weasel Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Taj Bacardi brizer je bio u Bugarskoj oko 1,80 leva sto dodje oko 0,90 eura, znaci kosta oko 80 dinara u prodavnici, na to da dodamo par desetina dinara zato sto je nocni klub ili tako nesto pa ce biti 120 dinara vrh, e sad ja ne znam kako su oni dosli do cene od 220, verovatno zato sto to kod nas vazi za neko skupo pice... U barceloni je 70 dinara Mora da je ovde velika traznja pa rasla cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Statpre, ti si pravi čovek za bleju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 aj se svadjamo na tom tvom nivou kad je ko dosao na internet i ko je kada znao za isti. sto bi mohi rekao: LOL GLUP SI ajde da se svadjamo na "mom" nivou.2001 kad sam ja dolazio na ovaj forum ti si imao 13 godina i nisi imao pojma o zivotu.doduse i ja sam imao 16 tako da ni ja nisam znao bogznasta , ali sustina je da ti meni extra ides na ku*ac sa tvojim glupiranjem a nisi ni iz srednje skole izasao i nista od zivota nisi video, niti me poznajes da bi uopse imao za pravo da me nazivas glupim.zato prvo maturiraj pa mi se javi. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 rofl... koje spike ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Chek Mchn, tu nema neke logike ako kazes da sada imas 20 godina a pre 6 godina si imao 16? Kako ti je to uspelo? Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Chek Mchn, tu nema neke logike ako kazes da sada imas 20 godina a pre 6 godina si imao 16? Kako ti je to uspelo? kako nisi skontao... on kontrolishe vreme, a i samim tim nashe sudbine lal, gotivne su spike:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Skapirao sam kako mu je uspelo: Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 zajeb htehoh reci 15,2006-2001=5 20-15=5 5=5 eto,ispravio sam se Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 5=5? Jebote, sve ove godina sam ziveo u zabludi... Inace sad je 2007-a a ne 2006-a... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 dobro sta si se uvatio za 10 dana.... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Pa s obzirom da si joinovao 1. januara 2001, a ako sad imas 20 godina, to implicira da si u vreme joinovanja imao 14 godina a ne 15, te da si samo godinu dana bio stariji od Dakija u to vreme. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 10 dana??? Po kom su to kalendaru prosla 10 dana od nove godine ???? decko ti si komedija aj pisi jos nesto :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nemoj tako njemu je tada pushila riba dok je postovao na forumu, za to je dobio bar +1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 10 dana??? Po kom su to kalendaru prosla 10 dana od nove godine ???? decko ti si komedija aj pisi jos nesto :)) dobro dobro statore... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) evo novi recept za ubijanje depresije: dodjesh na ovaj topik, chitash ove postove i slatko se nasmejesh. btw u kom topiku je bila spika za top50? Edited January 7, 2007 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ali kakav lal od topica...gospodar vremena ftw:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 i uopste svi koji mi ne veruju-zabole me.to je moj lifestyle i ako se nekad upoznamo videcete.a i cisto sumnjam da bi 90% vas smelo i da mi se obrati sa takvim recima da me sretne. brate ti si car zasluzio si od mene turu pica(ako smem da ti se obratim) ali jel moze guarana i vinjak(u klubu izgleda ko viski) posto nemam para za vishe:((( u spaniju u prodavnici bakardi brizer 0.80 evra red bul isto ne znam sto su ovde toliko roknuli cenu joj secam se i kad sam ja bio u Spaniji samo sam cirko brizer i red bul;) Ajde manje vishe ovde mi ne fali toliko red bul,guarana mi totalno odgovara,ali brizer jojj :((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 brate ti si car zasluzio si od mene turu pica(ako smem da ti se obratim) ali jel moze guarana i vinjak(u klubu izgleda ko viski) ajd videcemo Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 uf ja to iz najbolje namere a ti me odbijas :((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 jel jos uvek tema depresija ? :D ...ja pustim block out :) Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 uf ja to iz najbolje namere a ti me odbijas :((( nisam te odbio,reko sam ti videcemo Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 brate.... koji topik. Napisem nesto na 2. strani topika pre par dana.. dodjem sad i gledam da se topik o depresiji pretvorio u nikad jache lozhenje debila cija devojka verovatno ne guta, a da li jebe i zasto ne, to nisam siguran. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 joj secam se i kad sam ja bio u Spaniji samo sam cirko brizer i red bul;) Ajde manje vishe ovde mi ne fali toliko red bul,guarana mi totalno odgovara,ali brizer jojj :((( same Za iste pare ja 15 brizera oratci 10 hajnikena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ma el ste vi normalni izadjes na demiju gde je ulaz za dz ili jedno 100 din. kupis raketu od oko 90 dinara i razbijes se od 2 l piva i vratis se kuci u 4 jutarnjim i eto ti izlazak za oko 90-190 din kakvih 4000 ljade: ))) ulaz na demiju je minimum 120 garderoba oko 40 pivo 120 pa ti izrachunaj kolko ti treba, al ne mozesh proci nikako sa 200 kinti Jebote sx mashino pa daliludsiti sta to pises? @stator : nisi tru. Pravi izlazak na akademiju izgleda tako sto ti je skupo pivo na akademiji pa odes u dragstor u zetskoj (ne znam dal jos radi) i naroljas se i ne odes nigde. postoji i dalje, samo radi do 12, i mesto se zove Crna Rupa :)) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Muzikom se borimo protiv depresije ... mada sam sada samo izmoren ... ne depresivan . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts