Jump to content

novogodisnje jutro.

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Josh sam malo mamuran, al sve u svemu bilo je do jaja, ponovo sam video neko drushtvo iz osnovne i tako...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Mental note: za NG vishe ne vozim.

Znači vraćamo se negde oko 5 kući, i ovde kod Pravnog lik uredno stoji na crvenom a iza njega se u daljini neko zaleteo, kao vido da je crveno i krene da koči, al jebiga navatala se tanka poledica na putu i samo je otklizao i zabio se u ovog ispred sebe... jo

doshao do kreveta oko pola 8, ustao skoro... shta znam, bilo ok, shto kazhe longli nishta spec :]

nadam se da ste se svi makar ok proveli, da niste puno mamurni, i da ste spremni za nastavak od danas pa sve do bozhitja :]

i svima zhelim sve najbolje, da vam bude bolja godina u svakom smislu

super bilo , a bice jos bolje u novoj 2007...

zivi bili...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

meni u vanili bilo ocajno...

dosli smo oko 20 do 11 i tu zaglavili u redu do 15 do 12!? jer su retardi prodali 10x vise karti nego sto moze da stane unutra. ...

usli unutra a u garderobi nema mesta za jakne.... nvm ortak usao unutra i stavio na pod u uglu te "garderobe"

taman da udjemo i da odemo do stola kad ono nemoguce da se probijemo kroz GOMILU. ... nekako posle 10 minuta stignemo do stola, taman dok smo stigli neki retard poceo da mucka pivo i prosipa po ljudima.

jooooj stize i vrucina.... mislim da im klime nisu radile uopste... morao sam 5 puta da se probijam kroz gomilu ljudi da bi izasao na svez vazduh i da se ohladim malo..... u medjuvremenu sam 2 puta zamalo upao u tucu jer retardu smetalo sto sam ga gurno dok smo prolazili.

muzika raspad. pustali su raspad pesme zabavne a posle toga oko 2-3 sata pustali house!? i to onaj pre 2-3 godine.

i tako posle sam mogao na jos 2 zurke kucne da odem ali mi je bilo muka od svega, bio sam mokar totalno, prosetao se gradom i stigao kuci oko pola 6.

ne znam kako nisam dobio upalu pluca.

eto. nismo se svi super proveli. sta bi dao da opet kao prosle godine na house-u (united nations,gadjo...)

I see by your outfit, that you are a cowboy.