Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ma daj jel ste ludi ? ne zbog toga shto sam video njenu sisu (mada [:D]) nego ova riba uopshte nije zategnuta sem dupeta. da ne prichamo o settingsu ala grocka sunchamo se u toplesu na njivi!

on another topic

zar je mogutje da se samo meni povratja od ove spike Djokovitjev tjale vs. BobaZh ? jebem ti srpski mentalitet plus pare. trebali bi da odmah po uspehu nekog sportiste sprovedemo usvajanje od strane drzhave, a njegovu porodicu eliminishemo.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ovo je jedan deo:

Sukob Beograda i porodice najboljeg srpskog sportiste oko teniskog centra

Đokovići ne mogu da idu mimo zakona

Đorđe Bobić, gradski arhitekta, demantuje tvrdnje Srđana Đokovića da nadležne strukture Beograda ne dozvoljavaju gradnju teniskog centra, koju bi finansirala porodica trećeg igrača sveta.

- Nije tačno da grad koči planove porodice Đoković da u Beogradu gradi teniski centar. Naprotiv, na sastanku sa Đokovićima početkom leta izrazio sam veliko zadovoljstvo tom idejom jer je ona višestruko korisna za glavni grad Srbije. Sportskih terena uvek treba, korisno je za razvoj dece, Beograd se promoviše kao teniski centar, što bi privuklo mnoge druge stvari u grad - rekao je gradski arhitekta Đorđe Bobić za „Blic“.

Srđan Đoković, Novakov otac, kaže da se cela stvar otegla i da ne veruje u srećan ishod.

- Uz sve uvažavanje Novaka Đokovića kao trećeg igrača sveta i njegovog oca Srđana, koji je veoma zaslužan zbog njegovog uspeha, gradnja tog centra ne može mimo zakona. Ja sam kao gradski arhitekta uradio sve da se pronađe adekvatno zemljište za budući teniski centar i našli smo ga u Novom Beogradu. Takođe, objasnio sam porodici Đoković da ne postoji način da se direktnom pogodbom dođe do zemljišta.

Nego, kako?

- Po zakonu, postoje dva načina na koji može da se dođe do zemljišta. Prva je da Đokovići, kao svaki drugi privatni investitor, izađe na tender, dobije zemljište, plati zakup na 99 godina i naknadu za opremanje lokacije, preda projekat i počne da gradi. Druga mogućnost koju smo im ponudili jeste partnerstvo sa gradom. Grad bi, kao svoj deo, ulažio zemljište i opremanje lokacije, a oni sve drugo. To bi značilo da i profit i rizik snosimo zajedno. Odgovor od njih, međutim, nismo dobili - dodao je arhitekta Bobić na kraju razgovora.

usushtini kapiram da je klasichno srpsko gastabajterska pricha koju ne treba da slushamo kad je rech barem o sportu. isto kao jelenin tjale ona budala damir ili kako vetj beshe.

mislim djokovic_v.jpg pogledaj tu facu, ako ti nije klasichni batica onda ne znam.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Uh, ne znam da li da se upustam u temu sportski centar Djokovic ili ne, jer prica se vuce vec jedno 2 godine, mozda i vise, i bio sam delimicno uvucen u to.

Prica kaze sledece....

Jednog dana Srdjanu Đokoviću je palo napamet (a, setim se malo i Damira Dokića i njegovog skromnog zahteva za plac pored SIV-a na Novom Beogradu u iste svrhe i sa istim patriotskim razlogom, kolege pravnici ili budući pravnici, koji posećuju ovaj forum, nazvali bi to državnim razlogom) je da je Djole toliko učinio za ovu zemlju da je red da se malo i zemlja oduži. A, kako bi drugačije, nego da mu da, besplatno, ceo neiskorišćeni deo zemljišta iznad hale Pionir. Onda bi on našao investitore i izgradio sportski centar, šoping molove, hotel...

Eto, samo da mu daju tih nekoliko desetina hektara, tu sitnicu u centru grada, i on će da ih, u interesu srpskog sporta i tenisa, pretvori u "nacionalni" teniski centar koji će raditi samo u interesu nacije. Tu će da dolaze svetski igrači i naši neće morati da se potucaju od nemila do nedraga kako bi našli sparing partnere. Kako prelepa priča. Sve u interesu zemlje, naroda, sporta...

Sad, naivni obično pitaju, a zašto da ne, zar nije zaslužio. Ali, na to ide uvek kontra pitanje " A zar isto nisu zaslužili Divac, Đorđević, Jasna Šekarić..."? Zašto se patrija njima ne oduži za sportske pobede koje su doneli. Da li država treba da se odužuje, uopšte? Zar nisu oni slavu države pronosili samo zato što je vole?

Naravno, znamo svi da priča o patrii uvek završi (i počinje) kao priča o zgrtanju novca. Jer, i laik, iz aviona vidi, da bi pare zgrtali upravo Đokovići i krug "malih" investitora koji bi se isprsili za izgradnju ovog skromnog zdanja.

E, a da priča ima još jednu pozadinu, tu moramo da ubacimo i predsednika UO Teniskog saveza. Niko drugi do kolega Draganić, advokat iz Beograda. Šta će on tu, možda se pitate. To je čuvena karika koja nedostaje, jel on nam otkriva i investitora. Isti, osim što je zastupnik Đokovića i Ane Ivanović, je i glavni, pogađate već, Miškovićev čovek po pitanju gradnje u Beogradu i veza za Sekretarijat za urbanizam (koji izdaje Rešenja o odobrenju za izgradnju tzv.građevinske dozvole). Osim toga, imao je i veoma zapaženu ulogu u odbrani Delte da nije monopolista. I, onda je, valjda, svima sve jasno. Ovo su samo grube crte i ne bih ulazio dalje u detalje, i ovako mislim da vam je svima dosta.

Tako, vidimo, da u Srbiji nikad ništa nije onako kao što izgleda, pa tako ni Delta, nije Delta, nego je i Alfa i Omega.

Što bi rekao Rambo Amadeus :"Da li je to komedija, da li je to tragedija, da li je to drama....Dobro jutro gospodine Popoviću...".

I na kraju namera teksta nije bila da se omalovaži Novak Đoković. O njemu zaista imam najveće moguće mišljenje, jer je u sportu postigao ono što niko pre njega nije, a verovatno u skorije vreme i neće.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ana Čakvetadze opljačkana

Ruska teniska zvezda Ana Čakvetadze opljačkana je u utorak dok je boravila u svojoj kući, izjavio je njen otac za medije. Šteta se procenjuje na više stotina hiljada dolara. ''Šestorica napadača su upala u kuću pre zore, vezala spremačicu u pomoćnom objektu, i prisilila je da preda daljinski upravljač, koji im je omogućio lak ulazak u kuću kroz garažu'', Džamal Čakvetadze je rkao NTV televiziji.

''Počeli su da me tuku, dok sam pokušavao da se oduprem. Zatim su me udarili po glavi poštoljem, i onesvestio sam se. Kad sam došao svesti, uperili su pištolj u mene, podsetili me da mi je porodica kod kuće, i naredili da predam sve od vrednosti. Poslušao sam ih'', dodao je Čakvetadze.

Policijski zvaničnici, kao i trener Rusije Šamil Tarpiščev, izjavili su za ITAR-Tas kako je cela porodica Čakvetadze bila vezana, i da nije u mogućnosti da identifikuje napadače, koji su nosili maske. Tasrpiščev je dodao da je dvadesetogodišnja teniserka, koja je rangirana kao 6. na svetu, pokušala da se odupre, ali bez uspeha.

NTV prenosi da su kriminalci odneli oko 106 hiljada dolara u kešu, kao i nakit u vrednosti od oko 200 hiljada dolara.

Moskovska policija je pokrenula istragu povodom incidenta.