MaudDib Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 sad bez zajebancije, znam lika koji nosi sataru ispod sedista i nije se u vise navrata libio da je upotrebi... u kojoj to zemlji ? zimbabweu ono dozvoljeno da sakatish i koljesh ljude vishe puta ? ja za takve probleme izvadim karu i onda kad oni vide sa kim se kache okrenu se i u panici zbore "bezhmo,jebace nas ovaj" nemoj da lazhesh to radish kao distract foru, pa ih nabadash dok su josh u shoku Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 gruja penis ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 OH NOES HERE COMES THE SPELLING POLIZE Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-Undertaker Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Bejzbolka, satara, to su stvari za koje paduri mogu da vas jebu! Iskusna fora je imati kod sebe kuku za volan. Veoma koristan predmet za obrachun sa vozachima-pametnjakovitjima! :D @Gruja : Nebo je plavo, voda je mokra, Panchevci ne znaju da voze! :D Nishta lichno, strogo biznis. Quote Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!" Cervantes: "Niiije!!!" Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!" http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 MOzda neko trenira bejzbol ili radi kao mesar privatno ? Sad ako su panduri gay jebace ga usvakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 brate, u auto skolu moje keve je bio upisan lik iz debe-a, lik prica mobilnim ono zeleno svetlo, bleji a taksista iza ne silazi sa sirene... staju jedan naspram drugog na semaforu, ovaj taksista krene da proziva kako to obucavas, kako sme da prica telefonom etc. ovaj iz debea izlazi vadi lika kroz prozor i krene da mu preti, da nije bio instruktor mislim da bi taksista bio na bolovanju, neko vreme ;P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Ja sam jednom kupio sok a umesto kusura mi vratila zvaku jer nema sitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ma u BG-u svi postuju pravilo desne strane :).. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 Ja sam jednom kupio sok a umesto kusura mi vratila zvaku jer nema sitno. care jbt :)) ali jos uvek se smejem a stisno sam kvout pre 5min :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Mislim da to posle nekog vremena predje u naviku, mislim - ta losa voznja drugih. Ne, zapravo, u voznji naucis da ocekujes da drugi "ucesnik u saobracaju" moze da napravi neku eventualnu gresku, pa ti je noga uvek blizu kocnice a oko na retrovizoru... Barem je kod mene tako. Imam problem sa zenama koje voze. Generalno ne znaju to da rade. Mada glupo je to reci na forumu sa tri zenske osobe. rofl, dakice, ja takve excese imam bar jednom dnevno u beogradu, tako da - budi srecan shto zhivish u nsu ;) inache, jurim kratku palicu za bejzbol koju cu da stavim ispod sedishta ;) U caletovim kolima ima odlicno mesto sa malu bejzbolku i tu je i drzim. A u mojim imam "Bullock" lock za papucice, onako solidne tezine... Mada koga ja udarim i povredim moze odma da ide u skolu za sisice. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ja imam krst za odvrtanje tochka, koristim ga i kao shuriken !!!1 Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ja sam onda reko necu zvaku ocu svoj kusur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ja za takve probleme odvijem ruchicu od menjacha i onda kad izvadim tu "ruchicu" menjacha onda se oni useru i kazhu "bezhmo,dok nije odlomio haubu" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 pff... tjale je imao seriju nezgoda jedne zime da je to za crni humor znaci -20 napolju led svuda ... niko ne ide preko 30 na sat ... prvo ga ocese penzos i pravi se blesav , dan kasnije vozi 20m od garaze do zgrade drva i lupi ga lik .. a nije isao brze od 10km/h u ulici gde prodje par kola godisnje... ok zovne limara sredi covek sve , dotera kola ... sedne na kafu samo cujes spolja BUM ... na prozor ... komsija nije procenio dobro kolko ima mesta i klepi kola otpozadi.. znaci ROFL inace ja nisam do sad za godinu dana voznje imao nikakvih frka iako kod mene (chachak) voze ko mentoli najgori jer skoro svi uzimaju dozvole preko veze ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 koliko frke i buke a nista mu nije. a topik je tako obecavao Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ja imam krst za odvrtanje tochka, koristim ga i kao shuriken !!!1 roflmao vezhi i lastish na kraj da ne morash da izlazish iz kola da bi je pokupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) 2 daki zamisli lika u srednjoj traci,koji je cekao na semaforu.i zamisli da je on video kako ga pretices sa 100 na sat,a video je i ovog iz totalno leve trake sta radi.sto posto bi pomislio "kakve budale danas voze".nije hejt nego eto,ako ces nekog da pljujes prvo sebe pogledaj. a i postoje jako dobri razlozi zasto se u gradu ne vozi 100 pogotovo kad ima saobracaja. mene najvise nerviraju likovi koji vide da je njihova traka prepuna i onda do raskrsnice idu trakom za skretanje.i onda na raskrsnici,kao pusti me zurim do jaja.takvi ljudi su uglavnom taksisti(dakle znaju koja traka je za gde)i vozaci vise klase:)(kola vrednosti preko 50k eura).NIKAD ih ne pustam.cesto mi ablenduju i trube,par puta sam video da mi prete rukom.samo podignem srednji prst i nastavim gde sam krenuo.(da,znam da postoje raskrsnice gde je samo zuto za pravo ,ne pricam o tome).j taksisti su najcesce kamikaze o kojima prica daki.dakle bulevar revolucije,deo sa 3 trake,on je u totalno levoj.musterija dize ruku na trotoaru desno.ne jebe zivu silu nego sece 2 trake i staje bez migavaca.TO MU JE POSAO,MOZE MU SE!$#^&@ inace idalje imam celicne zivce kad je voznja po gradu u pitanju. samo sisice i zene izbegavaju voznju:) Edited December 23, 2006 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 uzeo sam kola danas, to neće izaći na dobro. ja za takve probleme odvijem ruchicu od menjacha i onda kad izvadim tu "ruchicu" menjacha onda se oni useru i kazhu "bezhmo,dok nije odlomio haubu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 jeste, ali ja nikad ne prelazim iz trake u traku bez zmigavca osim kad nema nikog iza mene, skrecem uvek sa zmigom pa makar bio pust grad a tada kad sam ja vozio bilo je vece, 9h ne mnogo kola na ulicama. znam svoj grad i znam gde mogu koliko voziti... ima bulevara na kojima mozes i 140, na mostu 160 ali ima ulica na kojima ne mozes preko 40... najveci problem je sto ljudi jebeno ne daju zmigavce i 50% njih ne gleda u ogledala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) Reci to saobracajnoj da mozes 140 u gradu i na mostu 160 pa ces onda moci samo pešice. ogranicenje vazi bez obzira dal je most bulevar ili nešto trece. Edited December 23, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 u novom sadu ne možeš tako voziti iz prostog razloga što svi voze 40-60. isto kao što u beogradu ne možeš voziti 40 jer svi voze 70-100. pričam baš o večernjim satima, preko dana je prosečna brzina ovde valjda oko 10 km/h :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 A zbog ovoga pico ne dolazish za bg :) Ja s obzirom shta vozim ne brinem se oko krshenja propisa. Yugo ide max 100 :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 moja 'mica ide 145 ako je dobro zaletim do Smedereva do Beograda uspem 120 ako je dobar vetar mozda i 125 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 u novom sadu ne možeš tako voziti iz prostog razloga što svi voze 40-60. isto kao što u beogradu ne možeš voziti 40 jer svi voze 70-100. pričam baš o večernjim satima, preko dana je prosečna brzina ovde valjda oko 10 km/h :( preko dana, znaci od 8 ujutru do nekih 8 uvece po gradu je max. 80 ali max. dok ja govorim za noc, a 140 sam npr preksinoc vozio u 6 ujutru kad sam se vracao kuci po sred grada... a na mostu uvek mozes 150+ uvek... ali uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Samo zato shto ih boli paja. pa ne znam bas da je zbog toga.verovatnije mi je nekako da jednostavno nisu sposobni u kojoj to zemlji ? zimbabweu ono dozvoljeno da sakatish i koljesh ljude vishe puta ? nije osakatio nijednog coveka,osakatio im je kola,ali to nema nikakve veze sa tim.ja ne opravdavam takve ljude.to je ok da se branis,ali nikako da napadas nekoga. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts