Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ajd da bacim foru koja se sama nametje - ako je ana princeza onda je jelena ugly stepsister ofc (ili bar zla kraljica u witch formi) ;oP

ono nije da vredjam, pogotovo sto sam ja branio medju prvima jelenu kad su ovde neki krenuli da prozivaju njen izgled al ono, pogotovo nakon shreka novog - ugly stepsisters ftw =o))

ne mogu nikako reci da je jelena ruzna, cak mi je i nekako simpaticna. figuru uopste ne treba komentarisati, dok je u faci ipak malo nepristupacna, da se tako izrazim :)

kada se komentarise koliko je ruzna, uvek pokusavam da skrenem paznju da njen spoljasnji izgled, telo... nekako izvlaci situaciju..

ne mogu nikako reci da je jelena ruzna, cak mi je i nekako simpaticna. figuru uopste ne treba komentarisati, dok je u faci ipak malo nepristupacna, da se tako izrazim :)

Meni je ivan rekao da je ona daleki potomak Dzingis Kana, jer na svakih 200 ljudi u Evropi dolazi jedan potomak Dzingisa! Sto i u slucaju Jelene ne deluje nemoguce :))

btw, danas igra Djokovic, trebalo bi cak da igra prvi, prenos "nekog" meca sa Rolanda na RTS2 krece u podne, tako da bi to moglo biti to.

blah...prvi set i 2 gema drugog lepo chovek mogao da prati na jurosportu a onda su se preshaltali na mech moja vs bjorkman koji je kao napetiji...blaaah...nemam nerava da slusham ovog nasheg (+snimite kakko rts daje full feed pa su slova sitna u 3 lepe) a eurosport lepo uradi manji frame da slika izgleda veca (jedino se ne vidi loptica-indikator-ko-servira, ali vidi se rezultat na TVu koji je ispod 1m dijagonale =o))

sve sve ali ruznjikava ^^

Ukusi su različiti? Izneo sam svoje mišljenje, nisam tražio ni od koga da aminuje.

allsportanaivanoviccanberra05trophy.jpg

Ne sviđa mi se njen osmeh, niti oblik lica. Mrzelo me je tražiti drugu sliku, ali Anu ne volim da gledam na onim konferencijama posle meča, uvek se smorim.

Mrzelo me je tražiti drugu sliku, ali Anu ne volim da gledam na onim konferencijama posle meča, uvek se smorim

Pa si nasao neku najodvratniju ;))

Novak je usao u tiebreak u trecem setu (i drugi je dobio sa 6/3) pa cemo videti kako ce to proci.

Inace, kad smo vec tu, Ana nakon jucerasnjeg mecha i 11 as udaraca vodi na listi najboljih asadzija ;) sa 25 komada na turniru, ispred Vaidisove koja ima 22, pa Zstin koja ima 15.

edit: Uzeo Djokovic tie break sa 7/1 tako da je uzeo i mech sa 6/3 6/3 7/6!

Cestitke!

lol ovaj laki vishe voli da napishe zhstin nego leba da jede =o)

i brate kako nahvalishe ova 2 britanca na jurosportu novaka tokom taj brejka bilo mi totalno neprirodno =o))

reshio sad i moya bjorkija pa da gledam hjuita i nadala, nadam se klanju od 4-5 setova ;o)

To, daj mi slike koje su sređivane! :) Prve dve strane obiluju tim slikama, zato sam i odabrao neku gde nema autorskih dorada.

Ja sam lepo rekao da je pogledate na konferenciji za novinare posle meča, pa ćemo onda da pričamo.

Precizno, nisam ni tražio potvrdu ni opovrgavanje, samo sam rekao da se meni ne dopada, ako se vama sviđa, od volje vam. :)

Plus, nisi u pravu. :P

Edit - nije ni Ivan. :P

Edited by Laza

Pa ja ne znam, nije sto je nasa, ali realno u top 20 ja ne znam koja je teniserka lepsa od Ane ... ok, ima 2-3 tu u konkurenciji, ali opet. Nije sad da je lepotica i ne znam sta, ali je simpaticna, barem meni. Provalio sam da se uvek nasmejem kad je gledam dok nesto prica, valjda zbog onog smeshnog glasa :) :) Jedina koja mi je pored nje ok je Hantuchova. Ali iskreno, zbog stava i odnosa pri igri i tome sto je uvek pozitivna, nego prema fizickom izgledu ... btw, jednom prilikom sam gledao neku kao tenisersku zhurku na nekom turniru, pola teniserki nisam mogao da prepoznam kad se srede ... eh ta sminka.

btw, Djokovic vs Andreev ce biti dobar mech, samo sto Nole ne sme da se zeza, gled'o sam ovog lika, nije uopste losh.

Pa ja ne znam, nije sto je nasa, ali realno u top 20 ja ne znam koja je teniserka lepsa od Ane ... ok, ima 2-3 tu u konkurenciji, ali opet. Nije sad da je lepotica i ne znam sta, ali je simpaticna, barem meni. Provalio sam da se uvek nasmejem kad je gledam dok nesto prica, valjda zbog onog smeshnog glasa :) :) Jedina koja mi je pored nje ok je Hantuchova. Ali iskreno, zbog stava i odnosa pri igri i tome sto je uvek pozitivna, nego prema fizickom izgledu ... btw, jednom prilikom sam gledao neku kao tenisersku zhurku na nekom turniru, pola teniserki nisam mogao da prepoznam kad se srede ... eh ta sminka.

btw, Djokovic vs Andreev ce biti dobar mech, samo sto Nole ne sme da se zeza, gled'o sam ovog lika, nije uopste losh.

pored sarapove, vaidisove, dementijeve pa i martine hingis, ti nasao hantukovu?! ona je samo bleda kopija marije, a i nekako mi deluje preterano anoreksicno..

Cekaj, cekaj, ajmo polako ... Sharapovu ne racunam, kao za nju svi znamo da je "lepotica" pa nek ide zhivot. Vaidisova mozhe, chehinja, nemam nista protiv ... ali, Dementijeva i Martina?! Nije lepo da bas tako govorimo o zhenama (kao da je prvi put), ali Dementijeva izgleda kao lesh + sto deluje kao da ce da se usere svaki tren, a Martina ima brkove!

A sad da se vratim na Hantuchovu, kao sto napisah iza dela koji si pocrveneo, ja volim da gledam kada ona igra, jer ima dobar odnos prema igri, ne nervira se toliko i sva je "vesela", i meni je to ok da gledam. Nadam se da smo se razumeli :)

A i realno, nije da joj bas nesto fali. Ne bih sad da vadim slike kao tm pa da nalazim najbolje, ali ako je tebi ona ruznija od Dementijeve i Hingis - ok :)

hantuchova2.jpg

hantuchova.jpg

fascinantan je ovaj laza majkemi, treba chovek da ga uzme za primer...znachi martina hingis ima identichan oblik lica (donja vilica i obrazi) kao ana, ali dok ana ima normalno chelo, lepa usta i jagodichne kosti, martina sirota nema nista od navedenog + usta joj izgledaju onako zdravo ruzhno i to ne kad se naprezhe tokom igre nego brate dok pokusava da se nasmeje tokom intervijua...

also interesantno, ali nemam dokaza da potkrepim, po navodima domacih tenisera koji su je videli uzhivo i prichali sa njom sharapova izgleda jako chudno up close ...kazu kao da ima neki skin condition pa ne izlgeda nimalo lepo =o)

a ova mala hantuhova je simpatichna totalno, meni izgleda ko da joj nije mesto na terenu, tj nije nagruvana ko 99% konkurencije pa nekako upada u ochi =o))

serete preterano vi koji hejtujete anu :)

ajde mi nadji nekog sportistu koji je lep dok se cima po terenu,bazenu itd...svejedno koji je sport u pitanju.

a inace nisu tu na takmicenju lepote nego da daju sve od sebe,tako da im se jebe nesto kako izgledaju u toku mecha i posle njega...

Bjukenon Mitch

Čekaj Kole, ne razumem te. Pa ja sam rekao da mi se Ana ne dopada, kao što tvrdim i za Martinu, što se da uvideti iz posta upućenog Menadžeru.

U istom postu sam i rekao da mi se dopada Hantuhova. Ne kapiram na šta si konkretno ciljao.

@Lale

Ja sam samo izvadio prvu "stajaću" sliku Ane na koju sam naišao, a koja odgovara onome što vidim posle mečeva dok daje izjave (možete se osvrnuti i na reklamu za Aqua Vivu); znači ne u igri, ne foto snimanja, već stav s trofejom ili slika s konferencije. To sam i rekao. I opet, to je moj stav, ne tražim ni od koga da aminuje, niti želim da me ubedi u suprotno.

Edit - da se javim Miču i ostalima. Prvo, Mič je poptpuno promašio poentu, niko nije rekao da treba da izgleda lep dok igra, ja sam tvrdio da mi se ne svidja kako izgleda van igre.

Za ostale, ne kapiram šta hoćete svojim postovima. Ja tvrdim da se meni Ana ne sviđa, isto kao što neko tvrdi da mu se sviđa. Nisam tražio da se neko saglasi sa mnom jer je kriterijum lepote individualan. Nekome se dopada, u redu, nisam rekao "OMG LOL NUB SVIDJA MU SE RUZNA JE". Mislim, jedno je raspravljati se o filmu, a lepota je van diskusije i o njoj se može eventualno izneti svoje mišljenje, i to je sve. Doduše, vidim ja da ovde govorim u vetar, ali neka, možda će neko razumeti.

Edited by Laza

ja sam u hantuchovu zaljubljen otkako sam je prvi put video, a i vaidisova mi se sviđa, ako je nisam pomešao sa nekim. kod šarapove mi smetaju preširoka ramena, nije mi dovoljno ženstvena zbog njih. al jbj. :)

ajmo sada malo da obrazlozim svoj post..

prvo, sto se tice hantukove, jednostavno mi se ne svidja njena celokupna figura. preterano je shtrkljasta, ako me shvatate ne sta mislim, ne volim te preterano visoke a da nemaju nigde nista, samo kost i koza. da je simpaticna to stoji, ali nista preko toga.

martina, pa recimo da sam je jednom prilikom video top sredjenu i ta slika mi je ostala u glavi. a i u prvom postu sam pomeno "cak i martina.."

tek sada videh dementijevu, izgleda da sam permutovao, mislio sam na anastasiju miskinu. jeste da malo podseca na zhdrala sa onim izduzenim vratim i samim stavom, ali ima nesto sto zraci.

@laza

zagor? ja samo komentarisem top teniserke, sto ne znaci da bi ga vadio na svaku zensku osobu ..