Jump to content

jebeno licemerje...

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne mozhesh mi reci da je to shto se neki lik svaku subotu napije kao zver i potuche

OK u ochima boga

Drugim rechima, ne pishe mi se dobro :(((

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

shto mohi reche, kakva crkva takav narod... ili obrnuto, svejedno.

crkvu nije napravio bog, napravili su je ljudi, isti ti ljudi koji pune hramove i koji rade to shto vi sada komentarishete. ako vam treba posrednik sa bogom, ili kapija u vidu crkvenog praga, niste bolje ni zasluzhili nego da se zgrazhavate od budala :[

sreo me jedan drugar zeldi u crkvi na ponocnoj liturgiji

dolazi mi sa ledja i kaze

DESI BRATE STA RADIS

[roflmao]

ne znam za vas al ja sam taj trend primetio josh pre 5-6 dina kad sam posle ne znam ni sam koliko godina otishao u crkvu i video show zhene koja se krsti sa zemlje neshto, pada u trans, pa se opet krsti, pada na zemlju u obliku krsta .. totalni show pogotovo zbog toga shto je cela poenta odlazka u crvku, mir, skrushenost, razmishljanje. al kao shto kru reche to je sad IN da pokazhesh da si najvetji zilot od sve dece.

[roflmao]

jel bilo popova oko nje? ili nesto slicno?

postoje razliciti rituali moguce je i egzorcizam :)

Tradicija i obichaji koje je smislio chovek i sada ih oblikuje po svom uzoru ...

I ajde nemoj vishe da mi se obratjash previshe si glup i nervirash me samo svojim postovima ...

Svi narodi postuju svoju tradiciju i svoje obicaje, to su koreni, to je nesto sto se treba postovati ceo zivot, da si malo ucio istoriju u skolici znao bi da mnogi narodi neguju i cuvaju svoje obicaje, kulturu i tradiciju, naravno niko ti ne trazi da se toga drzis ili bilo sta ali ne moras da vredjas.

SCJP.png

Svi narodi postuju svoju tradiciju i svoje obicaje, to su koreni, to je nesto sto se treba postovati ceo zivot, da si malo ucio istoriju u skolici znao bi da mnogi narodi neguju i cuvaju svoje obicaje, kulturu i tradiciju, naravno niko ti ne trazi da se toga drzis ili bilo sta ali ne moras da vredjas.

Kakve to veze ima sa onim shto sam ja rekao? Kakav skup takvi i posetioci i vice versa. Kakve to veze ima sa tradicijom i obicajima? Ja kritikujem organizaciju i narod. Kao shto rekoh glup si i nisi skapirao i odjebi gadi mi se da komuniciram sa tobom chak i preko neta.

jok, smislili su ih marsovci, i oblikovali po uzoru na dzinovski kikiriki iz alfa kentaurija.

A chovek bi pomislio da imash redovan sex ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nisam vernik , ali nisam ni protiv toga.Skroz me ne interesuje crkva i njeno ucenje , ali necu (vise) ni napadati vernike i ubedjivati ih u svoje.

Ranije sam bio mnogo protiv svega toga (mozda se neko seca rasprava od ranije) , ali sad me skroz ne tangira.

Postujem odredjene obicaje koji prate odredjena desavanja u nasem narodu i to mi je skroz ok , to nam daje neku vrstu identiteta i naravno da treba da postoji svest o pripadnosti i treba prenositi te obicaje.

Sad kad razmislim , mozda je moja ogorcenost crkvom i uopste verom proizisla iz svog tog cirkusa koji vi opisujete.

Koliko sam proteklih godina video likova , sa kajlama od 900gr sa ogromnim krstovima , tetovazama krsta , tetovazama Hrista , a svaki ima 2+ ubistva , oruzane pljacke , reketiranje...Stvarno mi se sere od svega toga...

Edited by Longleyy

humor ti je vrhunski, obavezno me zovi da ti budem bubnjar kad budes imao svoj comedy show :)

[roflmao]

Gde si se to zaposlio, u Comedy Centralu? [:D]

a jelte, jel i vi ostali koji pljujete zivite uzornim zivotom ?

zajebite moralisanje moralisanja radi ;]

Ja

Edited by voodoo_

metanija se ne radi lezhetji nego klechutji, ne praktikuje se u "javnim crkvama" znachi ne radi se na ochigled svih tj dok je neko sluzhenje u toku, a ponajmanje se radi u suknji iznad kolena.

izvini,underestimated sam te.

osim ako to nisi sad nabubao.onda nisam.

a i mislio sam da si samo karikirao da je lezala...ako je stvarno lezala,sto je onda nisi pitao jel joj dobro?

salim se.realno,verovatno joj je mnogo mnogo tesko u zivotu,pa ocajava.ili to ili je idiot

@chizra:pusti ti to,nemo da bude o5 nekih tripova.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

izvini,underestimated sam te.

osim ako to nisi sad nabubao.onda nisam.

a i mislio sam da si samo karikirao da je lezala...ako je stvarno lezala,sto je onda nisi pitao jel joj dobro?

salim se.realno,verovatno joj je mnogo mnogo tesko u zivotu,pa ocajava.ili to ili je idiot

a mozhda ti je neki rod ? iz plemena lozhana ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Tebi ako si vernik ne treba ni crkva ni popovi ... niko do samog sebe i vera u boga . Kao sto se lepo kaze u svetom pismu ... bog je svugde oko tebe ispod svakog kamena .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

brate o chemu ti prichash :P

ako je neshto tradicija ne znachi da je automatski dobro... chak je po meni vishe loshe i zatucano nego dobro. tradicija je da se zhene obrezuju u brdo zemalja, tradicija je da zhene nemaju skoro nikakva prava u odredjenim drushtvima, tradicija je da zhene ne mogu da budu u crkvenoj hijerarhiji (ne spominjite mi monahinje), tradicija je da je predbrachni sex strogo zabranjen u dosta zemalja (i religija), tradicija je da se na abortus gleda kao na najgori tabu, tradicija je da partizan ne mozhe da dobije zvezdu i ko zna koliko drugih gluposti.

dole sa tradicijom i tradicionalistima, vidite dokle su tradicije dovele svet :p

i riba koje u dopichnjacima odlaze na liturgije... <------- e ovo mi nikad nije bilo jasno juce kad sam bio ispred crkve svetog marka bilo ih je mali milion -_- PA GDE JE TU NEKA "KULTURA" ? FFS

Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale

brate o chemu ti prichash :P

ako je neshto tradicija ne znachi da je automatski dobro... chak je po meni vishe loshe i zatucano nego dobro. tradicija je da se zhene obrezuju u brdo zemalja, tradicija je da zhene nemaju skoro nikakva prava u odredjenim drushtvima, tradicija je da zhene ne mogu da budu u crkvenoj hijerarhiji (ne spominjite mi monahinje), tradicija je da je predbrachni sex strogo zabranjen u dosta zemalja (i religija), tradicija je da se na abortus gleda kao na najgori tabu, tradicija je da partizan ne mozhe da dobije zvezdu i ko zna koliko drugih gluposti.

dole sa tradicijom i tradicionalistima, vidite dokle su tradicije dovele svet :p

Imam utisak da zene u nasem drustvu ne prolaze nista gore nego u visokorazvijenim zapadnim kulturama.

Iskljucivo mislim na zene po gradovima, za selo ne mogu da pricam jer ne znam.

Uopste, pola gore napisanog bih mogao da prepoznam u nekim tesko zaostalim muslimanskim zemljama,

ali nikako kod nas.

Prica oko zena i njihovim pravima, sigurnim kucama i ostalim prenaduvanim temama

mi sve visi lici na trubljenje zadriglih lezbacha,

Verana Demona Matica i pratecih NVO organizacija.

Potpuno se slazem sa Mohijem kada kaze da je te obichaje i tradiciju napravio chovek. Ja sam vernik u Boga ali ne praktikujem da idem na Bogosluzenja, jer jednostavno mislim da je crkva jednim velikim delom propaganda. A i koliko ja znam Biblija nije pala s neba vec je napisana ljudskom rukom, i mislim da svako treba da veruje u Boga samo ako zeli i na svoj nachin a ne da mu neka tamo crkva i popovi govori kako to da radi. Ali ipak ne treba skrnaviti crkvu na taj nachin kao shto neki ljudi rade. A druga stvar, predbrachni sex koji se vodi kao neshto neverovatno greshno, ja jednostavno mislim da nishta loshe u tome nema sve dok se dvoje ljudi vole. Jbg nece chekati sad nekih 20 i kusur godina i uci nevini u brak ako imaju osobu koju vole uz sebe i ako su spremni na tako neshto, i mislim da je vodjenje ljubavi (u pravom smislu te rechi znachi ne zivotinjski sex vec seks iz ljubavi) chin ljubavnog savrshenstva i nikako ne moze biti greshan.

1673028GwVZY.png

Mortal Crusader Strike

700 mana

1 yard

An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used.