Jump to content

Zagonetka iz "Umri mu

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I da moj omiljeni glumac iz Holivuda je uvek bio Brus Vilis, ali, da li neko moze da bude kuliji i sexiji od ovoga? Ne.

can u spell Michael Douglas.

mada mislim da ga brus shije za zhilet i shumsku jagodu.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ok, nasao sam. I da moj omiljeni glumac iz Holivuda je uvek bio Brus Vilis, ali, da li neko moze da bude kuliji i sexiji od ovoga? Ne.

Meni je među top 5, međutim jednom sam čitao u Kosmopolitenu ili nekom sličnom sranju da među tim kosmopolitama preovlada prezir prema Brusu Vilisu i njegovim filmovima. Bio sam frapiran tim u

Lik koji u svojoj biografiji ima Rika Dekarda, dr. Henrija Dzhonsa i Hana Soloa nikako ne mozhe biti ispod 1. mesta na bilo kakvoj listi najkul glumaca.

Ne znam zashto se uopshte gadjate tim ostalim fitjfiritjima...

bruce-willis.jpgwillis.jpg

NASUPROT

han01.jpg84-95602-81-4_main.jpg

Nemojte da se zajebavamo.

I da, zamalo da zaboravim, ipak je red. =)

tis20tred20iz20gej.jpg

malo su mi dosadili filmovi gde brus spasava svet, armagedon i element su ispunili normu sasvim lepo. kad smo vec kod toga, zar stvarno danas ne postoji neki mladi akcioni heroj koji bi mogao da nasledi brusa i slicne, ili ja ne mogu da se setim nikog trenutno?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Zapravo to nije harison ford nego han dekart-solo.

Neka tako i ostane :)

Taman ste mi lepo dali ideju da po 467 000 odgledam directors cut i zakljucim da je dekard android :)

laku noc

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

hteo sam nesto da kazhem ali ova diskusija je toliko otishla u pravcu koji ja ne kapiram da to nije normalno...no hajd samo kratko, bez rasolinajvanja

mislim vi star wars lika sa tupavom 'who's scruffy looking' facom navodite kao sexy (zomg vi ste kvalifikovani da karakterishete mushkarce kao sexy, blago si ga vama!)....govorimo o serijalu koji je uchinio da sam l jackson izgleda gay a kamoli neko drugi

sa druge strane imamo choveka koji je plakao, a nije bio pichkica ko kad nikolas kejdzh plache u 8mm...

znahci najveci baddass je hawk, ne znam dal je sexy, to ce bole i lucija...

hawk_2.jpg