Lucky Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Trenutno na US openu igraju dva igraca koja najvise gotivim - Haas vs Blake. I vec sada mech obecava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Odlican je mec bio,dva loba Haas-a u pretposlednjem poenu i as za kraj,odlicno. Bas se dobar tenis igra ove godine u Njujorku Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 nole chobos ne mozhe da zavrshi mech u 3 seta a ja umoran ko pas, od da kuntam, videcu sutra rezultat (7:5, 7:6, 6:7 atm) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 gledam tenis skoro 20 godina i ovo je prvi put da vidim da iko izgubi poen zbog plitkih dzepova. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 nole chobos ne mozhe da zavrshi mech u 3 seta a ja umoran ko pas, od da kuntam, videcu sutra rezultat (7:5, 7:6, 6:7 atm) i 6:1 cetvrti za noleta :D gg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ha, ja sam jednom video da je monika seles izgubila poen zbog plitkih dzepova gg nole Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 gledam tenis skoro 20 godina i ovo je prvi put da vidim da iko izgubi poen zbog plitkih dzepova. Ja sam vid'o sad bas skoro kad su devojke igrale mech protiv slovachke. Ova nasha je izgubila poJen zbog toga, a jos jednom pre jedno godinu dana, al' blage veze nemam ko je igrao. Ovo je sinoc bio bas zabavan mech, ali me nervira ovaj Monaco sto se mnogo lozhi (gori je od Nadala). I ja sam kao kolence odgledao do kraja taj treci set pa otisao da kuntam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ja sam bogami zaspao u toku tog treceg seta... bravo Nole ! ! ! Ali opet mi nekako deluje umorno i bledo...samo da ne bude kao na Vimbldonu,da mi tu predaje meceve zbog umora... Kad igra danas JJ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Pa valjda ce imati jedan dan odmora, pa nek se odmara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ja sam takodje zaspao posle treceg seta, nisam mogao vise da izdrzim... svaka cast novache... a jj igra, koliko sam shvatio u ponoc, tacno, po nasem vremenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 jelenin mech po satnici pochinje u 23 tj igra se u tom vecernjem termninu, a pochetak ce zavisiti pre svega od mecha davidenko-has, shto realno moze i da se oduzi malo, pre tog mecha igraju se 2 zenska, sve na istom stadionu, shto znachi da realno jj nece igrati pre 1h, mozda i kasnije. inache odmah posle jj igraju fedi i rodik ali avaj to ce da bude u gluvo doba noci. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 btw. ferero izbacio nadala, sutra djoka vs moja, bice zajebano. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 gz novaku na impresivnom 4. setu, nadam se da ce imati snage da igra tako i protiv moje, posto ovaj ne popusta nakon 4 sata igre =o) inache nemac na jurosportu je bio car, nesto tipa "da da gospodine monako, nema razloga za ljutnju, vas nemar je ometao protivnika, sasvim korektno da izgubite taj poen" ...+ sto je novaka zvao Djoko celo veche =oD also malo im je organizacija mecheva smeshna, kao da imaju mnogo manje terena od britanaca i francuza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 nemac :D nego stvarno preterashe sa tom organizacijom i satnicom mecheva. :[ i stvarno se igra dobar tenis, nema shta. kruna sezone ^.^ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 jashta nego je nemac, gledm satelitski jurosport za nemachki prostor gde se englezi chuju tek kad nemci odu da kuntaju =o) u ostalom shvati me, milije mi kad nemac hvali djokovica ko d amu je sin nego kad ga nash "Struchnjak" kudi kako mu ne valja ovo i ono...mis'im... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 nemci naša braća Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Kako igra ova Zistin,ranije je nisam gotivio zbog one dve tesne pobede nad Jelenom, zvao je "pacov mali" :) Sad sam poceo neverovatno da je gotivim, ima srce, ne jebe zivu silu i sabija, evo sad je odrala Serenu, ah taj neverovatni bekhend, bolji od 90% muskaraca :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Zstin pwnuje, ja sam nju oduvek gotivio najvise od svih tih teniserki. A ovo za Nadala, bash interesantno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 Mislim da ce Nole da odigra dobro protiv Moje iz vishe razloga ... Kao prvo mislim da ce biti mnogo opusteniji nego sa ovim Monakom sa kojim se bash namuchio ... a i da mu vrati za Sinsinati(kada sam znao posle prvog gema da ce da izgubi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 kako me smorio Nole sinoc za Monakom... do kurca i tenis taj... valjda ce da prodje sledeceg oponenta... ...tacno se videlo sinoc da ga nesto muchi psihicki... nije bio sav svoj... one omashene lopte i poklonjeni poeni... ...pa se onda na trenutak vrati u normalan mod i nabushi Monaka... pa onda opet pocne da se gubi... ...al dobro jbg, provukao se nekako... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 psihichki? videlo se samo iz aviona da je umoran, ostalo je sve ok ko i uvek Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 davidenko razara hasa tako da mozda ovo krene i u 12, ali da ne ureknem:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 vidi ga ovaj urgh,boli njega paja sto je nole,da oprostite na izrazu,fizicki umoran. ne stvarno,davidenko razbija,bas nisam ocekivao da ce ovako lako da pernja hasa. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 pa nole nema veze sa tim delom zreba do finala, a ako prodje moju sutra, velike su shanse da ce da preda mech polufinala. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 pa nole nema veze sa tim delom zreba do finala, a ako prodje moju sutra, velike su shanse da ce da preda mech polufinala. strasno...i ja nekako verujem u to... Kako bre neko moze da bude tako kilav?I to jos profesionalni VRHUNSKI sportista... Sad nije igrao toliko koliko je igrao na Vimbldonu,i jos je ovde dobijao slobodne dane... Pa sta hoce vise? Samo da se zna da ja njegov skill nikako ne omalovazavam,nego pricam o fizickoj spremi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts