Lucky Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Primetio sam da se pojavila neka gomila novih mobilnih telefona, pored ovih koje kao poznajem, pa malo da diskutujemo na temu novih modela, ako neko ima preporuku. Ovako ... potreban mi je telefon koji: - Poseduje FM tuner (a must!) - Poseduje MP3 plejer (ovo manje vise kapiram mogu svi) - Nije veliki kao moj prvi mobilni Panasonic G500, - Ima standardni dzek za slushalice. Ovo poslednje je manje vise opciono, kapiram da to nema toliko puno mobilnih, ali bih voleo da poseduje. Kada govorimo o drugim karakteristikama, napredni operativni sistemi su pozeljni, ali ne i neophodni, kao i kvalitet kamere i ostale kerefeke. E da, mozhe da bude i 3G, tj. takvom telefonu bih dao prednost u odnosu na obican. Primera radi, otpada Nokia n93, sa HDD-om, jer mi ne treba cigla u dzepu, cisto da i to spomenem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ja sam uzeo Sony-Ericsson k750i, fon je bruka dobar, prezadovoljan sam!!! Ima radio, media player, kameru od 2 megapiksela, memorija up to 4gb.. Nadji ga u mobilnisvet.com i pogledaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 k750i je odlichan, dom ti je npisao shat ima, sad je oko 160e. Ako imash malo vishe novca uzmi Samsung D600 jer mu je ekran SAVRSHEN. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) ni jedan od tih nema standardan dzek za slushke,uzmi w810i,lepsi je,bolja baterija,brzi,ima fm i dobijas karticu od 512mb uz njega + ima dzek za bilo koje slushke ! Edited January 1, 2007 by AyS^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Aha, vidis, ovaj stvarno ne deluje loshe. Hvala ajse za preporuku, videcu dal' jos ko ima neku ideju pa se bacam na razmisljanje. Ah da, na ovom mobu, jel FM tuner u telefonu ili na slusalicama? Iako na slici ne deluju kao da je na njima, ipak da pitam, jer ako jeste, onda je malo beskorisno jer moram samo njih da koristim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Slazem se, ali mislim da bi ti jos bolji bio SE W950. http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-u...ricsson/W950/1/ Ljudi ga ne vole jer nema kameru, sto jeste cudno, ali znam da to tebi nije problem. E sad, manji je od onog M600i (i lepsi) ali ipak, kao i taj model, ima touch screen. Memorija mu je 4GB, ima fm (u fonu) i odlicne slushke. Konektor nije 3,5mm stereo, ali se u paketu dobija konverter tako da mozes da kacis bilo koje slusalice. Licno, ne deluju mi preterano funkcionalno ovi njegovi tasteri, ali barem lepo izgledaju. :) Ono, do jaja poslovan telefon. Sad, jedino ako ti je to mnogo para, onda svakako juri W810i. edit: zaboravih, podrzava 3G (nema doduse prednju kameru) i ima Symbian 9.1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Hm, stvarno zanimljiv model, nisam znao da rade tako te js uvek sto nemaju kameru ... moracu da razmislim dobro o svemu tome, a vi ako se setite jos necega, samo javite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Primetio sam da se pojavila neka gomila novih mobilnih telefona, pored ovih koje kao poznajem, pa malo da diskutujemo na temu novih modela, ako neko ima preporuku. Ovako ... potreban mi je telefon koji: - Poseduje FM tuner (a must!) - Poseduje MP3 plejer (ovo manje vise kapiram mogu svi) - Nije veliki kao moj prvi mobilni Panasonic G500, - Ima standardni dzek za slushalice. Ovo poslednje je manje vise opciono, kapiram da to nema toliko puno mobilnih, ali bih voleo da poseduje. Kada govorimo o drugim karakteristikama, napredni operativni sistemi su pozeljni, ali ne i neophodni, kao i kvalitet kamere i ostale kerefeke. E da, mozhe da bude i 3G, tj. takvom telefonu bih dao prednost u odnosu na obican. Primera radi, otpada Nokia n93, sa HDD-om, jer mi ne treba cigla u dzepu, cisto da i to spomenem. Nokia 3250, ima sve shto si naveo + je pravljen kao mp3 phone ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Nokia 3250, ima sve shto si naveo + je pravljen kao mp3 phone ;) Moze taj, ili Nokia 5300. Naravno, ako mogu tako malo neozbiljniji telefoni... Mada, 3250 je cigla a 5300 je onako debeljushkast. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts