Jump to content

skolski pribor! gistro

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad moram da pohvalim trojan poshto sam pri poslednjem encounteru bio odeven u njega i od ovo malo shto sam furao tokom karijere (silom prilika [:D]) chini mi se da mi nekako najbolje chuchi.

btw proklet bio science world sto nema neku verziju anti-bebi pilula za mushkarce

ajde da plachemo zajedno [:(]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

taj rad:)

nego ljudi,alooooo arouser,ono bre masno,daj bre Kurgane javi se i objasni ljudima sta valja:)

PRAVI MUSKARCI SE SECAJU KURGANOVOG TEKSTA O KONDOMIMA

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pilule za kontracepciju ftw.

Bash retko kada kondom - Durex Classic/Arouser.

e da pilule su do jaja,samo sto ce svaka jebena riba da smara u fazonu "OD NJIH RASTE BRADA,OD NJIH SE KRIVE SISE" pa jebem mu zhivot ako kupi valjane pilule i ako ih koristi kako treba normalno da nece nista da joj bude...

doduse pilule su kontam u svakoj dugoj vezi a must

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

e da pilule su do jaja,samo sto ce svaka jebena riba da smara u fazonu "OD NJIH RASTE BRADA,OD NJIH SE KRIVE SISE" pa jebem mu zhivot ako kupi valjane pilule i ako ih koristi kako treba normalno da nece nista da joj bude...

jbga, pilule nisu zajebancija, mora se otici kod lekara da se vidi da li organizam mozhe da izdrzhi.

za vezu je super, ali ovako kapa na glavu i ne razmishljash :)

doduse pilule su kontam u svakoj dugoj vezi a must

Taj rad, mada za divno chudo moja nije smarala. Otishla kod lekara pre toga, imala pregled (ispitivanje krvi, valjda merenje nivoa hormona...), i preporuchili joj neke nemachke Jeanine, i to pije vec sigurno 6 meseci i nema nikakvih problema (malo joj je na pochetku bilo muka i bila loshe raspolozena ali posle 10-ak dana se stabilizovala [:)]).

Edited by Green

sto se tiche pilula, to je kod svake devojke razlicito i mora uz savet lekara, znaci nema ono... "moja ortakinja koristi ove, sad cu i ja".

Znam da je moja devojka isla na ispitivanja i testove neka 2,3 meseca pre nego sto joj je ginekolog prepisao pilule... ali neka, ja ga i dalje vadim kad svrsavam (:..... osim kad je u dupe, lol.

dok sam koristio kondoms... durex arouser (onaj rebrasti valjda) se pokazao kao ok.

Get smart or die dumb!

ne koristim kondome, jer su totalno odvratni. kad ja ne mogu da osetim ono sochno mekano unutar zene necu ni da jebem.

al zato ni ne dajem svakoj, sto pushe govnjiv kurac za pola keta trave. nikad nikad ne dam k... takvoj svinji, zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji.. la la la morao sam jbg

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

sto se tiche pilula, to je kod svake devojke razlicito i mora uz savet lekara, znaci nema ono... "moja ortakinja koristi ove, sad cu i ja".

Znam da je moja devojka isla na ispitivanja i testove neka 2,3 meseca pre nego sto joj je ginekolog prepisao pilule... ali neka, ja ga i dalje vadim kad svrsavam (:..... osim kad je u dupe, lol.

dok sam koristio kondoms... durex arouser (onaj rebrasti valjda) se pokazao kao ok.

Zajebi za dube, onda ce da prdi ko zmaj.

Kako se zovu oni zeleni? Classic?

Trojan je kul :)

ne koristim kondome, jer su totalno odvratni. kad ja ne mogu da osetim ono sochno mekano unutar zene necu ni da jebem.

al zato ni ne dajem svakoj, sto pushe govnjiv kurac za pola keta trave. nikad nikad ne dam k... takvoj svinji, zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji.. la la la morao sam jbg

Hehe lol

Stvarno ta "rebra".. ima i Trojan model "G-ribbed", isti k... kao i Arouser. Ne sluze nicemu, koliko sam ja skapirao.

facebook.com/speed.rs

cek ti ovim quotom hoces da pokazes kako sam ja sam sebe zajebao ili demantovao ili sta?

Procitaj opet i probaj da skontas sta sam hteo reci

gruja novi alen