sinister Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 u suck! ok, delimicno se slazem za planet teror, blah. ali death proof je... keva brate! ;D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 odavno smo se zapitali kada će tarantino skupiti muda da opet snimi ozbiljan film... džeki braun je star deset godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 cekajte, zasto kill bill nije ozbiljan film? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) cekajte, zasto kill bill nije ozbiljan film? Lol. Ozbiljan je kao i moj ortak kad se naduva. Nerealan je, samim tim je i neozbiljan iako nema komedije. S' obzirom da sam nailazio na neke tvoje postove nickwood-e, kapiram da je ovo moje objasnjenje totalno bespotrebno jer je s' tvoje strane do ovog topica dopro sarkazam. 'el da? Ili gresim. O-o Edited October 9, 2007 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 ne bih kill bill nazvao ozbiljnim filmom, ali ne iz razloga koje je ovaj iznad naveo. možemo pričati o tome da je priča o osveti, o potrazi za izgubljenim članovima familije i štaveć ozbiljna, ali KB je snimljen iz pet drugih razloga, a ne zbog priče: estetika, kung fu, uma turman, ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 omg nidzha je postao punching bag random prolaznika! pa ne mozhe tako! ako nemate overenu clansku kartu kluba koja vam dozvoljava to da radite oma da se izvinete nidzhi i produzhite svojim putem...nothing to see here... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ako pricamo o kvalitetu Tarantinovih filmova, Kill Bill ne odskace drasticno od ostatka u bilo kom smislu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 pulp fiction je jednako nerealan kao i kill bill, stim sto je tarantino bio mlad, lep i manje lud. i tada je sreo umu, pa posle taj omazz jelte. kako se moze u njegovim filmovima pricati o realnosti, potpuno je neverovatno. cak i reservoir dogs, brutalno realan film je opet nerealan. to je prosto tarantino. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 pulp fiction je jednako nerealan kao i kill bill, stim sto je tarantino bio mlad, lep i manje lud. i tada je sreo umu, pa posle taj omazz jelte. kako se moze u njegovim filmovima pricati o realnosti, potpuno je neverovatno. cak i reservoir dogs, brutalno realan film je opet nerealan. to je prosto tarantino. Reservoir dogs je KING KONG za Kill Bill-a a ti ako to ne vidis, ne vredi da ti objasnjavamo. Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Kill bill je rimejk japanskog tresha i samim tim ne izlazi iz njegovih okvira i ko to voli njemu je do jaja ko ne voli nema pravo da kenja kako je to glupost jer to nije njegov filmski ukus. Ko nije skapirao po kom filmu je qt uradio kill billa neka pogleda "Lady Snowblood" iz 1973 ili na japanskom "Shurayukihime". Mada je po meni lady snowblood bolji ni kill bill nije los, dodaje na zhanr malo holivudskog shlifa. Isto kao sto je i reservoir dogs rimejk ili kopija/plagijat kako god hocete samo sto je to kopija zhanra koji volis ... qt pravi dobre filmove samo mu ja zamerim na tolkoj kradji ideja ... lepo ih on uoblici ali svaki film ima elemente nekih starih klasika ... PS: Rosario Dawson je najmegakul izgledala u "Delikventima" iliti eng "Kids" :D Sta vise retji osim zamislite nju sa 16 dina :D OMG PEDOLOVE Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kada sam sredinom devedesetih vodio par drugara i njihovih fuxi da gledamo KIDS u sava centru (dal fest il neki od popularnih festivala-dzaba-karti iz devedesetih) hteli su posle da me biju i rekli da vise nikad nece ici sa majmunom u bioskop da gledaju pedersko-padavicarske filmove :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Jebes ti te ortake! Zato pridji mi ti, pridji mi ti! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kada sam sredinom devedesetih vodio par drugara i njihovih fuxi da gledamo KIDS u sava centru (dal fest il neki od popularnih festivala-dzaba-karti iz devedesetih) hteli su posle da me biju i rekli da vise nikad nece ici sa majmunom u bioskop da gledaju pedersko-padavicarske filmove :( ROFL MAO Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kada sam sredinom devedesetih vodio par drugara i njihovih fuxi da gledamo KIDS u sava centru (dal fest il neki od popularnih festivala-dzaba-karti iz devedesetih) hteli su posle da me biju i rekli da vise nikad nece ici sa majmunom u bioskop da gledaju pedersko-padavicarske filmove :( Ko te jebe kad si bio dizelash :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Reservoir dogs je KING KONG za Kill Bill-a a ti ako to ne vidis, ne vredi da ti objasnjavamo. Ne vidim da iko pokusava ista da mi objasni sem tebe i tvog predrkanog stava o ovoj temi. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ne vidim da iko pokusava ista da mi objasni sem tebe i tvog predrkanog stava o ovoj temi. To je ona dobra stara, kad nesto ne razumes, a ti pljuj po tome. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Gledao sam death proof i odlican je :] Sutra verovatno gledam i rodrigeza pa cu da vidim da napishem mozda neki malo duzhi opis odushevljenja ali u sushtini ili volish to ili ne :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Bravo za koment. Imam jednu ribu za tebe koja je rekla da si macan. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Josh da ja kazhem da je ona maca i eto sretje :] Still waiting za planet terror :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 odgledah sjajno sjajno i samo sjajno ili ces se potpuno oduseviti ili ces pljunuti na cd i baciti ga u smece nema treceg Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Ne znam, sto se tice Planet Terorra, jedva sam cekao da se zavrsi, nekako me smorilo to "guranje" kao nekog "e pogle' fazon" sranja. Death proof mi je samo malo bolji zbog nekih od pricica izmedju likova, ali meni generalno tupav scenario. I daleko od toga da ne volim Tarantinove filmove, samo sam se izgleda smorio od doticnih. ne volim extreme, ni na typical hollywood shit ili pak kao neki alternativni trip. Sredina je zlatna zar ne? :) Edited October 23, 2007 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ali Stuntman Mike! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Tako je. Kurt je veliki car. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts