juicer. Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ono sto se fura na bele sportske carape i pantalone koje nisu ni trenerka ni pantalone, duzine malo iznad skocnog zgloba, i sjajno idu uz ove poluduge kose na foru bitlsi-sa-tarzankama? To je kul To nikako.E to mi nikako nije jasno , vidjao sam likove da furaju trenerke pa ih onako zategnu bash iznad skochnog zgloba , znachi koji je to fazon , zhasu i kriminal , a likovi idu i tripuju da su bash trendi/fensi/dopishipozhelji. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ne ne,ipak air max,bele carape,zatugnuta tresa malo vise iznad skocnog zgloba a gore suskavac...e to je plakanje! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ...to ti pricham , horor film... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ma bolje to neko kada je bilo vreme dizelasha kada su likovi gurali kozhne jakne u trenerke Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 нененененене... пандурка, кариране чарапе (на ромбоиде ), доњи део тренерке са прецизно отвореним рајшвеслусима на ногавицама ради лепшег пада треше на патике (или Риплеј и Дизел фармерке са проширеним доњим деловима ногавица, са обавезним дебелим кајишем - опционо са металним апликацијама по себи), горњи део тренерке (или дукс или танко плетена ролка или џемпер) и струкирани црни кожњак. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ja sam nedavno kupio kosulju boje lila i crni sako, i to sad stalno furam po gradu, el to ok ili je to pederasto? zanima me misljenje o velikog rurovog saveta mudraca :) Ovo mi je najvise zasmetalo u celoj recenici...em nije higijenski, em ostavljas utisak kao da nemas sta drugo da obuces :( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ^ Htedoh reci one fancy patike shto liche na cipele ali nisu cipele , a realno nisu ni patike , eto ima toga u gami proizvoda mog avatara http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 нененененене... пандурка, кариране чарапе (на ромбоиде ), доњи део тренерке са прецизно отвореним рајшвеслусима на ногавицама ради лепшег пада треше на патике (или Риплеј и Дизел фармерке са проширеним доњим деловима ногавица, са обавезним дебелим кајишем - опционо са металним апликацијама по себи), горњи део тренерке (или дукс или танко плетена ролка или џемпер) и струкирани црни кожњак. Ih kako sam dobro izgledao ;) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ja sam otisao na petrovaradinsku tvrdjavu i tamo ima gomila slikara i ja sam pitao moje prijatelje slikare da li postoji podela na muske i zenske boje. oni su rekli ne. i da li cura koja nosi plavo je - muskaraca? ili nznm ni ja sta musko??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nije muskarac koji nosi roze feminiziran, nego peder. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ahahah :) to ko onaj vic, pričaju Mujo i Haso i ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ja sam otisao na petrovaradinsku tvrdjavu i tamo ima gomila slikara i ja sam pitao moje prijatelje slikare da li postoji podela na muske i zenske boje. oni su rekli ne. i da li cura koja nosi plavo je - muskaraca? ili nznm ni ja sta musko??? stvar je u tome shto postoje odredjene drushtvene norme i pravila koje se znaju i poshtuju vec dugi niz godina. recimo, noshenje usranih gaca preko pantalona je bash za neochekivati. jel tako? jebiga, nekome se to svidja ali nece nositi zbog tih normi i pravila. ako mu se toliko svidja da ce stvarno nositi to, onda ce mu se naravno smejati i gledati na njega kao na chudaka (isto kao shto na tebe gledaju kao na pedera) morash shvatiti da je roza ustaljena boja za zhene. naravno da ne postoji podela na mushke i zhenske boje. ne postoji ni podela na mushke i zhenske dlake pa sve zhene briju pazuh a mushkarci ne chine to. nije sve tako jednostavno inache, roza boja je "pripala" zhenama jer je najnezhnija. za svaku drugu boju imash neku najnezhniju varijantu iste koju kada nosish izgledash skoro podjednako pederasto kao da nosish rozu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 ja imam isto jednu maju roze mozda sam je 3 x obukao... kada god odem na kej ljudi me cudno gledaju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 sako i roze kosulja feat. miodrag jesic ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 o ukusima ne vredi raspravljati :| Tako je, neko ima ukusa a neko nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 morash shvatiti da je roza ustaljena boja za zhene. naravno da ne postoji podela na mushke i zhenske boje. ne postoji ni podela na mushke i zhenske dlake pa sve zhene briju pazuh a mushkarci ne chine to. nije sve tako jednostavno Plivaci briju i noge a ne samo pazuh, tj brijaju sve sto mogu, zato je waterpolo za prave muskarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Margaritas ante porcos iacere... multus kenjus stijus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Plivaci briju i noge a ne samo pazuh, tj brijaju sve sto mogu, zato je waterpolo za prave muskarce. shta prichash ti neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) shta prichash ti Rekao si da muskarci ne briju pazuh, ja ti kazem da ovi koji treniraju plivanje ne da samo briju pazuh vec i noge... Edited January 13, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pa dobro, ima i riba koje ne briju brkove to ne znachi da 98% ne brije mislim, zashto si ti sad meni naveo izuzetak :) koja je poenta to sam pitao neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 stvar je u tome shto postoje odredjene drushtvene norme i pravila koje se znaju i poshtuju vec dugi niz godina. recimo, noshenje usranih gaca preko pantalona je bash za neochekivati. jel tako? jebiga, nekome se to svidja ali nece nositi zbog tih normi i pravila. ako mu se toliko svidja da ce stvarno nositi to, onda ce mu se naravno smejati i gledati na njega kao na chudaka (isto kao shto na tebe gledaju kao na pedera) suvishe uska svatanja. norme i pravila su termini za ljude koji su previshe dugo zhiveli u komunizmu i nisu stigli josh uvek da razviju slobodu svesti. isto tako to shto tebi smeta kako te drugi gledaju isto pokazuje da si jedan od onih koji nije spreman da talasa, da ostane zauvek zarobljen tu gde jesi .. a po meni je to bzvz. chovek je stvoren da bi evoluirao na jedan ili na drugi nachin. morash shvatiti da je roza ustaljena boja za zhene. naravno da ne postoji podela na mushke i zhenske boje. koja je ovo kontradikcija lal ne postoji ni podela na mushke i zhenske dlake pa sve zhene briju pazuh a mushkarci ne chine to. to mozhda neki (balkanski) kromanjonci. za svaku drugu boju imash neku najnezhniju varijantu iste koju kada nosish izgledash skoro podjednako pederasto kao da nosish rozu stalno mashish poentu. ne postoji pederasta boja kao shto ne postoji kao shto si gore rekao mushke i zhenske boje. mislim evo da ti pojednostavim (hteo sam da nadjem sliku koju sam video pre jedno 4-5 meseci al mi nije poshlo za rukom): arnolda u roze shulji i teget plavom sakou vs daki peki u roze dzemperu. ako mozhesh ovog prvog da proglasish za pedera zato shto nosi roze shulju onda stvarno. sa druge strane dakija mozhesh opushteno da proglasish za pozadinca zbog toga shto ima ramena kao kejt mos i kacigu falusnog oblika. sve se svodi na to kako ti shta stoji i kako si gradjen. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) suvishe uska svatanja. norme i pravila su termini za ljude koji su previshe dugo zhiveli u komunizmu i nisu stigli josh uvek da razviju slobodu svesti. isto tako to shto tebi smeta kako te drugi gledaju isto pokazuje da si jedan od onih koji nije spreman da talasa, da ostane zauvek zarobljen tu gde jesi .. a po meni je to bzvz. chovek je stvoren da bi evoluirao na jedan ili na drugi nachin. kao shto rekoh, postoje norme i pravila. mozhe gari da ide po ulici sa posranim gacama ali ce mu se smejati ljudi. da, stvari se moraju menjati, ali trenutno u srbiji, u ovom drushtvu, postoje neke mnogo bitnije i vece stvari koje ne valjaju i treba menjati. roza koshulje i usrane gace preko pantalona dolaze poslednje. btw jako mi je simpatichno ovo da cu ostati zauvek zarobljen tu gde jesam (shtagod to znachilo) koja je ovo kontradikcija lal stvar je u tome shto se i jedan dan deli na dan i noc ali je tu chovek, pa je dan podeljen na jutro, podne, predveche, veche, vreme za ruchak, vreme za vecheru, vreme za odmor... drushtvo pravi podele. po fizici i ljudskoj prirodi ne postoji podela boja (osim na hladne i tople). po drushtvu roza je zhenska boja. to mozhda neki (balkanski) kromanjonci. a mi prichamo o svetskoj modi ovde? stalno mashish poentu. ne postoji pederasta boja kao shto ne postoji kao shto si gore rekao mushke i zhenske boje. mislim evo da ti pojednostavim (hteo sam da nadjem sliku koju sam video pre jedno 4-5 meseci al mi nije poshlo za rukom): arnolda u roze shulji i teget plavom sakou vs daki peki u roze dzemperu. ako mozhesh ovog prvog da proglasish za pedera zato shto nosi roze shulju onda stvarno. sa druge strane dakija mozhesh opushteno da proglasish za pozadinca zbog toga shto ima ramena kao kejt mos i kacigu falusnog oblika. sve se svodi na to kako ti shta stoji i kako si gradjen. ja nikoga ne proglashavam za pedera ja samo kazhem da izgleda pederasto arnold u roza bi mi izgledao pederasto, da ne znachi da ne izgleda neko kao gej ako ima raspon ramena metar i po Edited January 13, 2007 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 kao shto rekoh, postoje norme i pravila. mozhe gari da ide po ulici sa posranim gacama ali ce mu se smejati ljudi. da, stvari se moraju menjati, ali trenutno u srbiji, u ovom drushtvu, postoje neke mnogo bitnije i vece stvari koje ne valjaju i treba menjati. roza koshulje i usrane gace preko pantalona dolaze poslednje. da izbacimo posrane gatje iz priche jel su nisu primerene. otjesh da kazhesh da ti kad vidish lika u roze sulji na ulici upresh prstom u njega i vichesh "PEDERU" ? stvari se menjaju i bez toga da mi utichemo na njih jel ne zhivimo sami na ovoj planeti, a ni jedna nacija koja je na nekom stupnju razvoja da ima tv i internet ne mozhe da se odupre promenama spolja. btw jako mi je simpatichno ovo da cu ostati zauvek zarobljen tu gde jesam (shtagod to znachilo) konstrukcija mi je malo losha nisam mislio na tebe mislio sam uopshteno. tu gde jesi se odnosilo na prichu "ljudi se ne menjaju" stvar je u tome shto se i jedan dan deli na dan i noc ali je tu chovek, pa je dan podeljen na jutro, podne, predveche, veche, vreme za ruchak, vreme za vecheru, vreme za odmor... drushtvo pravi podele. po fizici i ljudskoj prirodi ne postoji podela boja (osim na hladne i tople). po drushtvu roza je zhenska boja. to je mozhda tako bilo pre 50 godina. moda (koja je produkt drushtva) je uticala da ta podela vishe ne postoji. sem kod nekih zatucanih primera ljudske rase. a mi prichamo o svetskoj modi ovde? SHUMAREEEEEE ja nikoga ne proglashavam za pedera ja samo kazhem da izgleda pederasto arnold u roza bi mi izgledao pederasto, da ne znachi da ne izgleda neko kao gej ako ima raspon ramena metar i po koliko daleko si spreman da idesh da proglasish metar mesine pederasto odushevljavash me :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Lag je u pravu, bilder u roze kosulji deluje pederasto. mislim, roze... sta je vama? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 da izbacimo posrane gatje iz priche jel su nisu primerene. otjesh da kazhesh da ti kad vidish lika u roze sulji na ulici upresh prstom u njega i vichesh "PEDERU" ? pa, ne smejacu mu se ni ti necesh, kada vidish ribu u dopichnjaku vikati "AL BIH TE JEBAO" ili "KURVO" ali cesh prokomentarisati u slichnom maniru sa drugarima stvari se menjaju i bez toga da mi utichemo na njih jel ne zhivimo sami na ovoj planeti, a ni jedna nacija koja je na nekom stupnju razvoja da ima tv i internet ne mozhe da se odupre promenama spolja. i? mi se josh nismo promenili ni po nekim osnovnim stvarima a ti prichash kao da je vreme da prihvatamo neke totalno nebitne i sitne promene poput ove to je mozhda tako bilo pre 50 godina. moda (koja je produkt drushtva) je uticala da ta podela vishe ne postoji. sem kod nekih zatucanih primera ljudske rase. chini mi se da se mnogo slobodno koristish sa tim "zatucano" realno, mi zhivimo u zatucanom podruchju, u zatucanoj drzhavi koliko daleko si spreman da idesh da proglasish metar mesine pederasto odushevljavash me :) hocesh da kazhesh da su pederi poznati kao momci koji retko vezhbaju i ne misle na svoj izgled? odushevljavash me :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts