Pura Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 G!!! Dabog da umro !!! ja imam malu pisu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) UUUUU BRATE SHTA TI REKO ZA KEVU!!1!1 ZABODI GA BRE!1! Edited March 9, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ZAPERI GA!!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) ja imam malu pisu! TO G!!! MAJSTORU SABIO SA GA NA HARD!!1! Da ne bude da samo spamujem gluposti, :) izashao je Jade Empire, rek'o vudi da ce da mi ga reze za par dana... pa cu da bacim hejt ovde. edit - Laze, gotivan ti avatars Edited March 9, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) ... Edited March 10, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Jade Empire = KOTOR minus oprema, oruzje etc. Upravo ga igram, zanimljiva prica, a ni borbe nisu lose mada sam lenj da provaljujem combo-e. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 imam jade al mi se ne igra, pikam ofaj novi ufo.... fin za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Sad sam stavio da se skida sillverfall 7.3gb Nadam se da ce do sutra uvece biti gotov davno nisam nista igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 silverfall, to je totalno diaboliko zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 G, zashto si budan u chetiri ujutru? Ja sam mislio da si ti od poshtenog sveta koji tad spava. I da, "Silverfall" je action varijanta aka leviklikleviklikleviklik!!desniklikcombo!!! A ima i steampunk okruzenje. Sa kojim verovatno nishta pametno nije uradjeno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 posten svet ustaje u cetiri ujutru :P pravi perece kifle i tako to clickfest wheeee to smo svi cekali... jeeee.... steampunk, i to ce uspeti da oskrnave... meh... stas moramo bar probati, da znamo sta da pljujemo =) wulfi jesi li jos na staroj makini i dalje pikas textualan rpg? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ne* i da**. *Vec duze vreme imam premocni sempron 2500, 512 ram-a (i to DDR bogati!), a od pre par meseci koristim i karticu koja podrzava pix4l sh4d0rze 2.0. **Igre za koje je i stara mashina bila previshe su i dalje bolje od govana koja nam se sada serviraju. stas moramo bar probati, da znamo sta da pljujemo =) Ofkors. Problem je shto samo to i radimo. Kad cemo vishe sa nechim prijatno da se iznenadimo... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 silverfall, to je totalno diaboliko zar ne? neam pojma po opisu je izgledalo zanimljivo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) G!!! oces ti meni kaciti image za diablo 2 ... kako ste kacili za warcraft.. a sad ja trazim previse ? Edited March 12, 2007 by Pura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 starbace jedino nam onda ostaje da lokujemo ceo rpg deo foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ^^ image Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) lol za sliku. stigo mi d Edited March 12, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 svi ovakvi topici su isti jebote :)) vidi ovu igru ma to je sranje a ovo a tek to je sranje vudu: a nwn??? vulfi: jebo te nwn!! So true. Rofl za image. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 lol za sliku. stigo mi d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Zaista su zasrali sa ovakvom real time borbom. Ko da igram Princa Persije... ako su već hteli da bude RT onda je trebalo da rade npr. iz prvog lica, jer ako je ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 kako bre ljudi pa ta igra je bila teh r.p.g. na konzolama !!!!1 the best of the beasts... ultimativna nikad nenadjebiva... ma ni ne instalira mi se sad, evo pocelo lepo vreme pazi sto cu da sedim u kuci i da trosim tastaturu na glupos` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Jos jedan dokas da su hardcore fanovi konzola glupa sorta. Ali me sad zaintegrirao bonus trailer koji je na JE disku ... zanimljivo, zanimljivo. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 dobro ne smarajte, pa i kotor je iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 pa mozda je sjajna igra ali je ocajan rpg po stoti put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 A na tu notu, ako hocemo po pitanju akcije PoP 1/2/3 je blizi God of War igri. A i on je izlazio na konzolama uporedo sa PC verzijom. I nisam pljuvao igru, jer nema sta da se pljuje toliko je kratka, vec na sud konzolasa po pitanju JE kao "dobrog RPG-a" . Ako hoces vec da vidis RPG na konzolama upali SNES i igraj klasike kao Crono Cross itd. Ili bilo sta novije tipa White Kinght koji izlazi/izasao je a duze se igra. Pljunem ti na igru koju pokrenem u 6 i zavrsim u 24. :(( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts