StormScion Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 igrao sam tier 3 maga sa arcane specom arcane misles udara 500 dmg-a 1 tick ... inace char ima +700 arcane dmg-a 7.5k mane tako da arcane sa imba itemima -> fire/frost za pve dmg za lvlovanje je full frost uvek bio keva i ostao ako igrash sa arcane misslesom u pvp ti si noob najveci ... Arcane missles kod dobro opremljenog arcane maga crituje za 1300 i kada ih bacish pod clearcastingom 30 % vishe crit chance pravish oko 1000 dps opusteno ... aka pve spec . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ffmaster Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 AM je korisno nekad u PvPu, interuptujesh spellcastere i tezhe ti bezhe izvan range-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Pa videcemo , kad se dodje na 70, nekako mi onaj ice lance deluje bas dobro, to je jedino falilo frost magu, mada sta znam nisam jos probao nove talente... 40arcane/21fire(ili frost, zavisi od navike, ali mi je iceblock/cold snap nekako pre pvp) je mnogo jak build A ti si 70 lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 ako igrash sa arcane misslesom u pvp ti si noob najveci ... Arcane missles kod dobro opremljenog arcane maga crituje za 1300 i kada ih bacish pod clearcastingom 30 % vishe crit chance pravish oko 1000 dps opusteno ... aka pve spec . a sta sam ja napisao nego da je to imba za pve ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Napisao sam globalno za svakoga i quotovao tvoj post jer se slazem ... @longphut da ima svrhu svremena na vreme ... npr kada ti je fire blast na cd a on ima 2-3 % hp left itd . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 na shta je wow spao kad je kili doshao do t3 a mi fini ljudi ga duvamo :> Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) A ti si 70 lvl? 40/11/0 mi je bio specc pre nego sto sam prestao da igram pre nekih mesec dana. i sa tim buildom(ignite uracunat, obv) fire ne gubi mnogo na dmgu. 30% povecana sansa za crit sa clearcastom, potm, ap, etc, zaista jesu stvari koje ne treba olako izbacivati iz vida. killy ima t3? Edited January 13, 2007 by L'Italiano Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 na shta je wow spao kad je kili doshao do t3 a mi fini ljudi ga duvamo :> lol koji ne uspeh od hate-a ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 da [ imp and emp] arcane missles ce biti mozda jedan od najjacih pve specova,bar tako priicaju na nekim forumima,a i probao sam i lepo bije 1k critovi bez frke mada mrim channeling spells i iz inata necu da ga igram :)))) fire je dobar i koristice se nesto slicno tipa 17/31/3 ali ako se nefiksuje invisability agroo vanish bice jak burst dmg a nemamo vise -30%.tako da od sad pa na dalje mora da se pazi i misli a ne samo budi prvi na dmgmeteru :P inace samd sam 2/0/49 O_O koji trash ovaj frost ne mogu da se naviknem :) mada ubijes moba neskine ti hp :) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ako nekog zanima War unverzum, postoji jedna zanimljiva diskusija o liku iz W3 koji vas sigurno nije ostavio ravnodu Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 zato je frost najbolji za lvlovanje btw mislim da mozete vec da pretpostavite sta se desilo sa mojom guildom na burning steppsu ... raspao se i svi rerolaju na nove bc servere ... tako je uvek sa svim novim servrima svi koji tu rolaju su u stvari ljudi koji rollaju na svaki novi server i nikada im nije dosadno da lvluju i tako u krug ne znam samo dokle ce tako i posto realno mi se opet igra mage a muka mi je od alijanse i humana odlucio sam da lvlujem undead maga na haomi ... ne morate odma da pocnete sa hejtom ... svi imaju pravo na drugu priliku ^^ spreman mi je mag za bc imam imba gear, isti spell dmg kao sa rank14 magom , epic mount jedino nemam gold posto sam se zajebo bio i raspodelio svoju banku u vrednosti oko 500g random ljudima i najvise bokiju tako da cu morati da sacekam bc da bi sqpio gold za respec posto sam sada full arcane i nesto malo frost Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Omg Boki nam ovo nikad nije prijavio... Killy welcome back na staru dobru Haumu, samo nemoj da ko pre izbegavas kanal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 lol koji ne uspeh od hate-a ... lol, nemam razlog da te hejtujem mozgu. nisi ti kriv shto je igra pravljena da bude shto bolje finansijksi isplativa na ushtrb kvalitetnijeg sistema, pa se onda takvi kao ti snalaze na najbolji mogutji nachin. nije hejt ka tebi zbog tvoje opreme vetj ka igri i blizzardu. kad te nisam hejtovao dok smo igrali na haomi i kad si se non stop drao "gde da predam ovaj q, shta sada da radim, gde sada da idem, gde je ogrimar, shta otje ovi stranci, lol bash me briga shto se na g kanalu pishe engleski..." i slichno, netju nikad :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Pitanje za immortalisa : Brate reche mi ortak da tebe pitam gde ima da se skinu/pogledaju oni indijski filmovi, sa wow textom ?! Ono je stvarno imba, gledao sam josh odavno, na vashem guild forumu je bio link, pa ako neshto iskopash... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Jel zna neko gde je onaj strip o nekom orc warr-u koji mrzi gnomove? Neko mi je pričao o tome, al' nigde ne mogu da nađem link? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 www.farqtheorc.com Lik igra na Frostmaneu. Operem ga ako ga ikad nadjem sa svojim plavim lockom, ali ga je te Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Omg Boki nam ovo nikad nije prijavio... Killy welcome back na staru dobru Haumu, samo nemoj da ko pre izbegavas kanal... hvala sigh sad bi mi dobro dosli materijali koje sam bacio ... wtb frost power on gloves plx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Pitanje za immortalisa : Brate reche mi ortak da tebe pitam gde ima da se skinu/pogledaju oni indijski filmovi, sa wow textom ?! Ono je stvarno imba, gledao sam josh odavno, na vashem guild forumu je bio link, pa ako neshto iskopash... nekim cudom tittytwister.5.forumer.com je online :P ovo su bili privremeni tt forumi, prelistaj topike , ja sam ubedjen da je to tamo negde postovano. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 nekim cudom tittytwister.5.forumer.com je online :P ovo su bili privremeni tt forumi, prelistaj topike , ja sam ubedjen da je to tamo negde postovano. hvala Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 www.farqtheorc.com Lik igra na Frostmaneu. Operem ga ako ga ikad nadjem sa svojim plavim lockom, ali ga je te Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ma pročačkaj po sajtu, ima on mnogo stripova i većina ih je zabavna. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 i sta se desi kad ti neko counteruje fire/frost ? ne razumem pitanje kakve ima veze sa bilo cime ja sam rekao za pve dmg da je arcane, sa najboljom opremom , po meni najbolji spec ubedjen sam da si da je podebljan deo tvog posta dodat :P shagod, arane mage jeste dobar dmg dealer, ali je mana drain za samog sebe :p zato je frost najbolji za lvlovanje icon_smile.gif btw mislim da mozete vec da pretpostavite sta se desilo sa mojom guildom na burning steppsu ... raspao se i svi rerolaju na nove bc servere ... tako je uvek sa svim novim servrima svi koji tu rolaju su u stvari ljudi koji rollaju na svaki novi server i nikada im nije dosadno da lvluju i tako u krug ne znam samo dokle ce tako i posto realno mi se opet igra mage a muka mi je od alijanse i humana odlucio sam da lvlujem undead maga na haomi ... ne morate odma da pocnete sa hejtom ... svi imaju pravo na drugu priliku ^^ spreman mi je mag za bc imam imba gear, isti spell dmg kao sa rank14 magom , epic mount jedino nemam gold posto sam se zajebo bio i raspodelio svoju banku u vrednosti oko 500g random ljudima i najvise bokiju icon_smile.gif tako da cu morati da sacekam bc da bi sqpio gold za respec posto sam sada full arcane i nesto malo frost icon_smile.gif aj migriraj tog maga na dunemaul ako te ne mrzi, bagra full ovo ono :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 @Shalala nisam ja moderator pa da mi se ne vidi kad editujem post ^_^ sto se tice bc-a jos uvek ne znam kog lika cu igrati igra mi se huntard puno ali bs je mnogo pust server i mnogo ljudi reroluje ponovo i bice ghost od 2 maga bi radije igrao undead maga samo zato sto je u hordi i zato sto je undead i mnogo mi se svidja castovanje sa desnom rukom ali haoma mi se i dalje cini kao da nije to onaj server koji je bio pre godinu /godinu ipo, masa novih ljudi i sad jos ta free migracija na haomau (koju uglavnom koriste debili da pobegnu sa servera gde su sve ispljuvali ) nekako se ne osecam "toplo" tu ... human maga nebi igrao, zato sto mi se povrace od humanki i svih gay rasa iz alijanse i alijanse uopste ali tu mi igrao jedan rl ortak i ima dosta friendly nasih ljudi i verujem da bi nasao guild za bc itd /sigh teska odluka :c samo mogu da dam jedan savet nikada nemojte da rollate 100 charactera jer ce te se dovesti u ovu situaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 a sto ne blood elf maga,ja kad bi vec igrao maga uzeo bi be ipak je nova rasa i to... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ej killy sevni ti na dunemaul sa hunterom tamo su extra likovi, vecina ce da napravi altove u bcu ali na dunemaulu. ima gildova extra od Iron Edge-a, Fallen-a, Fearsome War Machine-a, Bonehunters-a, Eternity-ja do F E (Forsaken Epics-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts