manager Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 18.30 B92 - Fudbal: Zenit - Real Madrid, prenos 20.35 HRT 2 - Fudbal: Bajern - Lion 20.40 B92 - Fudbal: Bajern - Lion, prenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 18:30 B92 Zenit - Real 20:45 B92 Bayern - Lyon ista tekma je i na HRT-u u 20:45, s tim da ne prenose Zenit u pola sedam, već njihov Slaven Belupo u kupu UEFA 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 TJAOSKE PERO KATJE SAJT!?!?!/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 uskoro :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 anortozis 2-0,16 min idemooooooooooooo! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 ajao kakav gol zlatana ajao http://www.youtube.com/results?search_quer...o_date_uploaded Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 jel gleda neko barsa - atletiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 ^ hahahahahaha reci brate sta je ovo? jos cekam barcu za kesh...ne moze bolje Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 brate aj barsa..ali onaj mujin gol..pa to nisam video stotinama godina..covek je stvarno legenda p.s. mesi je mali jadnik sa onim golom..i anrija sam zamrzeo kad je dao takav go..stvarno jad 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Messi kopira henry-a dok je davao ovakve golove u engleskoj na kvarno ^^ A best gol je ibrahimovitjev u ajaxu kad je poredjo vs vitessea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Ibro kad ga juce strpo ja sam pustio u gace. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 au sta ga ih je crvenih kartona u seriji a :O btw totenhem ftw Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 totenhem da se tera u q***. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 neka nek crknu kad su uzeli modrica i pavlicenka.. juventus vec popushta..ne znam el neko gledo el izvalio trenera palerma ko neki krimos izgleda sa rejbankama:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 da,to sam i ja izvalio,palermo mafiozi :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Sicilija bato ;)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Davide Ballardini :D olol Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 bavio se trgovinom kukuruza na veliko a onda je odlucio da postane trener i u prvoj tekmi da pobedi juventus 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 i mene obori na vecini tiketa :( jebem te mohamede, jos jednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 vreme je da pochnesh da ne igrash kladionicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 to nikad! makar kuca otisla mora se dati na zanimljivosti gledanja tekmi i dodatnom stresu prilikom navijanja za tiket..a i osecaj kad dobijas pare zamenjuje 10 onih kad nisi dobio pare..ma koliko bolni ponekad oni bili 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 vreme je da pochnesh da ne igrash kladionicu NIKADA!!! makar kuca otisla mora se dati na zanimljivosti gledanja tekmi i dodatnom stresu prilikom navijanja za tiket..a i osecaj kad dobijas pare zamenjuje 10 onih kad nisi dobio pare..ma koliko bolni ponekad oni bili taj rad, brate po kladjenju!!! :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 brate samo mi da ne zavrsimo kao `oni` likovi iz kladze..sve ostalo je dojaja:)) ima svako u kraju bar po jednog takvog..matore izlapele likove koji po CEO dan sede u kladzi, igraju sisteme sa 16-20 parova i singlove sa max uplatom od 50 diin..pritom se u sve razumeju, murinjo i kapelo su im najjaci ortaci a runi im je brat od strica I OBAVEZNO IGRAJU ONE RASPALE VIRTUELNE PSE I DERU SE I NAVIJAJU!!!!!1 to kad vidim...:))) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 secam se jednom prolazim ja kalishom i skupili se penzosi gledaju sah,i sad neka manja grupica se malo izdvojila i prica o utakmici(valjda smo igrali tada sa Finskom) i jedan viche "onaj Lazetic majku mu jebem,pa taj se nije pomerio",tek ce drugi "Ma koji Lazetic,Lazovic,usta te jebem izlapela" :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ma necemo, ipak smo mi 'naprednija' generacija!!! (samo se ti teshi stanko.. ) :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts