GibanicA Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 ako smo okarakterisali sevilju kao jadan klub u krizi sta onda da kazemo za valensiju.. ljudi gube od rozenborga i sad je real kao jak sto ih je dobio..valensija bi bila malo ozbiljniji protivnik da je imala - trenera,barahu,silvu,vilju i jos par standardnih igraca..a ne ovako,jbt sa zvezdom bi se kidali.. a o liverpulu necu ni da pricam..sa marsejom su dotakli dno..nepostoji nesposobnija i jadnija ekipa u evropi od OM..obican skup crnaca i arapa koji ne znaju nista..i liverpul izgubi od njih kuci..jbt sad se najezim kad razmislim koliko me je kostao taj liverpul samo u zadnjih mesec dana.. nego mene najvishe danas iznerviro mrtvi terzic ne da mi da gledam manutd i arsenal derbi meseca i polugodishta zbog jeben msl..moracu u meridijanu da cucim da gledam na satelitu i ugusicu se od dve kile dima u onoj prostoriji bez ventilacije..al bar nek arsenal pobedi.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 nije bio direktan prenos tekme :( bio kasnije snimak kad sam vec znao rezultat svidja mi se parola navijaca mancestera: "UTD KIDS WIFE IN THAT ORDER" :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 odlicna tekma.arsenal nije bio na svom nivou mada su imali dominaciju..na kraju cudan drugi go,ugurase je nekako..mene je najvise odusevilo sto je klishi bruka dobro drzo ronalda..osim gola koji je vise sahin zbog onog pasa nije se video.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Koliko samo mrzim Dirka Kajta... Kakav retard. Som. Moron. Ugh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 Sevilja objasnila naduvanom Realu Arsenal i dalje objasnjava sto je najgore,oba derbija je treb'o da dobije,ali bitno da su i dalje neporazeni. Milan,nemam rechi.Da bog da svi slomili noge gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 trebalo Arsenal da dobije? koju tekmu si ti gledao rodjache, manchester je imao duplo vishe shansi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 onu u kojoj je Arsenal sve vreme imao loptu u nogama...Mancester je igrao jedino dok nisu dali drugi gol,mada opet,ae diskutabilno je,nereseno je najrealnije,necu da ti teram inat :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 U prvom je mancester presao pola samo kad je dao gol, a u drugom su bas sto kaze gruja igrali jedino dok nisu dali gol, mada je bedak kada dva puta vodis i na kraju ne pobedis...kao mi u poslednjem derbiju :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 a ona dva shuta runija u prvom kad je jedva almunia odbranio? Tad nisu presli pola? Dajte ljudi, jebo vas Wenger, ja mrzim Manchester, al treba biti realan da su juche zasluzili da dobiju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 onaj milan stvarno bre neka cudna ekipa jbt ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 onu u kojoj je Arsenal sve vreme imao loptu u nogama...Mancester je igrao jedino dok nisu dali drugi gol,mada opet,ae diskutabilno je,nereseno je najrealnije,necu da ti teram inat :) gruja se plasi hajlija :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Recimo da je Arsenal imao vise loptu ali je Manchester imao ozbiljnije sanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 a ona dva shuta runija u prvom kad je jedva almunia odbranio? Tad nisu presli pola? Dajte ljudi, jebo vas Wenger, ja mrzim Manchester, al treba biti realan da su juche zasluzili da dobiju brate ti si blesav pa juche sam opet gledao snimak na premieru ako su oni trebali da dobiju,onda daj da zaustavimo fudbal Arsenal je imao i igru i sve,samo sto odsustvo tih ozbiljnih sansa je bilo zato sto npr. Hleb prodje Brauna i vrati povratnu Fabregasu,a ovom ostane lopta u nogama,Hleb se namesti na shut na 17m i shutne je u pichku materinu,Eduardo umesto da primi i napadne gol,hvata neki volej itd...Fabregas kad je sutnuo ispod zivog zida ili Galas glavom,to nisu bile ozbiljne sanse?U prvom poluvremenu Manchester je imao rupe i po 10 minuta da nemaju loptu...Runi im je imao sve sanse na mechu,glavom i jedan shut(ne mogu da se setim koji drugi,ali ajde verujem ti)a gol prvi necu ni da komentarisem,ne bi usla u zivotu da ga Galas nije dao rukom i jos pritom Braun je napravio cist faul u napadu nad Hlebom pre nego sto je pustio loptu Kristijanu...jednom je Evra poslao upotrebljivu loptu ali niko nije imao da natrci na nju pre njihovog drugog gola,koji je u stvari bio repriza te akcije... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ARSENAL : MAN.UTD. - 2 : 2 56% Possession 44% 19 Shots 12 6 Shots on target 3 0 Saves 0 3 Corners 4 14 Fouls 15 2 Offsides 4 1 Yellow cards 2 0 Red cards 0 23 Tackles 35 360 Accurate passes 260 59 Bad passes 47 Mancester je igrao na iskustvo ;) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 a sto je to uopste toliko bitno? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 na kraju ni nema nekakve veze:) ali sinoc su me prijatno iznenadili juve i inter.mislio sam da ce igrati shah al bila je fina tekma..inter dok je vodio propustio brda shansi da ih dokrajchi i onda su ih naravno kaznili.. ono sto se vidi je da juve ima problem u odbrani gadan..kruz im prosho kroz sredinu lagano..a figo majstor kakvog nema,ja nisam mogo da verujem koliko covek i dalje zna i prolazi na iste finte kao i pre 10 godina..cim su ga povredili sredina intera se zbunila.. ranijeri me odusevio sa hrabroscu da izvede del pjera i nedveda..mislio sam da ce obojca da mu lupe shljagu dok izlaze.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 brate ti si blesav pa juche sam opet gledao snimak na premieru ako su oni trebali da dobiju,onda daj da zaustavimo fudbal Arsenal je imao i igru i sve,samo sto odsustvo tih ozbiljnih sansa je bilo zato sto npr. Hleb prodje Brauna i vrati povratnu Fabregasu,a ovom ostane lopta u nogama,Hleb se namesti na shut na 17m i shutne je u pichku materinu,Eduardo umesto da primi i napadne gol,hvata neki volej itd...Fabregas kad je sutnuo ispod zivog zida ili Galas glavom,to nisu bile ozbiljne sanse?U prvom poluvremenu Manchester je imao rupe i po 10 minuta da nemaju loptu...Runi im je imao sve sanse na mechu,glavom i jedan shut(ne mogu da se setim koji drugi,ali ajde verujem ti)a gol prvi necu ni da komentarisem,ne bi usla u zivotu da ga Galas nije dao rukom i jos pritom Braun je napravio cist faul u napadu nad Hlebom pre nego sto je pustio loptu Kristijanu...jednom je Evra poslao upotrebljivu loptu ali niko nije imao da natrci na nju pre njihovog drugog gola,koji je u stvari bio repriza te akcije... chek, shta si ti hteo da kazes, da je arsenal bolji, ali im fali povratni pas, shut, zavrshnica i josh 10 elemenata fudbala ? Ae grujo budi malo objektivan, manchester je imao bolje shanse, i trebalo je da pobedi, oba gola arsenala su puka sreca 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 nema sta da budem objektivan,Mancester je imao 3 dobre sanse i mnogo glup i srecan gol kojem je prethodio faul,ne vidim po cemu je drugi gol Arsenala veca puka sreca od toga,a prvi gol tek ne vidim zasto je puka sreca zato sto je bila akcija u kojoj je Adebajoru odbranio Van Der Sar i u nastavku Sanja dodao do Fabregasa.Ali dobro,kako god. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Veceras olimpijakos real :P sudeci po prosloj tekmi ova moze samo da bude bolja :> 21:30 [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 nema sta da budem objektivan,Mancester je imao 3 dobre sanse i mnogo glup i srecan gol kojem je prethodio faul,ne vidim po cemu je drugi gol Arsenala veca puka sreca od toga,a prvi gol tek ne vidim zasto je puka sreca zato sto je bila akcija u kojoj je Adebajoru odbranio Van Der Sar i u nastavku Sanja dodao do Fabregasa.Ali dobro,kako god. da, Sanja je tu garant dodao i video Fabregasa, samo je ljosnuo i otishao u reklame 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaresma Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 olympiakos - real?? Ne kontam sta je falilo tekmi? Ko god voli da gleda fudbal odusevio se Robinhom koji im je pravio malu decu tamo, bas zato ce ova druga biti lagano, sve pare na real... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ? gde si ti zalutao :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ajmo OLY !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 pa uklizao i vratio povratnu Pero,tu igrach treba da bude,da li ce on da gleda ili da zmuri dok dodaje je nebitno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 smisli josh neshto slobodno evo, liverpul josh jednom dokazao da je veci tim od arsenala, i oborio im rekord 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts