Jump to content

samo za starije

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mada, postoje i devojke kojima je u tim godinama potreban neko mlad cupav i energican da skace oko nje... [:)]

Spu?

hahah do jaja =))) samo shto nisam chupav vishe! =) I NE SKACHEM JA OKO NIKOGA! pa makar to bila Scarlet Johansson!

p.s.i dobro jebem!

Edited by chupko

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Ignorisacu poslednju stranicu i vratiti se na topic. Maud je u principu objasnio, jedino shto nije ishao preterano u detalje. Postoje stvari koje mushkarci od 30 godina znaju, a oni od 25 ne znaju josh. Ovo se uglavnom odnosi na svake "opake" metode koje ostaju posle dugachkih veza sa iskusnim ribama.

А в чем сила, брат?

Kako moze neko da postavi ovakvo pitanje, kada sve ribe imaju razlicit i u glavnom poremetjen sistem vrednosti. To je kao da trazish da ti neko matematicki prikaze smisao zivota...

E sad, postoji zlatna stvar koja se zove KO-MU-NI-KA-CI-JA, lepo pitash devojku sta voli, zeli, itd. Naravno polovina njih tje pobeci zato sto nemaju pojma sta hotje (posto imaju 25, a nemaju stabilnu vezu), a od druge polovine tjes ti pobeci, zato sto imaju vishe sminke nego mozga, zato sto su u njihovom svetu pedikir, manikir, solarium i trosenje novca ultimativni izvor zadovoljstva.

Naravno, tebi treba osetjana devojka, koja voli da se zadovoljava sa sitnicama, bezbrojnim notjima na vedrom nebu, bla bla bla... takve se leche po lokalnim mentalnim ustanovama od depresije i usamljenosti.

Moj savet, sto vishe maltretirash one prve dve vrste, to tje te vishe zeleti. Sto im vishe udovoljavash, toliko si im dosadniji.

morao edit za depresiju

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Kako moze neko da postavi ovakvo pitanje, kada sve ribe imaju razlicit i u glavnom poremetjen sistem vrednosti. To je kao da trazish da ti neko matematicki prikaze smisao zivota...

u tome i jeste poenta. ako dovoljno dugo posmatrash/razmishljash/radish sve se mozhe matematizovati. sve shto nije matematizovano je sluchajnost. uzhasno je al je tako. zato se dzejms din ubio dok je bio mlad. skapirao je na vreme.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Jbg, ja imam malo drugaciji pogled na to.

moje rodjenje______________rodjenje moje dece_______moja smrt______rodjenje dece od moje dece_______ etcetc.

Naravno kad D'umrem, gledatju direktan prenos "the best of human pathetic life" u interaktivnoj sobi u raju ;)))

Ae menjamo temu, ovo kretje ka "ALI NEMA BOGA, BLABLABLA" ili "POSLE SMRTI JE NISHTA", itditd.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Zivot je pre sinusoida nego prava [:D]

dobro dobro linija koja spaja dve tachke. ovo moje je bilo pojednostavljeno. ajde nacrtaj sinusoidu u ascii =)

Mislim da bi bilo politicki korektno nekad i kazati kosinusoida, jadna je totalno zapostavljena

[roflmao]

Jbg, ja imam malo drugaciji pogled na to.

moje rodjenje______________rodjenje moje dece_______moja smrt______rodjenje dece od moje dece_______ etcetc.

Naravno kad D'umrem, gledatju direktan prenos "the best of human pathetic life" u interaktivnoj sobi u raju ;)))

Ae menjamo temu, ovo kretje ka "ALI NEMA BOGA, BLABLABLA" ili "POSLE SMRTI JE NISHTA", itditd.

hotjesh da kazhesh da kazhesh da zhivish posle smrti ?!?!111 i da svet postoji kad ti umresh ?!?!111 OMG!! SPALITE GA NA LOMACHI !!!

ili romb?

ili ili trougao u krugu ?

recycle.gif

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

izvini Vudu, ali gde cu ja da zabodem svoj koordinatni pocetak je samo moja i moja stvar!

Da ne bude offtopic, nikada ne pricajte ovako nesto pred zenom bez obzira na godine.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy