Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a ne spominjite ovo fenomenalno dodavanje ibre :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Jel moze neko ko zna tacno, da mi objasni ko ispada iz Superlige ove godine o ko ulazi u super ligu?

Koliko znam, poslednji ispada direktno i 5 ulazi iz Prve Lige Srbije, ali koliko njih igra doigravanje i ima li toga uopshte?

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

pa dobro znash. poslednji iz super lige ispada u prvu ligu a prvih pet iz prve lige ulazi u super ligu, a sama super liga od sledece sezone ima 16 timova umesto dosadashnjih 12.

od sledece sezone ce biti malo drugachije, zadnja dva tima ce direktno ispadati dok ce 14. tim za mesto u super ligi igrati sa pobednikom plejofa koji ce igrati timovi od 3eg do 6og mesta u prvoj ligi.

al opet je retardirano, samo 30 kola jebote.. pa napolju se igra 6-8 kola više..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

samo da ne dobiju dozvolu za igranje ...poljana

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...