dzontra.volta Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 sad moram da pohvalim trojan poshto sam pri poslednjem encounteru bio odeven u njega i od ovo malo shto sam furao tokom karijere (silom prilika ) chini mi se da mi nekako najbolje chuchi. btw proklet bio science world sto nema neku verziju anti-bebi pilula za mushkarce ajde da plachemo zajedno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 stavio si previse vode u njega? :)) tako nekako :P vocni durex je cool jer ima lepu mirisnu aromu pa devojkama nije problem da se posle njega josh igraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 taj rad:) nego ljudi,alooooo arouser,ono bre masno,daj bre Kurgane javi se i objasni ljudima sta valja:) PRAVI MUSKARCI SE SECAJU KURGANOVOG TEKSTA O KONDOMIMA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 vocni durex je cool jer ima lepu mirisnu aromu pa devojkama nije problem da se posle njega josh igraju :D pa prestani da furash klinke ~17godina pa im netje trebati ukus vishnje da bi se igrale ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Pilule za kontracepciju ftw. Bash retko kada kondom - Durex Classic/Arouser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 moj izbor performa... prvi put kad sam bo riba je kupila te i bilo kul... pwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Pilule za kontracepciju ftw. Bash retko kada kondom - Durex Classic/Arouser. e da pilule su do jaja,samo sto ce svaka jebena riba da smara u fazonu "OD NJIH RASTE BRADA,OD NJIH SE KRIVE SISE" pa jebem mu zhivot ako kupi valjane pilule i ako ih koristi kako treba normalno da nece nista da joj bude... doduse pilule su kontam u svakoj dugoj vezi a must Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ^^ truly a must ako nece pilule durex ultra thin (42) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 pa nista lakse informisi se kada joj prodje pa onda polako mozes da prskas do mile volje nekoliko dana A zar nije efikasnije da ubodes termin pred mecu? Ono, tad bas bas nema sanse..? TROJAN ftw! Este videli na onim reklama bre koliko je dobar!!11? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 e da pilule su do jaja,samo sto ce svaka jebena riba da smara u fazonu "OD NJIH RASTE BRADA,OD NJIH SE KRIVE SISE" pa jebem mu zhivot ako kupi valjane pilule i ako ih koristi kako treba normalno da nece nista da joj bude... jbga, pilule nisu zajebancija, mora se otici kod lekara da se vidi da li organizam mozhe da izdrzhi. za vezu je super, ali ovako kapa na glavu i ne razmishljash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ma dureks klasik jebo te vase perverzije performu ne komentarisem;) realno ne bih imao muda da napisem da ga koristim:)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) e da pilule su do jaja,samo sto ce svaka jebena riba da smara u fazonu "OD NJIH RASTE BRADA,OD NJIH SE KRIVE SISE" pa jebem mu zhivot ako kupi valjane pilule i ako ih koristi kako treba normalno da nece nista da joj bude... doduse pilule su kontam u svakoj dugoj vezi a must Taj rad, mada za divno chudo moja nije smarala. Otishla kod lekara pre toga, imala pregled (ispitivanje krvi, valjda merenje nivoa hormona...), i preporuchili joj neke nemachke Jeanine, i to pije vec sigurno 6 meseci i nema nikakvih problema (malo joj je na pochetku bilo muka i bila loshe raspolozena ali posle 10-ak dana se stabilizovala ). Edited December 26, 2006 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 sto se tiche pilula, to je kod svake devojke razlicito i mora uz savet lekara, znaci nema ono... "moja ortakinja koristi ove, sad cu i ja". Znam da je moja devojka isla na ispitivanja i testove neka 2,3 meseca pre nego sto joj je ginekolog prepisao pilule... ali neka, ja ga i dalje vadim kad svrsavam (:..... osim kad je u dupe, lol. dok sam koristio kondoms... durex arouser (onaj rebrasti valjda) se pokazao kao ok. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ne kontam ja ta rebra....tako su mala...sta im to znaci uopste...zene...eh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ne koristim kondome, jer su totalno odvratni. kad ja ne mogu da osetim ono sochno mekano unutar zene necu ni da jebem. al zato ni ne dajem svakoj, sto pushe govnjiv kurac za pola keta trave. nikad nikad ne dam k... takvoj svinji, zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji.. la la la morao sam jbg Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 sto se tiche pilula, to je kod svake devojke razlicito i mora uz savet lekara, znaci nema ono... "moja ortakinja koristi ove, sad cu i ja". Znam da je moja devojka isla na ispitivanja i testove neka 2,3 meseca pre nego sto joj je ginekolog prepisao pilule... ali neka, ja ga i dalje vadim kad svrsavam (:..... osim kad je u dupe, lol. dok sam koristio kondoms... durex arouser (onaj rebrasti valjda) se pokazao kao ok. Zajebi za dube, onda ce da prdi ko zmaj. Kako se zovu oni zeleni? Classic? Trojan je kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ali ovako kapa na glavu i ne razmishljash :) Sipash i ne mislish! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ja ne kupujem arouser vec uzmem zhilet i isechem 10recki po kari Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ne koristim kondome, jer su totalno odvratni. kad ja ne mogu da osetim ono sochno mekano unutar zene necu ni da jebem. al zato ni ne dajem svakoj, sto pushe govnjiv kurac za pola keta trave. nikad nikad ne dam k... takvoj svinji, zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji.. la la la morao sam jbg Hehe lol Stvarno ta "rebra".. ima i Trojan model "G-ribbed", isti k... kao i Arouser. Ne sluze nicemu, koliko sam ja skapirao. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 kupujem one okorele iz izloge :))))))) ....prvi put kad sam karao... ...inache ako jebem prvi put neku ribu... Ja kad sam poceo da karam, lozio sam se da treba koristiti kondome... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 cek ti ovim quotom hoces da pokazes kako sam ja sam sebe zajebao ili demantovao ili sta? Procitaj opet i probaj da skontas sta sam hteo reci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 tuti fruti ili raomeo :P Durex bilo koji ..obicno ekstra sejf Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ne kontam ja ta rebra....tako su mala...sta im to znaci uopste...zene...eh... placebo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ne koristim kondome , mislim to je tako anticool :))) salu na stranu,cula sam za one zenske ...ali mislim da je to neko zesce cimanje :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts