StormScion Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Nisam uopste proveravao ovu tvrdnju, jel stvarno tako tesko ? Lvlujem se i gledam friend listu, niko nije u Areni... Bese mi cudno, ali ako je tako tesko doci do itema, onda mi je jasno. recimo da je prosecan arena points za 5x5 800 arena per week ... itemi kostaju od 1100 do 1800 za armor i 2 hander je 3600 ako se ne varam ... tesko se uzima da . Medjutim arena je super imba ... jer mozes nedeljno da odigrash 20 partija i da imas tih 700 800 900 poena isto kao i da si odigrao 220 partija ... tako da je totalno casual , mozes da igras pre ili posle raidova itd . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Joj ja sam 2 dana radio questove kod taurena na pocetku i u Stonetalon i isao RFK i RFD i SM za sve elitne questove, morao sam isto kodoa da nabacim na belfa pa to ti je Kad sam radio u Stonetalon, ubijam sve iz udarca, iza mene more leseva, ide lik i kad je video sta radim wispa me "GO AWAY FROM HERE, I NEED MOBS FOR QUEST" =o))) kako bre 2 dana? ja sam na 57om bio exalted sa orgrimarom, uc i smc, onda se sve prelivalo trolcima i taurenima, tako da kad sam konachno uzeo 150 riding samo sam morao red cloud mesu da uradim, 8 minuta mi trebalo za 2k rep, pre toga valley of trials za 3k, tako da sad mogu sve da jashe mal kupio sam samo kodU =o)) on a side note paladin, pogotovo BE, pogotovije inzhenjer je nebalansiran preterano, ako dobijam shadowpriesta veceg levela od sebe, bez granata, i glavim se po obijektima nasred thralmara kad me firuje i opet prezhivim...smeh =o) (a nosim leveling opremu, proklete imperial bracere sam imao tokom duela, 45 min nakon toga sam ih konachno zamenio =o)) @scion - i tebe ne nervira chinjenica da te teraju da igrash minimum 4 meseca bez obzira na frekfenciju igre da bi imao ceo set/oruzhje/iteme koje zhelis? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 jebeni wow europe ne radi nikad ... btw dobio sam ubber ideju zamislite kada bi postojao bilo koji oblik free respec na fazon svakih mesec dana barem ako ne i manje ili da cena respeca uopste ne postoji ljudi bi mogli, uzimam maga za primer jedan dan specujes se na arcane za arenu drugi dan frost za grind treci dan fire za pve ownage (samo primeri bez sranja koji spec je bolji za sta) igra bi postala dosta vise dinamicnija i zaniljivija pve only clasama bi bio lepsi zivot warriora i svi ostali healeri mogli bi jedan grind spec fury/shadow drugi dan se vrate na prot/holy i disc i tako ... nebi morali ljudi da rolaju altove kojima nadoknadjuju zabavu koja ne postoji dok radis nesto korisno za guild kao bot :/ GIVE peticiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 jebeni wow europe ne radi nikad ... btw dobio sam ubber ideju zamislite kada bi postojao bilo koji oblik free respec na fazon svakih mesec dana barem ako ne i manje ili da cena respeca uopste ne postoji ljudi bi mogli, uzimam maga za primer jedan dan specujes se na arcane za arenu drugi dan frost za grind treci dan fire za pve ownage (samo primeri bez sranja koji spec je bolji za sta) igra bi postala dosta vise dinamicnija i zaniljivija pve only clasama bi bio lepsi zivot warriora i svi ostali healeri mogli bi jedan grind spec fury/shadow drugi dan se vrate na prot/holy i disc i tako ... nebi morali ljudi da rolaju altove kojima nadoknadjuju zabavu koja ne postoji dok radis nesto korisno za guild kao bot :/ GIVE peticiju realno gledano hibrid klase bi pawnovale sve sfere igre onda. shaman prepodne elemental 41 resto 21 PVP own, popodne resto healing spec PVE own tako da nema leba Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 da to je upravo moja poenta igra bi bila zanimljivija , laksa , brza i bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) hmmm svaka hibridna klasa to vec radi . Naravno kosta 100 g ... ali sta je 100 g sada ... za 1 sat izgrindujes to . Evo mi ga tanking gear atm . http://armory.wow-europe.com/character-she...mp;n=Stormscion , karazan ide lepo , ali jedini problem je sto mi treba josh recimo 700-800 hpa unbuffed za nesto ozbiljnije . Edited March 16, 2007 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) storm, ti u tvom gildu mazohisti ? :P Edited March 16, 2007 by Immortalis This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 uuu ja nisam u tom fazonu "spank me":) btw ajde scione jos tih 48 killova, pa da probijes 60k Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 imm, nikada nisi video palu koji tankuje? /w me na frostmaneu pa da vidis :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 kako bre 2 dana? Pa lepo, lvling sam odradio 50% kroz questove a 50% kroz instance, mrzelo me da radim non stop questove, kad sam dingao 60 bio sam na 9k/21k sa TB pa sam onda lepo jedno pre podne radio pocetne, pa onda uvece malo Stonetalon i onda drugi dan elitne iz instanci i to je to Sve u svemu runeta sam mozda predao oko 2-3k, ostalo sve na brzinu... A usput sam odradio i ceo barens, tako da sam sa OG na 17/21 i troll 7/21 (a nisam ni zavirio kod orca na pocetak) Jedva cekam 70, gib arenu I.... must.... not.... enter.... instance.... till.... 70.... neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Elem, posle brojnih kombinovanja, ubedljivo najbolji setup za sve non-heroic 5 man: Druid tank, 2 arms warra, resto shaman, holy pala. Kroz sve se prolazi kao kroz sir. Bez preterivanja, jedno tri puta brže nego neki "normalan" setup. Gear je ništa posebno - 5 man plavci + poneki kara ili crafted epic. Ma, prava uživancija. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 range dps (hunter/mage)-> 2x arms warr 2 healera su ne potrebna u 5 men Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 agree. grupa u kojoj nijedan mob nije CCovan je losa grupa po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 btw armory site je jebeno imba(osim shto je prespor).uradio sam enchant pre minut vec je tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 lol 2x arm war ? mozda za arenu ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ja rekoh da sam isprobavao razne kombinacije. Sweeping x2, WF, BoM, druidova aura, uvek se puluje gomila mobova (zato dva hilera) = kao kroz sir. Verujte mi, ili jednostavno probajte, stvarno je neverovatno. Kakav CC, kakvi bakrači. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 dobar tank , 2x maga , holy pala , resto druid / holy priest Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 dobar tank , 2x maga , holy pala , resto druid / holy priest Lepa nam je ova mudroserna rasprava. :) Dva maga prave opasan DPS, ali je to čajanka jer se stalno prave pauze da magovi piju, a ovde ih maltene i nema. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 ali opet mora cajanka za paladina i shamana jer trose manu na hilove ;) tako da je slicno... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 najbolje je kada je pala tank. onda je samo(eventuali) rogue visak, zato sto svi ostali piju posle borbe :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) igrao sam 3v3 arenu 2h score 29-7 najbolji u alijansi i 5. na serveru :/ 1800 rating ja, kao ms warrior, tier4 warlock i holy paladin kknp 4 puta nas je pobedio isti team sa frostmena 2 warlocka i shadow prista jednostavno nemoguce dobiti ih ... probali smo ja i lock da nukujemo prvo shadow prista i dok crkne 2 warlocka nas bafuju do smrti imaju konstant heal od prista i healthstonove :\ = ne umiru -.- WTB Gorehowl PLX GIVE EPAX :c Edited March 18, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Recite paladinu da izvadi paladin class BWL trinket , ako ga nema onda ne mozete da ih dobijete . najbolje je kada je pala tank. onda je samo(eventuali) rogue visak, zato sto svi ostali piju posle borbe :):):) pa realno pre cu da pijem posle svakog pula i pobijem sve bez ijednog wipea i uzivam nego da se lelemudam sa wajpovima . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Author Report Share Posted March 18, 2007 e da scione, koji je to deal? izvan instanci realno mi je bolje da se bokujem i da pijem izmedju borbi nego da se bowujem...jednostavno mana regen mi nije dovoljan nimalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Kili, te arene to se igra za neku vrstu honora? I jel vredi bacati vreme tu, jel moze neki dobaa opremma da se uzme? I jel ima mesta za warriora tu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 igraju se za arena poene sa kojiima kupujes gladiaor set i gladiator oruzija (glavni pvp iteme za sad u igri) koji ce koliko sam razumeo da se unapredjuju vremenom kao i pve itemi ... ne vredi da igras ako ne pobedujes svako mora da zna svoju klasu, ima arena spec i dobre iteme i da ima mnogo iskustva u duelima i pvp-u uopste i na kraju komunikacija vent/chat najvise moze da se dobija oko 1.5k arena poena nedeljno ali to je samo ako u i u 5v5, 3v3 i 2v2 imas imba score sto mu dodje jedan item nedeljno sto je mnogo zajebano i tesko set ima 5 dela i postoje oruzija od 4k poena pa racunaj koliko je to meseci igranja jedino sto je tu dobro je sto je potrebno jedan dan nedeljno igranja jer je samo bitno imati sto bolji score i sto vise pobeda nego poraza a ne igrati sto vise kao sto je ranije bio fazon ili sad za honor poene za ove socijalne pvp iteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts