Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ali ferguson kralj koji je reko nesto tipa

`liverpul prvak - ma vi ste neozbiljni..nisu oni za to`

kakva muda..

nadam se da je neko gledo arsenal nocas protiv blekburna..da vidi nove buduce zvezde..randala,barazitea i meridu..a hrvatara sabija,smirenost pred golom na maximumu

resava sve ko iz picke

p.s. a i sledeci vikend za balavljenje - barsa-real i inter-milan..

dva keca igram onako najnavijackije moguce..i ako je drugi realan ovaj prvi je klimav u picku materinu..

jebo mater ako je man dobio zasluzeno dobio

ali onaj arsenal, svrsio sam kako igraju. ono nije fudbal nego poezija

e Stijo,zasto mi spoilujes zabavu

od svih navijacha merseyside redsa,ti se javis.A pikirao sam Peru i Luku da malo nerviram,ali tebe necu.

Manchester je odigrao smesno,mnogo.A Liverpul je odigrao nekonkretno,kao i Arsa protiv Manche,ali je tad Pera govorio da je Mancha zasluzila pobedu.Realno,manchu usrao gol,i onda su jedino imali tu sansu da vas dokusure,ali jbg,fudbal je cesto nepravedan.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kako ovaj gruja izmislja, pa manchester je protiv arsenala pored 2 gola datih iz chistih shansi, imao josh 2, ovde je imao samo jednu pored ochajnog gola.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

dvojka na milan moze da dodje jedino ako inter odigra najgore u sezoni a milan najbolje u sezoni plus da se zlajo povredi i da iskljuce npr kambijasa..

inter kako igra realno je da ce da ih zgazi..prosetali su se pored rome lagano koja je opet dobila milan lagano..Fiorentinu glatko dobili u gostima s kojom je milan jedva x izvuko kuci (secam se da je mutavi zdravko promasio go sa metar ipo u 90m)

kompleksa vise nema to se videlo prosle sezone kad su ih dobili oba puta..usput

a sad igraju jos bolje i organizovanije..tako da ne vidim magiju po kojoj milan moze izbeci poraz..

a za barsu i real tu je vec sve moguce..ne igra lionel ni anri..real u velikoj prednosti..ali opet barsa kuci..ronaldinjo se mozda probudi,eto se vratio ovoono..bice ekstra mech..sa brda golova nadam se

kako ovaj gruja izmislja, pa manchester je protiv arsenala pored 2 gola datih iz chistih shansi, imao josh 2, ovde je imao samo jednu pored ochajnog gola.

kako god...

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ma bre i ovako okrnjeni bez figa,stankovica i mutavih dakura i adrijana opet imaju ekipu da se useres..kivu na sredini terena pravi krsh i lom..kruz nesretni sipa golove a krespo ceka na klupi da i on udje da sipa golove..

p.s. arsenal je car:) samo da se zna:D..mancester sa 100 mil evra ulozenih ove sezone ne igra ni priblizno lep fudbal kao arsenal u koji je ulozeno bar 10 puta manje..juce kad sam gledao omladince protiv blekburna uplasio sam se sta bi bilo sa da je npr Vejn zavrsio u Arsenovim rukama..i ovako je odlican,sa iskoriscenih mozda 60 posto potencijala. u arsenalu bi bio pokretni mocnik pred kojim svi padaju:)..

Edited by GibanicA

Fudbaleri Valensije pobedili su trećeligaša Real Union u gostima 2:1, u šesnaestini finala španskog kupa Kralja. Prve golove u dresu “slepih miševa” postigao je reprezentativac Srbije Nikola Žigić koji je utakmicu počeo na klupi. Žigić je tako prekinuo seriju od čak šest utakmica u kojima Valensija nije postigla gol.

ma kike je za njega zmaj bio..

a jes oruni stocar sada..stocar s idejom bar:) ali bi u arsenalu naucio da igra SVE, sto on objektivno moze..u manutdu je osudjen na spica/poluspica. u arsi bi garantujem ti mogo da igra i levo i desno i zadnjeg veznog i kreatora,ma sta oces..

kad je naucio burazera od rigobeta songa da igra stopera/beka/vezusvepozicije/ onda mu vejn izgleda kao lak zadatak

ali je Robi Kin sve usrao..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

svidja mi se sto Zhiga uspesno pisa Kumanu u usta otkad ga je ovaj proglasio prekobrojnim :))

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...