cali Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Daj ako ste nasli klip ili neke fotke kacite odmah... Koja dronfulja znaci strasno jbte kada sam video u Kuriru umro sam od smeha.. Bas volim gadura jedna ! ! ! Liku svaka cast sto je to uradio .... sad sam pogledao ona dva snimka. zbog njih je ona tebi dronfulja? koliko ti imash godina, 12? shta radish ti uopshte kad si sa devojkom? brojite zvezde i pishete peticije za spashavanje kitova u japanu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 neki redneck nam jebe JK :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Gle voli da ga pusi i voli kad je lizu kao i ostalih 90% zenske populacije:) Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 I ja mislim da nije ona LOL ! ! ! :) @Jose imam 11,5 godina Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 bah, mislio sam da je panjetr :/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 i ja :( a ono neki trećerazredni hot tok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 nije mi jasno zashto bi neko zheleo da je jebe zato shto nije gej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Hmm sto tolku frku prave oko tog klipa Ko da je neka boginja pa nesme da gurne prst u usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ^^ word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Jebo bi je kad sam zagoreo, inace ovako ne bi :P zomg dronfulja! Znaci kali je mushka drolja on voli da lize picu!1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Zaebo sam se i postavio topic za nju juche :( Ono je dno dna... Koliko je glupa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Zaebo sam se i postavio topic za nju juche :( Ono je dno dna... Koliko je glupa... vidi ga josh jedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Jebo bi je kad sam zagoreo, inace ovako ne bi :P SRECOM PA NISI ZAGOREO ROFL ROFL LOL ROFLOKOPTER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Zagoreli ste svi u kompeletu ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ne razumem u cemu je problem... nema nista cudno u klipovima da a lik je sabanchina najveca na svetu! kao kad bi svi sad snimke svojih riba delili blututom po knezu Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ja nikad nisam ni jedan snimak svoje devojke pustio nikome, a kamoli delio Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ne razumem u cemu je problem... nema nista cudno u klipovima da a lik je sabanchina najveca na svetu! kao kad bi svi sad snimke svojih riba delili blututom po knezu cekaj .. a sto podrzumevas da ima neko klipove svoje ribe??? mislim sem ako se lozis da gledas sebe ... jedino sto ostaje je da snimas da bi delio ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Meni je najinteresantniji onaj klip gde pricha o adutima zenskim:"pa ono shto pravi decu i vodi ljubav sa mushkarcima to je nabolji adut" :))) veliki rofl :))))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Vagina vodi ljubav? Interesantno, svakog dana ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ja nikad nisam ni jedan snimak svoje devojke pustio nikome, a kamoli delio IIJAO! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 cekaj .. a sto podrzumevas da ima neko klipove svoje ribe??? mislim sem ako se lozis da gledas sebe ... jedino sto ostaje je da snimas da bi delio ... ne znam sta da kazem na owo....... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 pre svega to zenin najbolji adut,, u pozadini je dodata muzika da bi se prikrilo to sto oni skipuju (a vidi se na snimku) pola onoga sto je rekla da bi kao stopovali kad kaze (valjda) vagina ako nadjete pravi snimak mnogo se bolje vidi, nije da branim karleusu, glupa je ko kugla ispod kauca, ali cisto da se zna da su makar to njoj izeditovali. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 glupa je ko kugla ispod kauca Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanitarium Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Roflcopter.Realno dao bih joj da mi popusi.Da osetim silikon koji nije iz tube za zaptivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 glupa je ko kugla ispod kauca stavio sam te u potpis.nadam se da se ne ljutis Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts