Jump to content

kite u japanu

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

stvarno je kretenski po ovoj ladnotji protestovati protiv kitolovaca, pogotovo ako to radish u srbiji a kitolovci su japanci... however

dal su ti ljudi platjeni ili nisu nema veze (ja lichno ne verujem da jesu.. ako ovi shto gledaju velikog brata nisu platjeni, niko nije), ali ostaje chinjenica da su kitovi jedna od najugrozhenijih vrsta na ovom nashem kamenu, i iskreno me ne intresuje shto su kitolovci uglavnom pripadnici radnichke klase koja jedva prehranjuje porodice i ne interesuje me shto tje odredjne grane "industrije" patiti bez materijala koje dobijaju od kitova (kao proizvodjachi shminke i raznih "lekovitih-spa" proizvoda recimo).

SAVE THE WHALES!

Edited by Ramirez

^100% si u pravu.

al osnivac topica je upravo imao taj prvi pasus na umu.prvo pocisti svoje dvoriste,pa onda komsijino i tako....

edit:nemanja sjeba mi koncepciju sa ^ znakom.poruka je za ramireza [;)]

Edited by Sx Mchn

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

a cekaj sta je tu lose ??

likovi imaju plemenit cilj za koji se zalazu, treba da se ugledamo na njih i isto tako se zalozimo za svoje ciljeve

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

iskreno

jebes kitove

boli me kurac oce ih biti ili nece

:(

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

iskreno

jebes kitove

boli me kurac oce ih biti ili nece

verovali ili ne, ima ljudi koji ovo isto pevaju i za klimu, i za globalno zagadjivanje i zagrevanje, etc...

bravo daki, samo napred, budi josh jedan hrabri soldat koji dokazuje da su ignorancija i nezainteresovanost pozheljne osobine modernog choveka :p

kapiram rejvena, iako se ne slažem s njim. primer je malo nesrećan jer je ovo kod nas glupo do imbecilnosti (ej, save the whales priča u zemlji koja nema izlaz na more) ali i da nije, to što imaš jedan veliki problem ne znači da ne treba da se pozabaviš i ostalim koji su manji.

mislim i da smo već sada dovoljno bogati da se pozabavimo malo ekologijom. smeće se baca gde se stigne, reciklaža ne postoji, ulice su pune krševa koji izbacuju ko zna šta u vazduh, fabrike niko ne kontroliše, toplana greje k'o luda a nikom ne pada na pamet da zavrne malo radijator nego drže otvorene prozore po ceo dan, kuvamo i grejemo se na struju dok se u obrenovcu spaljuju planine uglja a gas od rusa dobijamo po odličnoj ceni... i ovo sve ima veze direktno sa našom sredinom i našim opstankom, ugroženih životinja se nisam ni dotakao

bottom line: da se treba pozabaviti i drugim stvarima iako ti je zemlja ugrožena na najelementarnijem nivou (pokušajima secesije kosova i drugim spoljnim pritiscima, jelte), treba. da treba kukati zbog kitova u japanu, ne treba. da stija sere, sere.

Treba kukati za kitove. Isto kao shto treba kukati i za Srbe na Kosovu. Zivot je zivot i zivo bice je zivo bice, a to shto je nekoliko milijardi jebenih homo sapiensa reshilo da su oni "bozanstva" ili "nadmocna rasa" koja moze da unishti druga ziva bica na planeti je verovatno velika greshka prirode...

А в чем сила, брат?

mislim da je za nash opstanak bitnije to shto nam oblikuju drzhavu kako im padne na pamet [ aj mi objasnite kako to mozhe biti dobro po nas? ] i to shto u sred srbije postoji televija koja ispire mozak ljudima sa velikim bratom i slichnim sranjima ...

srbija smrdi

za koju nedelju treba da glasam prvi put u zhivotu i nemam pojma kome cu dati glas a da se ne zajebem zhestoko. bio sam u fazonu da ne izadjem i da me boli kurac, a onda vidim radikali imaju stalne glasache, moj ne-glas ide njima.

ali bitno je da je ivan pobedio u velikom bratu, prichajmo o tome!

a srbija shuplja sa svih strana

Edited by RaveN

mislim da je za nash opstanak bitnije to shto nam oblikuju drzhavu kako im padne na pamet [ aj mi objasnite kako to mozhe biti dobro po nas? ] i to shto u sred srbije postoji televija koja ispire mozak ljudima sa velikim bratom i slichnim sranjima ...

srbija smrdi

za koju nedelju treba da glasam prvi put u zhivotu i nemam pojma kome cu dati glas a da se ne zajebem zhestoko...........

Ovde sam vec pogodio da ces glasati za radikale. Bravo.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa mislim da si napisao da tvoj ne-glas ide njima. No nebitno.

Mali spoiler :

Za koga god glasas, nece biti promene, to je ista grupa govana.

Inace ko su kofernjace?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy