sinister Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 napomenuo sam da mu ne osporavam kvalitete, al i ti si potvrdio moju teoriju, da cim se nadje neko bolji da ga cuva, on se povuce.a to da je picka zbog valjanja, kontao sam da se podrazumeva. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 eduardo = poezija Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 (edited) brate njemu ako krene ima da prodje koga god oces..nebitno dal je galas ili stoper derbija.. slazem se da je placipicka zato ga ljudi i ne gotive i to je u redu ali covek je masina..i trenutno mu nema premca..jedino jos malo to u glavi sam sa sobom da resi da kad mu ne prodju 2,3 driblinga da ne treba posle da siluje i da se nervira..no to je mentalni problem i samo je potrebno da se odblokira,naucice ga ferguson kao sto ga je naucio da treba ponekad dodati loptu..ali ponavljam i sa tim sitnim nedostacima nenadjebiv je.. sto se tice totenhema haton je bestbuy.. a arsenal ubija iako je leman na golu..zasad..da ne ureknem Edited February 2, 2008 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 e bre nasao je poeziju da pravi kad sam ga izbacio iz tima :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 caaarski gol, ali dodushe iz ofsajda :/ ali kako su ih pokidali to je strasno, divota, jednostavnost, bez mrshenja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 akcije iz snova.. jos da manutd kiksne i bice fino..totenhem mnogo bolji zasad.. i odakle jbt tolko para totenhemu za zimski prel rok..i haton i vudgejt i zilberto.. a za leto su pukli bar 40m evra..ko da ih romanov burazer drzi 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ferguson je njega vec dosta naucio stim kakav je sebichnjak bio pre par godina,koristan je igrac nema sta al ga ipak ne podnosim Sto se tice Pato-a samo se nadam da ce nastaviti ovako,da nije jedan od onih za koje svi kazu "uuu tek ce on biti do jaja" a ispadne drugacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 drugari, sinister vam objasnio u prognozi, pokrijte se ushima usrani manchester 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 usrani manchester strasno... al, koliko bolje totinhem stoji u odbrani, otkad su ova dvojica dosli, samo mi nije jasno.. da je ostavio dawsona u startnoj, posle onih blamaza u kupu. btw. naso defoe kad ce goal da da u pm Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 mrtva mancha pizda im materina gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 (edited) steta za krauchove makazice, zamalo da uleti.. AGAIN :)) uf, kako se bojim sledeceg weekenda strasno. kontam da niko iz liverpula nije zaboravio tekmu iz prvog dela, i famoznog air maloude.. Edited February 2, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 lol real gubi od almerije ?!? dal su oni normalni.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 I jel gledao neko utakmicu? Zanima me kako smo igrali posto rezultat nije u prvom planu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 realno, liverpool je bio bolji. samo mi nije jasno zasto benitez, eto drugu tekmu zaredom vadi babela iz igre, koji je jako jako opasan. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ne znam, meni Benitez nikad nije bio jasan :) Realno je Liv bio bolji, ali kad nema Toresa nema ko da da gol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 jel ovo znaci da je ars osvojio !? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ne brate.. ima josh 12 kola do kraja Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 ozbiljno? :D nisam mislio bukvalno, vec ono... Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 samo dok svi prskaju odvratni manchester, dobro je, i dok ser alex fafa kobaju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ja samo ne bi voleo da osvoji Arsen aka pedofil, jer mi je skroz antipatican, a osecam da ce da osvoji i da ce ga svi dizati u nebesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 pa i treba da ga dizu, shta je sve uradio od klinaca koje je kupio, i nije ni malo antipatican 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 pf.. kako kome.. ;p Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 pf.. kako kome.. ;p ne bi dao bulju arsenu da igrash za prvi tim arsenala? [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ne kazem ja, svaka njemu cast sta je napravio od ovih klinaca, ali mnogi pricaju da je on najbolji trener na svetu i tako to, sto je realno smesno pricati za nekog ko je za tolike godine osvojio relativno malo trofeja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 @highli meni recimo nije jasno kako mozes da kazes ono za Fergusona!? tog coveka kad vidis kako se raduje kad Man da gol,kao dete od 7 godina...jako pozitivno zraci...dok sa druge strane,Venger je uvek nesto namrgodjen... strucnost ne pominjem jer govorimo o nekom simpatisanju ova dva trenera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts