bolkonski Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Sto mi neko nije rekao da je ovo tako dobro? Jel ima neko ovo? Bilo sta? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ja sam ti nudio 2 epizode ovog serijala koje imam, mogu da ti ih presnimim sa diskitja kad budem dolazio sledeci put... i govorim svima vec godinama kako je naravno vrh i kako 90% dobrih americhkih komichara prvo pochne u snl-u...no odavno sam digao ruke od ubedjivanja ljudi u apsolutne istine ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ti bole kao da si ziveo poslednjih 30 godina ispod kamena... imam ja specijal sa majk majersom i josh shtoshta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Jel ovo ono sa D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Keri je bio samo par puta guest host a cast memberi su sve monster imena americhke komedije, od stiva martina, chevy chasea, billa murraya, ayykroyda i bellushija, edi marfija (koji je jedini ispao pichka i nije hteo da dodje u 25th aniversary special), do nove ekipe kao majk majers, dana carvey, adam sandler, pokojni kris farli, david spade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Kroz SNL su prosli apsolutno svi holivudski glumci, sto kao cast sto kao host-ovi. Naravno da sam znao za SNL ranije, ali kada sam mogao to da gledam? Kole, skinuo sam ja jednu epizodu od te dve koje imas, a skinucu celu ovu sezonu. Starije necu skidati iz vise razloga koji me sada mrzi da objasnjavam, ali je ovo sigurno najbolja serija za pracenje desavanja u Americi. U svakom slucaju, Igz, srezi mi sta imas. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 E, jel mozhe neko da mi pojasni o chemu se radi? Treba mi smeha ovih dana... ;| Kapiram da je to neki rijaliti show gde su gosti holivudske zvezde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ja imam ono sto sam skidao nenade kada smo o tome i pricali, petre. (da, ima covek dva imena). Ako istes, javi. Ima sta da se pogleda, naravno, zavisi samo od epizode do epizode i naravno slobodnog vremena tog koji hoce to da gleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Pa daj neku epizodu koja je dobra. Reci ime, skidam odma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ono izvodjenje americhke himne iz epizode sa hju lorijem je nesto najsmeshnije sto sam ja video u 2006oj...znachi plakanje od smeha na kraju pesme =o) i naravno cela epizoda sa alekom boldvinom je kidanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Skinucu to sa Alekom sad, pa da vidim kakvo je... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 BOLE SE ZOVE PETAR ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts