weasel Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pricajte vi sta ocete Bekam je danas doneo pobedu Realu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Ne seri da ga je ovaj uveo? Nisam ni gledao koliko sam se razocharao u kladionicu danas :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 kladza da se izuzme west ham je bila jako realna,da sam bio tu verovatno bi i uzeo neku kintu :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Semjuel Eto'o odbio je da uđe u igru sa klupe na utakmici protiv Rasinga iz Santandera. Kamerunski centarfor rekao je Euzebiju, jednom od trenera Barselone, da neće da igra kada mu je rečeno da se spremi da uđe u igru za pet minuta. Eto'o je imao samo jedno kratko pojavljivanje na terenu od septembra, kada je do Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Rajkard nije bas debil ko sto ga mnogi ovde oslovljavaju ali daleko je od majsotra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Rajkard i majstor u istoj recenici...zanimljivo :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 ali jbt,ne razumem zasto degen nije hteo da udje u igru ae kao da se ne oseca spremnim nego je nezahvalan minutazom lol nob jbt gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 crnchuga glupa jbm ga bas ... Moze mu se tamo u Barsi !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Sad tek vidim kako je Klemente veliki znalac u proceni ljudi ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 eto nije hteo da udje jer mu je kao rajkard trazio da udje 5min pred kraj tekme (so i heard). shatro posto su se njih dvojica posvadjali, eto cak moze i da predje u juventus.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ma jok sredice to Rajkard, ipak je on vrhunski struchnjak, a i pametno je odmah o situaciji u timu obavestiti novinare, kao shto je on to uradio 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ma jok sredice to Rajkard, ipak je on vrhunski struchnjak, a i pametno je odmah o situaciji u timu obavestiti novinare, kao shto je on to uradio nije rajkard, nego Eto se iskenjao nesto u fazonu "ronaldinho i rajkard su losi ljudi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 jok, Rajkard je na prvoj konferenciji za stampu posle mecha rekao da Eto nije hteo da udje u igru, dok je Eto kao odgovor optuzio predsednika pre svega, koji hoce od njega da napravi zrtveno jagnje. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 da, ali su ronaldinho i eto shatro bili posvadjali jer je roni bio na rajkardovoj strani. sve u svemu, nema sanse da predje u juve. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Prava spanska serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 nije Roni na Rajkardovoj strani, vec je normalno dao izjavu, a to da niko ne moze da stavi sebe ispred kluba. Ako on kao tolika zvezda se ne kurchi, shta ima onaj majmunchic da se gura. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 agree. malo mi je neverovatno da trojica njih kenjaju, a da je eto u pravu :) shta znam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ipak je on samo crnac... snimili su juche neko grljenje, kao sve je u redu, ali se ne zna dali ce igrati prtiv valensije i liverpula 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 eto u arsenal ronaldinjo u milan ronaldo u barsu anri u barsu ako je verovati ovonedeljnoj stampi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) Tesko barsi ako to uradi. NIsterloj odbio milan i bajern sto je i logicno jedan je od retkih kome ide dobro u realu Edited February 16, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ne slazem se :P mislim da su odlichne zamene ako se dobro snadju u primeri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) Vala ako se snadju belje nego sto su ronaldinho+eto(koji su najzasluzniji za uspehe barselone poslednjih godina) onda im svaka cast. Edited February 16, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 obojica imaju potencijal za to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 To jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 dade ga Ronaldo ;)) ali se empoli brzo vraca u igru ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts