Highl1 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 ahaha, pricha se o Tumbi za selektora, koji rofl 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 nisam hteo jedini da kazem za to da ne ispadnem hejter,ali to bi bila blaga katastrofa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 ma bilo ko, cak i da dodje tuzni jeshic, samo da se novom selektoru ne mesa u izbor igraca! a posto je to tesko, tacnije nemoguce, moze da dodje bilo ko.. zbog toga je i sinisa odbio mesto selektora. pametan covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 ma koji bre Tumba i Jeshic,manite me tih poluljudi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ja ti ne pricam o njihovim kvalitetima, vec o jednostavnoj komandi ljudi iz saveza oko selekcije repke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 TUMBA FTW! ... zajebavam se, teraj ga bre u kurac, samo nam je on falio. :)) Selektor nije koren problema, odnosno najveci problem. Mnogo je gore od toga shto bata Terzu nema ko da smeni. 'Strucni savet' se sastoji od: kosana, djore, santracha...(dosta je, ne mogu vishe da nabrajam) sve sami trenerski asovi dokazani po raznim svetskim vukojebinama. Prochitao sam njihov izveshtaj o Klementeu, e to je tek R.O.F.L. ... + Gomila, gomila drugih problema koje niko ni pominje a kamoli reshava... Tako da, spremimo se za duvanje kare i za mundijal 2014. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 TUMBA FTW! ... zajebavam se, teraj ga bre u kurac, samo nam je on falio. :)) Selektor nije koren problema, odnosno najveci problem. Mnogo je gore od toga shto bata Terzu nema ko da smeni. 'Strucni savet' se sastoji od: kosana, djore, santracha...(dosta je, ne mogu vishe da nabrajam) sve sami trenerski asovi dokazani po raznim svetskim vukojebinama. Prochitao sam njihov izveshtaj o Klementeu, e to je tek R.O.F.L. ... + Gomila, gomila drugih problema koje niko ni pominje a kamoli reshava... Tako da, spremimo se za duvanje kare i za mundijal 2014. :)) ovo je stvarno vrhunac svega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 cekaj, sta fali tumbi? kad je on bio trener partizana, zvezda je plakala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 I vi ste plakali kad je Muslin bio trener, pa to ne znachi da on treba da bude selektor. Realno, obojica su smeh u odnosu na bilo kog stranca, da ne govorimo da je Klemente sigurno najbolji izbor, samo da mu drugi ne sastavljaju tim. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 sta znam, ja sam za to da se ukaze prilika muslinu/tumbi pa da vidimo... ne znam, nesto mi se ne dopada klemente, deluje kao da nema kichmu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Chim neki trener radi u Kini, ne treba da se pricha o njemu kao potencijalnom selektoru. Svaka chast Tumbakovicu, meni je lik, ali ne hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 ja kad bi se dala sansa Tumbi,poceo bih da placem :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Mozda Goran Stevanovic? On je bio pomocnik Iliji Petkovicu u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Dobro se pokazao, ali ga posle toga nigde nema, jer je u zavadi sa Zvezdanom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Procitao sam par njegovih intervjua, deluje ko pametan lik, ali ce ga kurac zvati. Izgleda po stampi juche/danas, ne gine nam Tumba 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ^ ako se ovo desi,Grujane dacemo jedno drugom rame,pa udri po suzama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Chim neki trener radi u Kini, ne treba da se pricha o njemu kao potencijalnom selektoru. Svaka chast Tumbakovicu, meni je lik, ali ne hvala. jes' da radi u kini, al' im je idol tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Njima je idol svako ko je vishi od 1.5 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ^ ako se ovo desi,Grujane dacemo jedno drugom rame,pa udri po suzama... lol gej Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 fu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) realno pogledati ko sve sedi u onoj strucnom odboru (ili kako se vec zove): ljupko petrovic (aj da kazemo jedini koji je to i zasluzio bio je prvak evrope al se posle toga vozao po bugarskoj, kini itd i sam se hvalio kako je u espanjolu dobio otkaz za lapo godine) milorad kosanovic (no comment, covek prica kako klemente nije stvorio igru, strucnjak koji je protiv ko p**** izveo postavu protiv arisa, covek koji u svojoj karijeri nista nije ostvario i bio isutiran iz svih ekipa) milovan djoric (hmmm covek koji navodno vodi onu skolu koju papreno naplacuju iako je ta lincenca dobijena kako bi se razvio fudbal na ovim prostorima, koga ni bog nece oterati iz saveza, covek koji je u svakoj corbi mirodjija, sa strukom je operisan) moraca ne znam ime (o njemu tek ne vredi trositi reci) tumbakovic (osvajac silnih titula u bivsoj SR Jugi i to u doba Zeke i Bjeke, oprobao se i u evropi ako se secati oteran iz AEK, posto idol u Kini gde bi realno i mi postali idoli :D) jedan od nasih proslavljenih sudija kojih vec par godina nema na listama uefe i fife. direktor mladjih kategorija Partizana. i jos jedan meni nepoznat Realno meni se Klemente ne svidja, nismo imali igru cele kvalifikacije, Jermeni nas obrukase, nastupi su mu teatralni i prica kako nemamo mentalitet ko pokvarena ploca, al isto tako nisam ni jednog od nasih "strucnjaka". Imamo dobru repku i dobre igrace al "strucnjake" nemamo i vise sam za stranca al stranac i kosta. Procitao sam u nekim novinama intervju sa Mihajlovicem o Terzicevoj prevari sa njim i Mancinijem. Realno tesko nasem fudbalu dok je ova garnitura u foteljama FSS. Edited November 28, 2007 by GIAAAAA KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 al realno nemamo mentalitet, nisam video da smo se barem u jednoj tekmi neshto trudili, pravili neke shanse. Realno smo igrali ko pichke.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 al realno nemamo mentalitet, nisam video da smo se barem u jednoj tekmi neshto trudili, pravili neke shanse. Realno smo igrali ko pichke.. realno jedini igrac koji se trudi i grize na svakoj tekmi je duljaj a on se i nije bas nesto naigrao u ovim kvalifikacijama a i mi realno mi i ne mozemo drugacije da igramo jer nemamo kreativce (jedino mozda donekle babovic). Jedino sto u poslednje vreme proizvodimo su stoperi i zadnji vezni KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Pre bi Milovanovica stavio nego Babovica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 nije losh Babovic, nemoj tako. Slazem se za ljajdua, on stvarno svaki put ostavi srce na terenu, a umesto njega igrao onaj degen Kovacevic.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Ne, nisam ja rekao da je Babovic losh nego mislim da bi se Milovanovic bolje uklopio, jer za repku je uvek igrao dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts