gruja Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 vala prikljucujem se opstoj teoriji zavere protiv nas onakva dva gola se ne vidjaju ni u Velikom Sredishtu btw Belgija je dva najbolja mecha u grupi odigrala protiv nas jebem li im mamu,usralo nas i u Bgu da dobijemo realno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Dobro, da su hteli da nameste sigurno bi to uradili daleko diskretnije, a ne bi ovako cekali da ih Captain Obvious udari po glavi...realno golovi su smesni, ali mi mozemo samo da placemo :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 A mozda su to namerno tako izveli da bismo mi mislili da oni nisu hteli a zapravo su hteli? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Dobro, da su hteli da nameste sigurno bi to uradili daleko diskretnije, a ne bi ovako cekali da ih Captain Obvious udari po glavi...realno golovi su smesni, ali mi mozemo samo da placemo :) i da se nadamo da ce finci odigrati utakmicu zivota vs portugala... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 ma ko nas jebe ne trebamo nigde da idemo :D toliki publicitet za taj fudbal a nemamo veze sa njim...kad smo igrali lepo ..... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 brate u jednom Azerbejdzanu ljudi pokazuju negodovanje i smenjuju trenera zbog losih rezultata Ejjj,u Azerbejdzanu fudbal igraju svi,a basket ko je previsok za fudbal :)) a da,da ne zaboravim tenis je za sisice :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2007 Author Report Share Posted November 20, 2007 Krkic odabrao Spaniju gg no re :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Bilo je i za ocekivati.... Koja budala bi da igra sa ovim nasim slepcima kad moze Fabregasom,Viljom & co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 dabogda se povredio !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 au Lesko, koji komentar pa decko ne zna rech srpskog, i nikada nije ziveo ovde, sto bi igrao za nas pobogu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 bas to. koji ce nam koji kurac krkic? ceo zivot je u spaniji, odrastao je tamo a i koliko sam shvatio on je bojan krkic PEREZ! takav nam ne treba nikako, pogotovo sto bi mu trebao prevodilac, tj morao bi da nauci srpski jezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ali ja ne verujem da vi prichate o nekoj teoriji zavere protiv nas kad smo mi sami sebi najvetja nepoznanica i neprijatelji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ma bre mene iskreno zabole k**** za nekog Krkica...a ja sam pokusao da nasmejem svojim commentom,nije mi uspelo ocigledno :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 brate imajte u vidu da mu je cale SRBIN..i mogo je da zivi 500 godina u spaniji opet je od oca srbina i majke spanjolke.sad sto je on malo govno i vise voli spaniju ko ga jebe:) i kuzmanovic je mogao da igra za svajcarce i igrao bi EP sigrno pa ipak igra za raspalu srbiju.. sto se tice plasmana vise mi je zao sto skotska nije prosla nego mi..oni usrani italijani kolko ih mrzim opet ih je usralo..znaci mekfaden da je dao onaj sut na prazan go postao bi nacionalni heroj i izgradili bi mu spomenik pored hempdena..ovako zabari se opet provukli..al valjda ce neko da ih odere na ep a tek muceni rusi..jooooooj.. p.s. belgija ih je pustila tako sto je izvela likove od 18 godina da igraju..a i oni su bili tu negde s poljskom..da nije bilo onih par`gresaka` dobili bi ih..jedino sto vredi u poljskoj je trener i njemu svaka cast.odveo je gomilu jadnika na ep 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 da smo mi prosli to bi se isto moglo reci :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 u istoj toj Poljskoj prvu postavu igra BRONOVICKI !!! tuga... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 Slazem se sa Gibajom standardno brate,cinjenica je da smo mi i Hrvati pokupili sve sto je valjalo iz njihovih mladjih selekcija :)) Rakitic,Petric,Kuzmanovic i Ergic ahahaha :)) I cinjenica je da bi taj Krkic vec sad igrao za repku.I opusteno bismo ga tolerisali jer ni nemamo trenutno napadache koji u repki bombarduju,pa da se nesto bunimo zasto on mora da se forsira.Isto banalan primer.Fabregas je otisao iz Barse sa 16god.Mogao je da cheka priliku u vecem klubu od Arsenala,koliko god ga ja voleo,moram ipak da se pomirim sa tim,ali mu je Arsen rekao "sine dodji,igraces odmah prvu postavu,postaces najbolji vezni igrac na svetu" Tako je i bilo. Nesto ne vidim da ce Krkic barem jos 3-4 godine da nadje svoje mesto u repki pored Toresa,Vilje i kompanije.Ipak oni imaju po 24-25 godina. A i to,Poljska je takav skup jadnika da je to prosto tuzno.Toliko ih je sralo kroz kvalifikacije da ja prosto nemam reci.A i to sto je Bronovicki standardan,to smo mi jadni,forsiramo grbavca i srpskog Pavel Nedveda koji nisu ni reprezentativni kadrovi u nasoj zemlji koja je(ocito jelte) slabija od te Poljske.A i to sto Brono igra van pozicije u Zvezdi,to je isto tuzno :( Ali samo gledam kako se svim "velikanima" poklopilo,mrtvi Englezi,Izraelci i Makedonci pobede,sad ni ne moraju da pobede Hrvate da bi otisli na EP,Skoti isto tako su imali sve u svojim rukama pa su pukli od Gruzije.Ma strasno,jedino nas ne moze da prokenja. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 AJMO CRVENI !!!! ;) btw jel sam ja to utripovao,ili je Poljska himna JAKO slicna nasoj bivsoj himni "hej sloveni" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Sramota. 0:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 HAHAHAH HRVATI SABILI...ovo je sigurno prvi i posldenji put da navijam za njih u nekoj utakmici :))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) Jebote, Hrvati dali 2 gola za 15min, a mi gubimo od Poljaka... To se desava kada Terzic sastavlja Klementeu spisak... Opa! 0:2 Fantasticno... Edited November 21, 2007 by plovak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) smradovi engleski...i onaj penal,majko mila... btw onaj Meklaren je takav klovn koji se radja jednom u 100 godina :) Edited November 21, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) Opet Hrvati uspeli... Da izdrze jos malo, i nema Evropskog Englezima.. Edited November 21, 2007 by plovak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) hahaha ima pravde ! :) Rusi otisli na EP Edited November 21, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Pola sata pre početka utakmice na stadionu "Crvene zvezde" nalazi se oko 200 navijača Srbije i 3000-4000 poljskih navijača.... zlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts