Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dough zaboravio sam resiliance :P

no necu vise da baljezgam dok neprobam ....evo sasio sam spellfire belt ....sad sam frost zbog grinda....za 2-3 nedelje cu sasiti sve pa cemo da vidimo

btw Kily ne kazem da cemo ownovati sve ali barem bi trebali neki lep standing da imamo

btw ortak sa 990 fire dmg full buffed critovao gruula 9k pyro o.O

realno mage pravi ubedljivo najveci instant dmg ingame

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

dough zaboravio sam resiliance :P

no necu vise da baljezgam dok neprobam ....evo sasio sam spellfire belt ....sad sam frost zbog grinda....za 2-3 nedelje cu sasiti sve pa cemo da vidimo

btw Kily ne kazem da cemo ownovati sve ali barem bi trebali neki lep standing da imamo

btw ortak sa 990 fire dmg full buffed critovao gruula 9k pyro o.O

realno mage pravi ubedljivo najveci instant dmg ingame

Zato sto je gruul bio na manje od 20% hpa .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

upravo sam odgledao crtani na jetix kanalu

u kome lik kao igra "mmorpg"

i ima quest u kome mora da pobedi u duelu nekog paladina a on je takodje paladin da bi mu uzeo neki plavi medalion i onda u rlu ode kod lika koji je izgubio duel i trazi mu amulet i ovaj mu sad neda kao

i za amulet mu lik da "mace of azeroth" ....

ovaj sto ima amulet zaprepascen kao "THE MACE ?:O"

/sad panda face "yes:("

i sad posto je uzeo amulet mora da se usunja u muzej gde ge u ogledalu ceka lik koju mu je davao sve kvestove i taj i hoce da ga uvuce u ogledalo u svoj mmorpg da prvi leveluju ...

a sve to vreme ga njegovi ortaci i sestra i riba odvlace od igre i kenjaju kako nema life i nikakave druge aktivnosti vise sem igre :)

i na kraju pre nego sto ga je quest giver uvukao u ogledalo da zauvek udje u igri ga je spasila sestra tako sto je razbila staklo

btw sto se tice mage price o areni

ja garantujem da mage ne treba da igra arenu kao dmg dealer

vec kao smetalo protivnicima

sa full stamina (pvp/gladiator setom i itemima) i protection / frost specom

da ima peta koji ce smarati healera

da ima imp. novu i permafrost da drzi melije sto duze dalje

da cs-uje healera

da sheepuje njihove paladine/najblizeg protivnika

dakle crowd control i assistuje targetu koga ostali iz tima nukuju po malo a ne kao glavi dmg dealer

jer da bi imao neki dobar dmg mora da ima dmg iteme i dmg spec sa kojima ce imati 6k hp-a i milion dmg-a i umreti za 2 sec svaki put i nece sluziti nicemu

samo moje mishljenje posle nekog vremena igranje arene

mozda nisam upravu dunno

Kily ....mozda si upravu ali ja sam PvE prefer......arenu igram smo 4 fun i jedino sto bi voleo da imam je gladiator spellblade a dok skupim 3150 arena poena verovatno cu vec imati onaj dagger od malzhezaara

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

mislim da je onaj lik sto je uzeo 70 lvl za 28 sati imao nesto oko 200k xp/hour ili mozda cak i vise ....to je rekord :) doduse njemu je pomagala cela gilda

to za maga je so true, fire mage u areni nestane ko insekt, nema te sile koja ce ga ishealovati, a i ako vec treba da bude spam healovan, onda je propala stvar u startu :)

sad ortak pichi frost, i 10x bolje ide arena nego fire..

POMTRINKETOMG sheme su dobre za 2v2, ali samo vs nekih komboa, protiv nekog stealthera i paladina ili druida i rouga, ne moshte nishta da uradite, jer ce jedan od vas dobiti sap/blind, a drugi ce da bude ass-rape-ovan :p

sad smo jedno 3 puta zaredom naleteli na frost maga, locka i ms warriora..

hunter, ms war i ja

sva tri put asmo ih dobili a frost maga smo zadnjeg uvek ubijali (najmanji dmg nam je pravio)

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

na 1600 tbh, lepo sam nekoliko postova napred napisao da sam nub za arenu i tek sam poceo da igram

i nisu svi uberzomg1shotftw ko sto si mozda ti pomislio, bez obzira na rejting, uvek ce biti nubova kao sto sam ja

ne vidim cemu posprdni ton posto ako ja imam 2k rejting onda ima i on...ista situacija i za 1.5 i 1.4k

edit: typo

Edited by kalky

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

PLZ PLZ PLZ ubicu se,neko je spominjao addon sto blikira lvl 1 chars chat znaci smorili su me do kurca, ajde ako neko zna da linkuje ili da mi kaze kako da ukljucim samo odredjene osobe/grupe chat poludecu od malih smradova...(rastrojen sam atm) sry

...

nego sad mi nesto pada na pamet .....zar nije logicnije da je Princ Malchezaar zadnji boss u Karazhanu . Nightbane se summonuje a i sa njim se boris na terasi koja je na sredini instance . Princ je na samom vrhu i dropuje t4 head tokene ....sve mi se cini da se neko zajebao po tom pitanju ...nigde jos nema da se glavni boss summonuje i to na pola instance

edit: sry za 2 uzastopna posta ....mislio sam da ce se automatski spojiti u jedan sto mi se ranije desavalo :)

Edited by moyo

Sta si prestao da igras manijace ... spremas se za talijanski ?

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...