Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

igrao sam tier 3 maga sa arcane specom

arcane misles udara 500 dmg-a 1 tick ...

inace char ima +700 arcane dmg-a

7.5k mane tako da arcane sa imba itemima -> fire/frost [:D] za pve dmg

za lvlovanje je full frost uvek bio keva i ostao

ako igrash sa arcane misslesom u pvp ti si noob najveci ...

Arcane missles kod dobro opremljenog arcane maga crituje za 1300 i kada ih bacish pod clearcastingom 30 % vishe crit chance pravish oko 1000 dps opusteno ... aka pve spec .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa videcemo , kad se dodje na 70, nekako mi onaj ice lance deluje bas dobro, to je jedino falilo frost magu, mada sta znam nisam jos probao nove talente...

40arcane/21fire(ili frost, zavisi od navike, ali mi je iceblock/cold snap nekako pre pvp) je mnogo jak build

A ti si 70 lvl?

ako igrash sa arcane misslesom u pvp ti si noob najveci ...

Arcane missles kod dobro opremljenog arcane maga crituje za 1300 i kada ih bacish pod clearcastingom 30 % vishe crit chance pravish oko 1000 dps opusteno ... aka pve spec .

a sta sam ja napisao nego da je to imba za pve ...

Napisao sam globalno za svakoga i quotovao tvoj post jer se slazem ...

@longphut da ima svrhu svremena na vreme ... npr kada ti je fire blast na cd a on ima 2-3 % hp left itd .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

A ti si 70 lvl?

40/11/0 mi je bio specc pre nego sto sam prestao da igram pre nekih mesec dana. i sa tim buildom(ignite uracunat, obv) fire ne gubi mnogo na dmgu. 30% povecana sansa za crit sa clearcastom, potm, ap, etc, zaista jesu stvari koje ne treba olako izbacivati iz vida.

killy ima t3? [:0]

Edited by L'Italiano

da [ imp and emp] arcane missles ce biti mozda jedan od najjacih pve specova,bar tako priicaju na nekim forumima,a i probao sam i lepo bije 1k critovi bez frke mada mrim channeling spells i iz inata necu da ga igram :))))

fire je dobar i koristice se nesto slicno tipa 17/31/3 ali ako se nefiksuje invisability agroo vanish bice jak burst dmg a nemamo vise -30%.tako da od sad pa na dalje mora da se pazi i misli a ne samo budi prvi na dmgmeteru :P

inace samd sam 2/0/49 O_O koji trash ovaj frost ne mogu da se naviknem :) mada ubijes moba neskine ti hp :)

T_T

zato je frost najbolji za lvlovanje [:)]

btw

mislim da mozete vec da pretpostavite sta se desilo sa mojom guildom na burning steppsu ...

raspao se i svi rerolaju na nove bc servere ...

tako je uvek sa svim novim servrima svi koji tu rolaju su u stvari ljudi koji rollaju na svaki novi server i nikada im nije dosadno da lvluju i tako u krug ne znam samo dokle ce tako

i posto realno mi se opet igra mage a muka mi je od alijanse i humana

odlucio sam da lvlujem undead maga na haomi ...

ne morate odma da pocnete sa hejtom ...

svi imaju pravo na drugu priliku ^^

spreman mi je mag za bc imam imba gear, isti spell dmg kao sa rank14 magom , epic mount

jedino nemam gold posto sam se zajebo bio i raspodelio svoju banku u vrednosti oko 500g random ljudima i najvise bokiju [:)]

tako da cu morati da sacekam bc da bi sqpio gold za respec

posto sam sada full arcane i nesto malo frost [:)]

lol koji ne uspeh od hate-a ...

lol, nemam razlog da te hejtujem mozgu. nisi ti kriv shto je igra pravljena da bude shto bolje finansijksi isplativa na ushtrb kvalitetnijeg sistema, pa se onda takvi kao ti snalaze na najbolji mogutji nachin.

nije hejt ka tebi zbog tvoje opreme vetj ka igri i blizzardu.

kad te nisam hejtovao dok smo igrali na haomi i kad si se non stop drao "gde da predam ovaj q, shta sada da radim, gde sada da idem, gde je ogrimar, shta otje ovi stranci, lol bash me briga shto se na g kanalu pishe engleski..." i slichno, netju nikad :]

Pitanje za immortalisa [:D] : Brate reche mi ortak da tebe pitam gde ima da se skinu/pogledaju oni indijski filmovi, sa wow textom ?! Ono je stvarno imba, gledao sam josh odavno, na vashem guild forumu je bio link, pa ako neshto iskopash...

nekim cudom tittytwister.5.forumer.com je online :P

ovo su bili privremeni tt forumi, prelistaj topike , ja sam ubedjen da je to tamo negde postovano.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

i sta se desi kad ti neko counteruje fire/frost ?

ne razumem pitanje kakve ima veze sa bilo cime ja sam rekao za pve dmg

da je arcane, sa najboljom opremom , po meni najbolji spec

ubedjen sam da si da je podebljan deo tvog posta dodat :P

shagod, arane mage jeste dobar dmg dealer, ali je mana drain za samog sebe :p

zato je frost najbolji za lvlovanje icon_smile.gif

btw

mislim da mozete vec da pretpostavite sta se desilo sa mojom guildom na burning steppsu ...

raspao se i svi rerolaju na nove bc servere ...

tako je uvek sa svim novim servrima svi koji tu rolaju su u stvari ljudi koji rollaju na svaki novi server i nikada im nije dosadno da lvluju i tako u krug ne znam samo dokle ce tako

i posto realno mi se opet igra mage a muka mi je od alijanse i humana

odlucio sam da lvlujem undead maga na haomi ...

ne morate odma da pocnete sa hejtom ...

svi imaju pravo na drugu priliku ^^

spreman mi je mag za bc imam imba gear, isti spell dmg kao sa rank14 magom , epic mount

jedino nemam gold posto sam se zajebo bio i raspodelio svoju banku u vrednosti oko 500g random ljudima i najvise bokiju icon_smile.gif

tako da cu morati da sacekam bc da bi sqpio gold za respec

posto sam sada full arcane i nesto malo frost icon_smile.gif

aj migriraj tog maga na dunemaul ako te ne mrzi, bagra full ovo ono :p

@Shalala

nisam ja moderator pa da mi se ne vidi kad editujem post ^_^

sto se tice bc-a

jos uvek ne znam kog lika cu igrati

igra mi se huntard puno ali bs je mnogo pust server i mnogo ljudi reroluje ponovo i bice ghost [:(]

od 2 maga bi radije igrao undead maga samo zato sto je u hordi i zato sto je undead i mnogo mi se svidja castovanje sa desnom rukom [:D]

ali haoma mi se i dalje cini kao da nije to onaj server koji je bio pre godinu /godinu ipo, masa novih ljudi i sad jos ta free migracija na haomau (koju uglavnom koriste debili da pobegnu sa servera gde su sve ispljuvali [:D])

nekako se ne osecam "toplo" tu ...

human maga nebi igrao, zato sto mi se povrace od humanki i svih gay rasa iz alijanse i alijanse uopste ali tu mi igrao jedan rl ortak i ima dosta friendly nasih ljudi i verujem da bi nasao guild za bc itd

/sigh teska odluka :c

samo mogu da dam jedan savet

nikada nemojte da rollate 100 charactera jer ce te se dovesti u ovu situaciju [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...