Jump to content

Kola hitne pomoci ili Dom omladine.. odlucite sami!

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

chula sam da je ovo prevara jer u domu omladine ima neznamkoliko kompova i radnicima je recheno da glasaju

ta mislim realno, ko bi normalana glasao za dom. kao shto vidimo i na ovofm forumu to je oko 10-20% ako i toliko.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Dom je i zvanicno pobedio, a da je bilo glasanja odatle sa kompova, ne cudi me uopste. Mozda je bolje bilo samo SMS-om, ipak moras da platis po 3 dinara za poruku.

A ako je nesto dobro iz ovoga ispalo jeste sto se Dom obavezao da ce od svakog koncerta odvajati deo od prodatih karata za Hitnu pomoc. Sad jos samo kad bi se toga pridrzavali i kada deo ne bi bio dinar ;)

Stvarno strasno, ne mogu da verujem...

Sto je najgore na kom god sam forumu bio gde sam video ovaj topic (bg.wi forum npr.) svi su bili glasajte za hitnu pomoc, ne mogu stvarno da verujem da bi iko normalan izabrao DO.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

na kraju krajeva, iritira me sto je tih milion moralo biti ulozeno u Beogradu. U beogradu zivi 1,6 miliona stanovnika (2021te ce nas biti oko 40k manje, prema istrazivanjima statisticara i urbanista) a u ostatku srbije josh sedam miliona. Siguran sam da postoje mnoga uzasna mesta (domovi za sirocad, decu sa specijalnim potrebama, nervne bolnice) po unutrasnjosti koje ne dobijaju dovoljno fondova jer jednostavno nisu na nekom mestu gde bi njihovo odrzavanje bilo marketing. Kragujevac, i npr neki gradovi po istochnoj srbiji (knjazevac, Petrovac na mlavi itd...) josh uvek deluju kao da se spremaju za docek druga Tita

Cela ova akcija, makar te pare otishle i u hitnu pomoc beograda, smrde na politiku i predizborne akcije.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

koliko znam, sve je pocelo tajko shto su gradjani aka srbi iz chikaga (chini mi se ) skupili taj kesh, i upravo su oni postavili anketu o glasanju, tj do toga je doshlo na njihovo insistiranje. elem kad se sve uzme u obzir, pochev o toga da je ovde rech o americi gde su ti mladalachki centi big deal, uopshte nije chudno shto se dom nashao u toj konkurenciji.

meni samo nije jasno shta mi kao beogradjani imamo od renoviranja doma omladine? da nece mozda bilijar biti duplo jeftiniji? da nece net biti za dz? da nece mozda karte za certove biti u pola cene? HOCE QRAC.

i kada deo ne bi bio dinar ;)

kupovace jedna kola 5 godina:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

koliko znam, sve je pocelo tajko shto su gradjani aka srbi iz chikaga (chini mi se ) skupili taj kesh, i upravo su oni postavili anketu o glasanju, tj do toga je doshlo na njihovo insistiranje. elem kad se sve uzme u obzir, pochev o toga da je ovde rech o americi gde su ti mladalachki centi big deal, uopshte nije chudno shto se dom nashao u toj konkurenciji.

dobro, u tom slucaju kapiram foru i sa te strane mi je "opravdana". Ali se slazhem da nista od toga nece biti bolje sto se tice cena i slicno, glavna dobit beogradjanima ce biti "novi i obnovljeni dom omladine kao centar kulture" ili tako nesto.

ma milion evra je ok para za internet centar, ali to je malo para da bi se ceo dom omladine podmladio, a mozete da zamislite na sta ce to da lichi kroz godinu dana ako net bude za dz....pa lichice na stanicu beovoza kod karadjordjevog parka gde mala deca seru pored klupa.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

samo kratak hejt, drago mi je sto je i ovaj projekat zavrsio u bgu, kao i sve ostalo

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.