shoosh Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Za sve ljubitelje Diabla izasao je Alien Shooter: Vengeance, horde raznih fela aliena koji nadiru u nedogled, sirok izbor sacmara, automatskog i poluautomatskog oruzja kao i onih brutalinjih tipa rocket launcher :) tu je i skill-tree cisto da zamaze oci :) i da lepa 2D grafika koliko god to zvucalo smesno :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 harbinger je bio djubre, al je zato cybermercs bio VR! =o) pogledacu taj shooter, mozda mozhe se zabavi chovek =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 cybermercs? wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 http://www.the-underdogs.info/game.php?id=4283 =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 omg SVGA grafika, pa to uop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 za tekstualni rolplej se obratite ipak wulfiju on je grand master, mislim da je igrao i rpg u binarnom kodu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 svi ovakvi topici su isti jebote :)) vidi ovu igru ma to je sranje a ovo a tek to je sranje vudu: a nwn??? vulfi: jebo te nwn!! ali je istina, svaki je takav vudu i vulfi sa nwn`om :)))) vudu, nemoj postovati na fallout topiku... plx :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ?ta da radim kad je NWN najbolji. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Kad sam video da je Wulfi odgovorio, znao sam da je neshto surovo Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Prvi put u životu razmišljam da kupim konzolu. Bar da odigram Final Fantasy Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 znachi u zlatna vremena ljudi su u SAD rentirali PS1, FF7 + kupi memorijsku karticu...naravno u srbiji nece niko moci da ti iznajmi ps3 i ff12 =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2007 Author Report Share Posted March 18, 2007 zasto ne? :) samo je pitanje koliko vremena treba da prodje koliko ja znam bilo je popularno iznajmljivanje i ps1 i ps2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 pa da ali tamo to mozhe da se radi kad je igra aktuelna a kod nas kad je proizvod toliko jeftin da neki lik pazari 10 komada i uzima mali kesh za to i pere neke pare realno =o) naravno da sam mislio na ovu contemporary akciju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Zamisli iznajmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 To ti je iz filma Lik Wong aka King of Strength aka The Story of Ricky. Jedan od 5 najboljih filmova svih vremena btw... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Jel neko naterao ovu verziju silverfalla da radi? ovo sto sam ja uzeo pokrene se i crashuje kad probam da kreiram lika...like wtf mate.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Jel neko naterao ovu verziju silverfalla da radi? ovo sto sam ja uzeo pokrene se i crashuje kad probam da kreiram lika...like wtf mate.... meni radi, a verzija je sa nekim c****om od 3 Gb radi bez problema, ali je igra bzvz Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 bio je trip za NODom koji je video neke fajlove kao trojance i ubijao ih, posle sam pokrenuo...da, igra je masno nedovrshena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 koliko vidim niko nista ne prica ni za alien shooter...mene je smorio za rekordnih sat vremena :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 iskreno posle par stvari procitanih po netu nemam zivaca da igram svako djubre koje se pojavi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ja sam MISLIO da ga chekiram ali onda mi je recheno da je to totalni crimson land, a ne nekakav remotely akcioni rpg (za kog su ga izdavali) tako da sam digao ruke i od pomisli da ga probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ovo vec izaslo, al ko rekoh da se ne zaboravi. Supreme Commander. Dobio sam oridjinale i pikam preko neta. preporuka, ko moze neka nabavi original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 iskreno posle par stvari procitanih po netu nemam zivaca da igram svako djubre koje se pojavi :) ne verujem nikome :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Ja sam staromodan lik...tako da cu sada da ukljuchim ff8 na sondzi i da cepam...a vi igrajte "nove"."lepshe" igre sa prichom koju deca u vrticu pljuju kolko je glupa... btw chuo sam od jednog lika iz Shpanije da se sprema neka nova online verzija Final Fantasy-a...ako neko naleti na tako neshto(pritom da je istina) neka dropuje ovde. Znam neke likove koji su pocheli sa iznajmljivanjem ps1 i da sada imaju veeeeeliku igraonicu sa kompovima...pa se vi zapitajte da li je bash svako bio u nekom minusu ili na nuli!!! Edited May 2, 2007 by Planetar Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts