Jump to content

How to irritate people?

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne nerviram se lako, jer sam totalno suzio spisak stvari do kojih mi je stalo, pa ni glupaci nemaju lak poso da me nerviraju.

Medjutim, oduvek sam obozavao da teram kontru i protivim se. Ako vidim negde da jedna strana pobedjuje, moram se umesati protiv toga, ne zato sto verujem da je to ispravno, vec da teram kontru. A posebno me inspirisu ljudi koji su ubedjeni u nesto i svoj stav zele vatreno da brane. Gusht je to kad ga iznerviram pa pizdi. :)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

u moze odlicna tema, reci mesto i vreme grujo i odvoj par sati za diskusiju :)

e da da, dvolicnost je uzas. ali recimo ako ortake podjebavam i gasim, to je meni super, isto i oni meni rade, samo je bitno postaviti granice, a kad krene da se spominje porodica to prelazi te granice. pola ortaka kad zovem fonom kazem "desi mutante" "desi picko" "desi magare raspalo bradato" i slicno :)

sto se tice dvolicnosti evo najgoreg primera koji mi se ikad desio.

naime imao sam jednu ortakinju sa kojom sam bio ok, kad joj je trebala pomoc bio sam tu, plakala mi je na ramenu (bukvalno) nebrojeno puta, u mojoj gajbi je bila xy puta, bila je kod mene u mitrovici i upoznala mi kevu i caleta, i sta se desi, posle odredjenog vremena ona kene da sere mojoj najboljoj ortakinji kako sam ja pricao nesto za nju i njenog decka, tj tacno "citira" neke moje reci.

moja najbolja ortakinja naravno momentalno pozove mene(radio sam u blizini tad mi se zavrsavalo radno vreme) i ja dodjem i lepo ovu ribu pred celim njenim drustvom ugasim.

medjutim tu se ne zaustavlja njena glupost i dvolicnost, posle par nedelja ona je otisla i krenula da kenja mom cimeru o tome kakav sam ja i sta ja sve serem. da napomenem, moj cimer je nju video 20tak puta u zivotu, a nas dvojica smo isli zajedno u zabaviste, u osnovnu i znamo se i druzimo kroz celu srednju, i tu je i moj cimer napusi.

medjutim ni tu cak nije kraj, onda je otisla ponovo kod moje najbolje ortakinje i kenjala joj kako mene jedan od mojih najboljih ortaka uopste ne gotivi. kako je to zasnovala? pa iz toga sto se nas dvojica prozivamo 24 sata dnevno sedam dana u nedelji.

i tu je moja najbolja ortakinja isprozivala recima "e duso kad ti budes imala druga ili drugaricu kao sto su njih dvojica da ti sve sto misli o tebi kaze u lice znaj da imas prave prijatelje"

finale je najbolje

sad svi, tj cela ta neka ekipa od 30tak ljudi koji se medjusobno poznajemo i druzimo sa faxa nju ne moze ocima da smisli, tj vise manje rezi kad je vide :)

i toliko o tome :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pa ono, shto bi ja torshio zivce zbog budala...

drugari i porodica, oni jedini mogu da me iznerviraju... a i po koja devojka ako joj dopustim da pridje dovoljno blizu neke nevidljive niti, i ona tu istu pokida...

naslushao sam se glupana, idiota... i ja sam nerviraio i ponashao se glupo, al bem ti u nekom trenutku jednostavno sazrish:) al inache josh uvek sam na neku ruku tard al dobro de...

nema razlog da me tudja glupost nervira, pre bi gledao svoju na nekim poljima da otklonim a ne tudju.

nekultura, pa bem li ga...

ako primetim da je neko licimeran, il cujem iz neke price da ono, malo vishe cavrlja o meni iza ledja... nekako mi polako pada mrak i ta osoba nestaje za mene:)

kad pogledam ovako, klinicki... boli me kita [:D]

zivi bili:)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

sto se tice dvolicnosti evo najgoreg primera koji mi se ikad desio.

naime imao sam jednu ortakinju sa kojom sam bio ok, kad joj je trebala pomoc bio sam tu, plakala mi je na ramenu (bukvalno) nebrojeno puta, u mojoj gajbi je bila xy puta, bila je kod mene u mitrovici i upoznala mi kevu i caleta, i sta se desi, posle odredjenog vremena ona kene da sere mojoj najboljoj ortakinji kako sam ja pricao nesto za nju i njenog decka, tj tacno "citira" neke moje reci.

moja najbolja ortakinja naravno momentalno pozove mene(radio sam u blizini tad mi se zavrsavalo radno vreme) i ja dodjem i lepo ovu ribu pred celim njenim drustvom ugasim.

medjutim tu se ne zaustavlja njena glupost i dvolicnost, posle par nedelja ona je otisla i krenula da kenja mom cimeru o tome kakav sam ja i sta ja sve serem. da napomenem, moj cimer je nju video 20tak puta u zivotu, a nas dvojica smo isli zajedno u zabaviste, u osnovnu i znamo se i druzimo kroz celu srednju, i tu je i moj cimer napusi.

medjutim ni tu cak nije kraj, onda je otisla ponovo kod moje najbolje ortakinje i kenjala joj kako mene jedan od mojih najboljih ortaka uopste ne gotivi. kako je to zasnovala? pa iz toga sto se nas dvojica prozivamo 24 sata dnevno sedam dana u nedelji.

i tu je moja najbolja ortakinja isprozivala recima "e duso kad ti budes imala druga ili drugaricu kao sto su njih dvojica da ti sve sto misli o tebi kaze u lice znaj da imas prave prijatelje"

finale je najbolje

sad svi, tj cela ta neka ekipa od 30tak ljudi koji se medjusobno poznajemo i druzimo sa faxa nju ne moze ocima da smisli, tj vise manje rezi kad je vide :)

i toliko o tome :)

http://www.ana.co.yu/forum/viewforum.php?f...c5d51c223c47088

kada pricham sa nekim, a on u sred razgovora okrene glavu i blene belo u drugu stranu i kazhe "da da" posle 2 minuta.

Brate maude, druzi se sa strejt ljudima :)

Mene sad nervira trenutno tjale, jer mi par puta dnevno ulazi u sobu i vice :"jao jao samo da pokupim te mrtvace ispod stola" aludirajuci valjda na moje grindovanje. Moracu da mu ukinem dzeparac.

I uzasno me nerviraju salterski sluzbenici, tu znaju i usi da mi se zapale a iz usta da pokuljaju najgore bljuvotine.

Uh jebote, koji tres [:0]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa udara te senilnost pa da ti na fini nachin to skrenem. glupo bi bilo da povezujem decu iz deusa i tebe, a za ovo sam mogao =)

a bole je posebna pricha .. taj fazon misteriozni poster rura od stotinu ljeta mu smara dojaja.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Zasto si tako negativan, maude :(

I mi stariji volimo da se druzimo.

Zasto si tako negativan, maude :(

I mi stariji volimo da se druzimo.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy