voodoo_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ja sam za onu varijantu da otkinem karu onom ko me silovao i zabodem mu je niz dusnik da se ugusi. koliko li je sati ? :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) ja sam za onu varijantu da otkinem karu onom ko me silovao i zabodem mu je niz dusnik da se ugusi. Da drale ali pritom moras uzeti u obzir da ruke nemas, dok je bila SFRJ i kada smo imali spremnu i jaku vojsku, kada je svaki grad bio kao jedna militarna celina posto je celo stanovnistvo bilo pod oruzijem, e tada smo mogli da otkinemo nekom kitu i da mu je zabodemo niz dusnik a sada nemamo ni ruke ni noge, sada smo invalidi :) Ne brini se oni znaju da smo mi nemocni da uradimo bilo sta zato nas svi i jebu, da znaju da mozemo ne bi nam niko srao. Edited January 16, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 to je jo Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Au Dei, kako ja volim da procitam tvoj post pre spavanja :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ti stvarno mislis da postoji neka visa pravda i pravicnost koje se svi oni pridrzavaju? ne polazim ja od njih, nego od sebe... za mene postoji i pravda i pravicnost i neka pravila kojih se pridrzavam zbog sebe... da bih ostao covek... ali moja vrsta ce izumreti... vi pametniji cete evoluirati... p.s. najbesmislenija stvar vezana za hag je ta sto se ljudima koji su dobili oslobadjajuce presude ne daje nikakva materijalna nadoknada sto su bili ne zna se koliko liseni slobode... mnoge stvari mogu da razumem (ne i da odobrim)... ali ovo se granici sa idiotarijom... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Au Dei, kako ja volim da procitam tvoj post pre spavanja :D volis me priznaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Da drale ali pritom moras uzeti u obzir da ruke nemas, dok je bila SFRJ i kada smo imali spremnu i jaku vojsku, kada je svaki grad bio kao jedna militarna celina posto je celo stanovnistvo bilo pod oruzijem, e tada smo mogli da otkinemo nekom kitu i da mu je zabodemo niz dusnik a sada nemamo ni ruke ni noge, sada smo invalidi :) Ne brini se oni znaju da smo mi nemocni da uradimo bilo sta zato nas svi i jebu, da znaju da mozemo ne bi nam niko srao. /trade :nuclear weapons with north korea: /use :nuclear weapons on random world metropole: /start :riots: ;p samo kako prosvercovati nuku iz severne koreje ;) jel imaju tamo telefone uopste :D? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 I nije frka za telefone, vec bi cela stvar lichila na sluchaj kada su Rusi kopirali americhke nuklearne podmornice. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 volis me priznaj! Samo ako si ti Ignis-ov alt :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts