Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Brate, nisu to samo pederi... to su pederi AKTIVISTI! a sta to znaci,da nece samo da posmatraju kako ih pljuju ne sve strane, vec ce i nesto da preduzmu po tom pitanju? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) stvarno je kretenski po ovoj ladnotji protestovati protiv kitolovaca, pogotovo ako to radish u srbiji a kitolovci su japanci... however dal su ti ljudi platjeni ili nisu nema veze (ja lichno ne verujem da jesu.. ako ovi shto gledaju velikog brata nisu platjeni, niko nije), ali ostaje chinjenica da su kitovi jedna od najugrozhenijih vrsta na ovom nashem kamenu, i iskreno me ne intresuje shto su kitolovci uglavnom pripadnici radnichke klase koja jedva prehranjuje porodice i ne interesuje me shto tje odredjne grane "industrije" patiti bez materijala koje dobijaju od kitova (kao proizvodjachi shminke i raznih "lekovitih-spa" proizvoda recimo). SAVE THE WHALES! Edited January 4, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Jel neko već rekao Hitler? kakve veze imaju budale koje vole kit(ov)e sa srbima na kosovu? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) ^100% si u pravu. al osnivac topica je upravo imao taj prvi pasus na umu.prvo pocisti svoje dvoriste,pa onda komsijino i tako.... edit:nemanja sjeba mi koncepciju sa ^ znakom.poruka je za ramireza Edited January 4, 2007 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 ne znam dal su platjeni, mada to nije ni bitno ali sam primetio da srbin sam sebe tuca kamenom u glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 dal su ti ljudi platjeni ili nisu nema veze (ja lichno ne verujem da jesu.. ako ovi shto gledaju velikog brata nisu platjeni, niko nije).. 400 kinti dobijesh da blejish ispred kuce kad je ispred direktan prenos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ja sam cuo da je 200 kinti... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 NE DIRAJTE MI JAPAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 a cekaj sta je tu lose ?? likovi imaju plemenit cilj za koji se zalazu, treba da se ugledamo na njih i isto tako se zalozimo za svoje ciljeve Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 iskreno jebes kitove boli me kurac oce ih biti ili nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ovaj forum je postao gluplji nego ikada :/ so say we all Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 iskreno jebes kitove boli me kurac oce ih biti ili nece :( Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ja imam jos bolju majicu: Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 iskreno jebes kitove boli me kurac oce ih biti ili nece verovali ili ne, ima ljudi koji ovo isto pevaju i za klimu, i za globalno zagadjivanje i zagrevanje, etc... bravo daki, samo napred, budi josh jedan hrabri soldat koji dokazuje da su ignorancija i nezainteresovanost pozheljne osobine modernog choveka :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Kome se isplati da ih placa? Gde je tu temelj zavere? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 kapiram rejvena, iako se ne slažem s njim. primer je malo nesrećan jer je ovo kod nas glupo do imbecilnosti (ej, save the whales priča u zemlji koja nema izlaz na more) ali i da nije, to što imaš jedan veliki problem ne znači da ne treba da se pozabaviš i ostalim koji su manji. mislim i da smo već sada dovoljno bogati da se pozabavimo malo ekologijom. smeće se baca gde se stigne, reciklaža ne postoji, ulice su pune krševa koji izbacuju ko zna šta u vazduh, fabrike niko ne kontroliše, toplana greje k'o luda a nikom ne pada na pamet da zavrne malo radijator nego drže otvorene prozore po ceo dan, kuvamo i grejemo se na struju dok se u obrenovcu spaljuju planine uglja a gas od rusa dobijamo po odličnoj ceni... i ovo sve ima veze direktno sa našom sredinom i našim opstankom, ugroženih životinja se nisam ni dotakao bottom line: da se treba pozabaviti i drugim stvarima iako ti je zemlja ugrožena na najelementarnijem nivou (pokušajima secesije kosova i drugim spoljnim pritiscima, jelte), treba. da treba kukati zbog kitova u japanu, ne treba. da stija sere, sere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Treba kukati za kitove. Isto kao shto treba kukati i za Srbe na Kosovu. Zivot je zivot i zivo bice je zivo bice, a to shto je nekoliko milijardi jebenih homo sapiensa reshilo da su oni "bozanstva" ili "nadmocna rasa" koja moze da unishti druga ziva bica na planeti je verovatno velika greshka prirode... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 (edited) mislim da je za nash opstanak bitnije to shto nam oblikuju drzhavu kako im padne na pamet [ aj mi objasnite kako to mozhe biti dobro po nas? ] i to shto u sred srbije postoji televija koja ispire mozak ljudima sa velikim bratom i slichnim sranjima ... srbija smrdi za koju nedelju treba da glasam prvi put u zhivotu i nemam pojma kome cu dati glas a da se ne zajebem zhestoko. bio sam u fazonu da ne izadjem i da me boli kurac, a onda vidim radikali imaju stalne glasache, moj ne-glas ide njima. ali bitno je da je ivan pobedio u velikom bratu, prichajmo o tome! a srbija shuplja sa svih strana Edited January 4, 2007 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) CEDO DISI NA NOS! Edited January 4, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 mislim da je za nash opstanak bitnije to shto nam oblikuju drzhavu kako im padne na pamet [ aj mi objasnite kako to mozhe biti dobro po nas? ] i to shto u sred srbije postoji televija koja ispire mozak ljudima sa velikim bratom i slichnim sranjima ... srbija smrdi za koju nedelju treba da glasam prvi put u zhivotu i nemam pojma kome cu dati glas a da se ne zajebem zhestoko........... Ovde sam vec pogodio da ces glasati za radikale. Bravo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 lose si pogodio. sigurno necu glasati za radikale, kofernjache ili cedu :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pa mislim da si napisao da tvoj ne-glas ide njima. No nebitno. Mali spoiler : Za koga god glasas, nece biti promene, to je ista grupa govana. Inace ko su kofernjace? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 ko shto reche ivan_ [valjda je on] od dva zla treba izabrati manje ... kofernjache su oni shto nose kofere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 nek radi ko shta hotje shta vas boli qrac. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts