teca_boom Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Sta ce tebi kad imas nemoj da si pohlepan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 rofl, gz dobitniku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ajde i ovde da pozelim sretnu Novu Godinu svima i sve najbolje i najlepse u njoj da vam se desi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Srecna nova svima sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Srecna nova godina ! :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ocu i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 OMG MOJ WOW !! SRECNA NOVA 2007a :))) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Hocu wow! skini tu majcicu do kraja pa cu ja da ti dam moj :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 srecna nova godina svima, sve najbolje Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Ih sta vas je bilo u 00:00, steta sto je samo jedan bio u prilici da pobedi :) I naravno ovaj drugi, kao utešni takmičar. Sve u svemu, da se ne bih ponavljao, evo quote-a iz vesti, koji sve pojašnjava :) Kao što smo juče najavili, za sve koji Novu godinu budu proslavljali pored računara, odnosno u svojim toplim domovima, i samim tim na našem forumu, organizovali smo nagradnu igru. Ko se prvi prijavi u ponoć ili odmah nakon ponoći, osvaja World of Warcraft. Prvi kojem je to pošlo od ruke je korisnik sa userom "milivoje", kojem ovom prilikom želim da čestitam. Detalje oko preuzimanja nagrade milivoje će dobiti na PM (osim ako nije nečiji alt a onda će to biti prilično zanimljivo). A za utesno mesto: Kao što smo takođe objavili, svi koji učestvuju u topicu "Za novaka na forumu" i žele da osvoje WoW, a to im ne pođe za rukom, osvojiće neku od utešnih nagrada, odnosno drugu originalnu video igru. Slučajnim odabirom računara, određen je dobitnik utešne nagrade, a to je korisnik sa username-om "Techa". On je u prilici da bira koju igru želi da dobije na poklon, a opcije su City of Heroes i Lineage II, oba su MMORPG naslovi. I Techa će na PM biti obavešten oko mogućnosti preuzimanja nagrade. To je to! Cestitke pobednicima, vise srece onima koji nisu bili uspesni tj. osvojili neku od nagrada, i Srecna Nova godina svima! Nadam se da ste se lepo proveli kod kuce, ili sa tih PDA uredjaja sa kojih ste postovali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 NOLAJFERIIIIIIII!UAAAAAAAAAAAAA:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 haha zanimljivo. mada, ocekivao sam vise ljudi da se takmici ^^ Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Srecna nova godina svima, sve najbolje... Ljudi ne mogu da verujem da nisam video ovaj topic juche :( Pa jebesh mi mater ostao bi kuci... Aaaaa udelite WOW sirotinjiiiiiii Realno, kad bi mene bog pogledao, pa da mi sevne tako neshto... : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Sta da ti kazhem dominuse, sto ne pratis forum :) Nazalost nemamo vise primeraka WoWa za sada da delimo, pa ti ostaje samo da ili sacekas neku nagradnu igru, ili recimo postujes na WoW forumu da ti neka dobra dusa koja je odustala od igranja udeli svoj primerak, i tako resis problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Nece ni jedna dobra dusha da pogleda na mene :( Aaaaa ajde pravi nagradnu igru za Bozhic recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jeeee Linage je moj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Mozhda i bude, nikad se ne zna, ali nagrada verovatno nece biti WoW :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 E milivoje je u stvari moj secondary username, ali hocu da se na ovom dogovorimo oko preuzimanja nagrade http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=42113 Oce li ovo pomoci? Da, hoce, ali hejterima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Evo danas tjale hteo da me ubije poshto je saznao kako mi "ide" na faksu, bitje sranja. Nisam izashao vishe od 2 puta iz stana (sem da odem na faks i da se pravo vratim kutji) vishe od mesec dana.. raspadam se. Igram WoW, spavam i idem na faks a na faksu sam vishe u "uchionici" gde su kompovi, i poshto su me provalili da sam instalirao WoW (da, instalirao sam WoW na faksu) sada downloadujem WoW filmove i gledam ih umesto da sam na predavanjima. Unishtio sam sebi zivot, o boze dragi. A bar da imam full T3 pa i da kazem (iako je retardirano, svestan sam toga) "bar sam u WoWu uspeo", nemam ni to.. imam polu-ochajnog lika koji je u polu-ochajnoj gildi. Dok su ove sisice tipa Storm i Killy slichni noliferi ali bar shetaju imba opremu (MRZIM VAAAAAS!). O zivote, lutalico. ima ovako da prodjesh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Pfff... Kapiram da necu biti tako navuchen... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ma taj wow je bulja... jutros oko 4 se smorim i krenem da igram wow, do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Anyway mogla je da se napise scripta da postuje u 00:00, ali ne znam ko je toliko prso da to radi, inace GL za wow nolifere :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ma taj wow je bulja... jutros oko 4 se smorim i krenem da igram wow, do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 pusti choveka vidish da je igrao 25 minuta i smorio se...sretjnik ;o) *edit sa odgovorom na ovo ispod* zaboga ako je prvo seo da igra humane onda ga treba kazniti...istina ne igranjem wowa, to je previshe brutalno ali opet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jesi pobio sve kobold workere ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts