iguana Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 sta fali koki...bash je mrnjao za svoje godine. a vidish da se kao i militj dosta razume u musko-zenske odnose, ili barem moze mnogo da sere o njima. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ^^ uff... sokolica Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 mozhe taman upada u ono +-10 pravilo mozhemo i zajedno da pishemo p®iche lal Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 U kurac cile :) Kada knjigu da ocekujemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 pa kad umochi pero, naravno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 pa kad umochi pero, naravno samo da ne brise o zavesu. sve ce biti ok :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Valjda ce stici do lavaboa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Mada, postoje i devojke kojima je u tim godinama potreban neko mlad cupav i energican da skace oko nje... Spu? hahah do jaja =))) samo shto nisam chupav vishe! =) I NE SKACHEM JA OKO NIKOGA! pa makar to bila Scarlet Johansson! p.s.i dobro jebem! Edited January 10, 2007 by chupko Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 @maud svaka chast :o bash si empirijski obradio temu :p aj sad reci shta je starije, kokoshka ili jaje? :< Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ignorisacu poslednju stranicu i vratiti se na topic. Maud je u principu objasnio, jedino shto nije ishao preterano u detalje. Postoje stvari koje mushkarci od 30 godina znaju, a oni od 25 ne znaju josh. Ovo se uglavnom odnosi na svake "opake" metode koje ostaju posle dugachkih veza sa iskusnim ribama. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Topik sam ja sredio, nemoj da je neko pitao zasto. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Kako moze neko da postavi ovakvo pitanje, kada sve ribe imaju razlicit i u glavnom poremetjen sistem vrednosti. To je kao da trazish da ti neko matematicki prikaze smisao zivota... E sad, postoji zlatna stvar koja se zove KO-MU-NI-KA-CI-JA, lepo pitash devojku sta voli, zeli, itd. Naravno polovina njih tje pobeci zato sto nemaju pojma sta hotje (posto imaju 25, a nemaju stabilnu vezu), a od druge polovine tjes ti pobeci, zato sto imaju vishe sminke nego mozga, zato sto su u njihovom svetu pedikir, manikir, solarium i trosenje novca ultimativni izvor zadovoljstva. Naravno, tebi treba osetjana devojka, koja voli da se zadovoljava sa sitnicama, bezbrojnim notjima na vedrom nebu, bla bla bla... takve se leche po lokalnim mentalnim ustanovama od depresije i usamljenosti. Moj savet, sto vishe maltretirash one prve dve vrste, to tje te vishe zeleti. Sto im vishe udovoljavash, toliko si im dosadniji. morao edit za depresiju Edited January 10, 2007 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Kako moze neko da postavi ovakvo pitanje, kada sve ribe imaju razlicit i u glavnom poremetjen sistem vrednosti. To je kao da trazish da ti neko matematicki prikaze smisao zivota... u tome i jeste poenta. ako dovoljno dugo posmatrash/razmishljash/radish sve se mozhe matematizovati. sve shto nije matematizovano je sluchajnost. uzhasno je al je tako. zato se dzejms din ubio dok je bio mlad. skapirao je na vreme. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Hotjes da kazesh da je zivot sablon? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ma jok. Evo bas sutra imam zakazan lov u sahari a onda idem na mesec da igram fudbal. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 pa da. prava izmedju dve tachke. rodjenje.__________________________________________.smrt shto si bolji matematichar to mozhesh na vishe tachaka da podelish gornju liniju. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Zivot je pre sinusoida nego prava Edited January 10, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Mislim da bi bilo politicki korektno nekad i kazati kosinusoida, jadna je totalno zapostavljena Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Jbg, ja imam malo drugaciji pogled na to. moje rodjenje______________rodjenje moje dece_______moja smrt______rodjenje dece od moje dece_______ etcetc. Naravno kad D'umrem, gledatju direktan prenos "the best of human pathetic life" u interaktivnoj sobi u raju ;))) Ae menjamo temu, ovo kretje ka "ALI NEMA BOGA, BLABLABLA" ili "POSLE SMRTI JE NISHTA", itditd. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ili romb? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Mislim da bi bilo politicki korektno nekad i kazati kosinusoida, jadna je totalno zapostavljena ja mislim da bi jeca trebala da ti sipa josh jedno pivo ;))))))))0 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Mislim da bi bilo politicki korektno nekad i kazati kosinusoida, jadna je totalno zapostavljena Ok, ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Zivot je pre sinusoida nego prava dobro dobro linija koja spaja dve tachke. ovo moje je bilo pojednostavljeno. ajde nacrtaj sinusoidu u ascii =) Mislim da bi bilo politicki korektno nekad i kazati kosinusoida, jadna je totalno zapostavljena Jbg, ja imam malo drugaciji pogled na to. moje rodjenje______________rodjenje moje dece_______moja smrt______rodjenje dece od moje dece_______ etcetc. Naravno kad D'umrem, gledatju direktan prenos "the best of human pathetic life" u interaktivnoj sobi u raju ;))) Ae menjamo temu, ovo kretje ka "ALI NEMA BOGA, BLABLABLA" ili "POSLE SMRTI JE NISHTA", itditd. hotjesh da kazhesh da kazhesh da zhivish posle smrti ?!?!111 i da svet postoji kad ti umresh ?!?!111 OMG!! SPALITE GA NA LOMACHI !!! ili romb? ili ili trougao u krugu ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 opa... maud pishe.. sad ce jos jednu uber metaforu (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 izvini Vudu, ali gde cu ja da zabodem svoj koordinatni pocetak je samo moja i moja stvar! Da ne bude offtopic, nikada ne pricajte ovako nesto pred zenom bez obzira na godine. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts