Shekk Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 sheki ne greshi dushu, jedna stvar je zapomaganje retardiranih textova a drugo je kvalitetna harmonika... Ne kapira Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ne posecujem kafane,a dok rurovci ne pocnu da se zene necu ni svadbe :))) Ispracaja nema,svi drugari hoce u civilno ko sisice;) Ali kad sam kuci odvrnem Marka Bulata i zamisljam da je on tu pored mene Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ja prosto ne verujem kako je mene to oko kafana odjednom uvatilo,ja pre recimo 6,7 meseci nisam bio u tom fazonu,a sad...........jebiga i pihtije idu s' godinama Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Sinan - Okreni se ti Louis - Obrisi suze mala moja ... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 ^^A nista ono "Ima jedna krchma u planini", a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ^ a pa bezveze ti je ta verzija. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Lipe cvatu Beograd Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 (edited) Znash ti na koju ja mislim Vladimire! ;) Edited December 23, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 nazdravite drugovi? sliku tvoju ljubim? svirajte cigani? niko nije troo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ko je pijan zaspao za stolom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) Ja sam pijan zaspao na wc šolji :( Edited December 23, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ne kontam, jel ovo u kafani kada se trazhi pesma da se pusti ili trazhite od tamburasha ? neke od ovih vashih pesama su tamburashke i nikada ne bi pushtene u kafani, a neke tamburashi nikad nisu chuli :( bash niste troo Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 miroslav - devojka iz grada toma - dotak'o sam dno zivota goca stojicevic - zagrli me ti, i oprosti mi (jebem li ga, valjda se ovako zove) ove gore su malo down, za radost & veselje volim da narucim nesto od lepe brene ali ona ima milion dobrih pesama pa ne bih da nabrajam Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 u shapcu kraj save :P na tim veseljima veoma je tesko imati dobar bend :) tu moze i harmonika da bude ali ona treba da bude pozadinac a ne da tip solira na njoj... a violina je ta koja daje poseban touch narodnom veselju :P neam pojma ja volim kolo da igram, nisam neki tehnichar, ali mi je kul ta sveopsta prisutna energija kad se cimas ramenima i drmas glavom :P hahah... do mozda pre 3-4 godine me je bio blam ali sada jok, nista lepse od izvornog narodnog srpkog folklora :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 u jbte, po kafanama me ne vidjaju jer je nemam drushtvo za tako neshto. svadbe, ispratjaji i slichne gluposti redovno izbegavam poshto je muzika i atmosfera koju ista stvara, kako ono reche nemanja, teshko krivichno delo. ali kad stvarno odem u neku kafanu jednom ili dvaput godishnje, uvek volim da chujem tamburashe (zvonko bogdan je najbaja u drzhavi:) i tozovca... i neke pesme kojima nikad ne znam izvodjacha ili naziv :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 miroslav - devojka iz grada toma - dotak'o sam dno zivota goca stojicevic - zagrli me ti, i oprosti mi (jebem li ga, valjda se ovako zove) ove gore su malo down, za radost & veselje volim da narucim nesto od lepe brene ali ona ima milion dobrih pesama pa ne bih da nabrajam ako to ozbiljno mislis za Brenu molim te upucaj se @topic Zvonko Bogdan je pravi dasa zaista Jednom se obratio Pajseru samo da znate Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 zvonko zmija stara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Nesto od Harisa. Miroslav Ilic - Ova Noc ...ova noc ima chudnu moc, daj mi sve. u ovoj noci sve se sme... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Mitar - Zivela ljubav Jasar - Jednoj zeni za secanje dugo Haris - Jel su dunje procvale Halid M - Stoj jarane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 ako to ozbiljno mislis za Brenu molim te upucaj se mislim najozbiljnije, ne vidim sto bih se upucao ako volim Kraljicu narodne muzike '80-ih Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) Ne posecujem kafane,a dok rurovci ne pocnu da se zene necu ni svadbe :))) Ispracaja nema,svi drugari hoce u civilno ko sisice;) Ali kad sam kuci odvrnem Marka Bulata i zamisljam da je on tu pored mene I shta radite? Edited December 24, 2006 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 -shta ce mi zivot -krchma u planini -kopao sam dubok zdenac -nisam te se nagledao Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 I shta radite? on mi peva na uvce a ja mashem crvenim novcanicama ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 pljevaljske tamburashe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 zvonko zmija - ko te ima taj te nema ako ikad naručim pesmu u kafani, ovo će biti ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts