Aca~ Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 koja je ovo smejurija bre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 ja ne verujem sta je ovo... 4-1 dva gola save!!! je bo te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Ovi Bugari su u rangu Kipra,Velsa i Gruzije Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 koja car ovaj savo,znaci ROFLOVAO sam na penale :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 ali ovi bugari... koji smeh! igraju ko neki poluamateri! jos jednom moram reci, lane me je odusevio jako! mislim, samo potvrdio ono sto sam mislio o njemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 sav0, nedostajaces mi majke mi Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 Bio na tekmi,do jaja bila atmosfera,ne u smislu da je bilo neko navijanje,nego svi ono srecni,standardno puno urnebesnih komentara i tako.Tumbas se standardno drao "Savooooooo" sve vreme,i na kraju je i dobio Savin dres:)))Sve u svemu,ne zalim sto sam se smrzavao:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Savo promashio oba penala ali zato namestion drugi gol i dao 3ci i 4ti i prelomio tekmu . SAVA KONJ tako ga ja zovem ali da nije bilo njega bilo bi nam josh gore =). Zadnja tekma mu je bila kao i cela karijera :). JEBI BUGAREEE!! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ae posto vidim da je nama igrala prva postava, koja je postava bila bugarima? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 isto prva cini mi se...Berbatov je izasao u 30. minutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 pa da,lik se ladno iznervirao sto je uopste i dosao i izasao u 30om minutu.Sve u svemu,ne volim te igrache koji misle da su iznad reprezentacije. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 (edited) ae posto vidim da je nama igrala prva postava, koja je postava bila bugarima? pa nije ni nama igrala bas prva postava: Vidic , Ivanovic, Krasic, Stankovic, Milijas oni igrali iz nase prve postave ,ostali Dišljenkovic, Lukovic, Kolarov, , Lazovic, Jovanovic i SAVO ;) ,posle su usla onda dvojica iz vose (mrdja i ?) ,rukavina,kacar,ergic i tosic... elem jako me iznervirao lukovic kada je napravio onaj krajnje glup startblizu sesnesterc jbm ga u usta zbljohava >.< ,igrali su svi poprilicno dobro,ne racunajuci savu,lukovic sto je debil i tosic koji se pogubio su losije odigrali,mnogo mi se svidja kako igraju kacar i jovanovic a bogme i lazovic,krasic uvek napravi korak viska,sve dobro uradi al zadrzi jedan korak duze loptu al je i on odlican :O a kod bugara znam samo petrova,blaga i berbatova.... Edited November 20, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 ju jebote kako nekom moze da se svidi Lazovic,mada kontam ono pored Pantelica svi vam izgledaju dobro.Ali meni je Lazovic trenutno jako tragikomichan.Na stranu sto smo imali jos tragikomichnijeg Mrdju na terenu pa je pored njega ovaj izgledao kao Ronaldinjo. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 A na tekmi 6ooo ljudi? Jebesh mu mater pa bar su grobari mogli da dodju da ga isprate... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 da jebote,malo ljudi.Ali dodushe bilo je hladno.A i grobari su samo i bili.Sve vreme psuju svakog zvezdinog igracha.Najzanimljivije mi je bilo kad se Tumbas uhvatio Disljenkovica :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ko tje da dodje usred radnog dana.. dobar mech, pokazasmo se u dobrom svetlu. gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 pa da,lik se ladno iznervirao sto je uopste i dosao i izasao u 30om minutu.Sve u svemu,ne volim te igrache koji misle da su iznad reprezentacije. Ja cuh juce da ce propustiti par tekmi zbog lakse povrede ramena na prijateljskoj protiv nas. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 i ja cuh isto tj. ne rame,nego butni misic valjda.Ladno:))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 aj ako neko nadje snimak ljajicevog gola protiv ofke nek postuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=avKnSh0J3Io oko 0:55 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 uf,dobar. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 `znao sam da me put vodi u mancester junajted` Z. Tosic Cekaj znaci srpska mafija je najjaca na svetu? mozda sam nerealni zvezdash..ali tosic ma koliko solidan bio, i dobro izvodio prekide i imao ideju ponekad, decko je jedno 3 klase ispod mancestera.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 citam bbc, kazu 8mil funti. citam b92, kazu 3mil evra. koja je fora? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 10 miliona evra i ronaldo -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts