leisure Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 tek sam sad izvalio da se iza ovog nicka krijes ti Losmi :P Sta znam, mozda me odrukas kod sefa da sam na ruru za vreme radnog vremena. ;)) on topic: Svaka cast Novaku, ali se prerano opustio. Samo da se 'oporavi' dovoljno za sutra.(Nadal dobio u tri seta, mada imam utisak da je svejedno i da je igrao pet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nisam rekao da je uzimala, jer jeste tri puta, nego ce uzeti ove godine tako sto ce pocistiti Zastin sa terena. rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nisam rekao da je uzimala, jer jeste tri puta, nego ce uzeti ove godine tako sto ce pocistiti Zastin sa terena. Tesko da ce pocistiti Zastin.. buduci da je ista bila pociscena od strane francuske debelice Marion Bartoli (1:6 , 7:5 , 6:1). U finalu navijam za debelicu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 kad su mi rekli nisam verovao :) navijao bih i ja za nju da ne drzi reket onako retardirano pri servisu. zbog toga necu. @bole i bagdatis - debeli je stvarno car :) odusevio sam se kada je bila ona linija, a on mislio da nije, pa je onda kad je video lopticu i trag na njoj slozio onu facu ^_^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 navijao bih i ja za nju da ne drzi reket onako retardirano pri servisu. zbog toga necu. to je i meni ostalo upecatljivo.. ali kako retardirano izgleda!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sutra bi bilo cool da padne neka havi kisa i spasi noleta punog meca pa da jendo 50% bude prebaceno za prekosutra :) A Ala sam ga smislio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 bravo statore mastermindu !!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nisam rekao da je uzimala, jer jeste tri puta, nego ce uzeti ove godine tako sto ce pocistiti Zastin sa terena. lol :) Sve u svemu, izgleda da je Bartoli nastavila u svom standardnom pohodu - izgubi prvi set pa drugi i treci dobije, i tako je dobila i Zastin. Ja uopste ne znam kako, ali eto, dobi je nekako. Naravno da cu navijati za nju protiv Venus. Nadam se samo da ce sutra biti neki TV tamo da se gleda tenis, pod suncobranom, to bi bilo sjajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) OMG ne verujem? Pa kako ona moze uopshte da hoda a kamoli igra tenis meni nije jasno :))) Stator Mastermind!!! Edited July 7, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 nole je zapao u zen fazu i jebe nadala na sve moguce nacine :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 bilo je ocekivano da Tarzan pocne da divlja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 @grujan, ma sad ce da ga smiri ova doktorska pauza :D NO JOKE! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 svaka čast noletu, i zaista mislim da je mogao do finala da englezi nisu retardi. dobro je i ovako - pokazao je da ume sa nadalom dok je još imao snage, a onda rekao hvala lepo.. a na centralnom terenu, uživo, basna o majmunu i svinji. ezop bi bio ponosan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Basna nebasna, ja sam rekao sta ce Venus da uradi. Mislio sam da ce Zastin da prodje, ali Pesma, kome ocigledno nije lako palo to sto studira arhitekturu, me je ispravio, mada ne znam zasto jer tada nije bio gotov mec. Poenta je da Venus razara na travi i tu nema sta da se mnogo filozofira. A sutra, dva najveca smaraca tenisa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nisam gledao finale, bas bih pogledao. A uvenus mi jos uvek nije impresivna. Jebi ga, deluje mi mnogo loshe. A steta za noleta, nisam mogao da pratim mech pa sam dobijao samo rezultate posredstvom aleta, ali ako nista a ono je siguran da mozhe da dobije ovoga, samo da sledeci puta ima mecheve sa makar celim danom pauze ;) Kad je US open, to beshe neki septembar ili oktobar cak mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 27. avgust - 9-10 septembar...tako neshto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Gg za Novaka, stvarno je car i kapiram da bi ga dobio da je raspored bio normalan, ili bi barem bilo gusto. Ovako ostaje da se nadam da ce Nadal prebiti Federera, sto je malo verovatno, ali ipak moguce. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 A sto niko ne prica da je Jelana Jankovic u finalu mixa? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Nisam ja bio na forumu da izvestim o tome :) Koliko ja znam, oni igraju odmah posle muskog finala, ali mislim da ne znaju protiv koga jos uvek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Mozda i osvojimo Vimbldon ove godine ako Jeca i mladji Marej dobiju danas...jadni Britanci, nemogu bez Srba ni Vimbldon da osvoje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Ako nista, bilo bi lepo zbog svih tih "nepravdi" ovde godine na turniru, da uzmemo trofej, makar u tom mesovitom dublu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 A sto niko ne prica da je Jelana Jankovic u finalu mixa? Zato što je Jelena Janković u finalu, pa ne bismo da pišemo dezinformacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 sto bi rek'o hajli, laza zvani shtos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Eto nama Fedijeva peta titula. Ko posle ovoga bude rekao ili mislio da je Nadal dobar samo na shljaci treba da ide da se leci! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 uf sto mi drago sto je izgubio nadal :D a da je dobar i na travi i da je usavrsio igru , jeste itekako Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts