tOMABRE Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Djokovica ocekujem negde do cetvrt/polufinala, jankovicevu isto, ivanoviceva je dosta nestabilna tako da necu da prognoziram, ali ako je ide servis moze i do finala..... A Tipsarevic, taj je posebna prica.... kontam da ce da izbaci nesretnog Safina (koji je vec alergican na ovog i izjavio je negde da vise nece da igra na turnirima gde igra Tipsarevic ;p) a dalje ce da izgubi dobijen mec kao sto uvek radi ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 wimbledon 2007 live score jelena inache igra danas tek treca po redu na centralnom terenu, odmah posle mecheva federera i moje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Idemo, idemo! :) Sledece godine svi djuture putujemo u London da pratimo turnir i bodrimo nasih 10 tenisera medju najboljima ;) Bila bi jaka fora da i ona druga Ana Ivanovic sto je imamo postane dobra i onda zbunimo protivnike i pobedimo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 ha?! koja druga Ana Ivanovic!?? zbunio si i mene Laki. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 mala novosadjanka lukic mozda?: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 ^najjacha ikada uuufffff koja kurnjikova, sharapova and co? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 dobio dzhanko peju 3-2 'sam rekao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Molim da sledeci put napises ko je u pitanu, da ne moram da idem na livescore da cekiram :) gg za njega, ajmo sad i ovi drugi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 S obzirom da je gubio 2:0, svaka cast. Jedino sto Peya veze nema, tako da je mnogo bolje pitanje, sta se desava sa Momchilom! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 kako moze peja da nema veze? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 tipsa proshao u trece kolo, opet je igrao u 5 setova s tom ralzikom shto je sada prva dva dobio. ana je takodje proshal ali u 2 kolo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 6:1, 6:1 i Jeca u 3. kolu...brz mech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Malo me smara ovaj livescore vimbldona, za razliku od onog na rolandu, iako ga je ocigledno radila ista ekipa. Kako idu prenosi na tvu? Ide na rts i sportklubu, a jel pustaju i na dsfu ili ovi nasi to gase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ide na DSFu (ladno mi njihovi komentatori, iako kometetentni, puni infoa i naravno bolji od domaceg baljezganja, nisu interesantni ni 10% ko ludi britanci sa jurosporta) ono sto je malo smor je sto idu neki njihovi preseci mecheva koji im se svide i nisu podredili svoj program totalno vimbldonu nego imaju i dalje svoje retardirane DSF emisije/kvizove/stavetj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 na dsf-u? ja mislim da iskljuce, tj "skrembluju" tako da ne mozemo da vidimo.. koliko vidim, takodje, eurosport ne prenosi vimbldon, samo rts (nasi kada igraju, u medjuvemenu SKUPSTINU) i sport klub, sto je za ophvalu ... svaka cast nasima, samo tako da nastave.. ja ocekujem od dzhanka da npravi boom ovog leta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 pardon, govorih za 'moj DSF', tj nemam kablovsku televiziju vetj svoju sat antenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Juro nije nikad ni prenosio vimbldon, sto je dosta zanimljivo, a ako iskljucuju i dsf onda je to bas bezobrazno, ali ne sumnjam da to rade. Mogu da se kladim da koriste neku rupu u zakonu da to rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 igra ana 2. kolo upravo protiv neke kineskinje sto smeshno mnogo lichi na jelenu =o) 5:4 za anu i servira za set... 6:4, 6:3, gg sve vreme ko da ju je chekala ana nesto da uradi...i onda poslednji set brejkovala ju sa nulom...brutalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 gledao malo djokovica, al samo poslednji set...sto smara onaj delic sa servisom, 19 asova valjda, al dobro, nije se mnogo namucio djoka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ladno tipsarevic dobio prvi set protiv gonzalesa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 a jankoviceva izgubila set protiv safarove Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nisam se iznenadio sto je Tipsarevic uzeo set, pa on je protiv ovog lika imao mec loptu, ali me je iznenadilo sto je Jelena izgubila. I to ajd' sto je izgubila nego se i u drugom setu muchi, a Gonzales polako stvari dovodi na svoje mesto, izgleda da ce biti 1:1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 kako je krenulo nece se dobro zavrshiti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 jebote kakva dva poena safarove i jelene, po 15 udaraca loptice sigurno...na kraju su obe pale na kolena od umora:) edit/ jebote koji gem, pola sata je trajao, ali bukvalno...i dobila safarova na kraju, bojim se da jelena nece imati snage da se povrati posle ovoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tipsarevic ima priliku da uzme i treci set, tj. svoj drugi, a Jelena igra egal, sto je kao kul, jer je na pocetku drugog seta gubila, i delovalo je bas beznadezno. edit: Tipsarevic uzeo treci set istim rezultatom kojim je dobio prvi i izgubio drugi - 6/3. A Jelena je napravila brejk i vodi 6/5 sto ce reci da servira za set. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts