> svih engleza zajedno a da ne govorim o juznoamerickim stadionima,sto rece gruja inace je meni to pedersko navijanje ,kao u engleskoj, sranje ,mora brate malo pirotehnike :D sad ce articka majmuncina da likuje za pool :D Edited January 13, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 bolja atmosfera je na vecini stadiona druge nemacke lige nego, npr kamp nou. samo se cuje, baaaaaarsa, baaaaaaarsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 sve je bolje u nemackoj,pogotovo komentator :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 Britanci su inace poznati po objektivnosti... atmosfera borusije iz dorthmunda >>>>>>> svih engleza zajedno a da ne govorim o juznoamerickim stadionima,sto rece gruja inace je meni to pedersko navijanje ,kao u engleskoj, sranje ,mora brate malo pirotehnike :D sad ce articka majmuncina da likuje za pool :D brate,previse si zabo engleze :))Do jaja oni imaju atmosferu,relativno svuda je do jaja navijanje,ali su njih unistili zakoni i to je realno.Ali zato 80% spanaca i italijana su veliki zabod. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 stvarno krajnje sramotna lista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 @gruja do jaja je navijanje,al smara to samo pevanje i tapsanje... zamisli enfild sa pirotehnikom :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 aaa mislis na navijacki stil.Pa ono sta znam.Meni je to nekako vise "mushkije" navijanje nego italijanski stil.Sta znam.Zato mi grobari i imaju bolja navijanja poslednjih godina.Sve energichno,a nase pesme ko da peva Eros Ramazoti jebote :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 pirotehnika je za lozane 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 pirotehnika je za lozane Tacno tako ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Italijansko navijanje > Sve. I to ne zbog pirotehnike, nego zbog zastava, pesama i slicno. Englezi bi bili slicni kao i Nemci da ih zakon nije sjebo. Edited January 13, 2009 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) tacno je to da je pirotehnika za lozane,ali bolje zvuci,izgleda... posebno ako ima neko smisla za koreografiju (cigani znaju lepo da "ukomponuju" baklje,posebno mi se svidjaju oni strobovi :D ) i meni se svidjaju oni udari DINAMITARE! ,da se bre usere protivnik ! al doro svako ima svoj ukus,ne vole svi pedersko navijanje :p Edited January 13, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts