Jump to content

Mare-Undertaker

The X
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mare-Undertaker

  • Birthday 06/19/1982

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    WTS
  • Omiljene igre:
    Quake III
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

1,578 profile views
  1. HDD - Lacie 750Gb 16Mb buffer USB 2.0 crne boje 10 dana star! Cena novog je oko 250 eura. Dao bih ga za 200, ali moguc dogovor. :D
  2. Pajo UPTARE, zashto si uklonio onu genijalnu kad Smrda drzi mikrofon? To mi je bio najjachi deo cele priche!
  3. Pajo ti definitivno nisi normalan! :D Od prilion ljudi na skupu ti naletish na SMRDU! LULZ! :))))
  4. Chisto me zanima koga treba da cimam za invite! Poshto Zero kaze cimaj Nika! Ja pitam Nika, a on nema pojma o chemu se radi! Neka se javi neko ko moze da bude od koristi! Unapred hvala!
  5. Odakle se moze nabaviti cd key? Ako ima neko pls sharujte to! :D
  6. Aj neka neko postuje linkove gde mogu da skinem demoe, PLX! :D
  7. Kliknem ja na vesketov link da vidim sliku, a ono pishe: This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size. Brate Veske znao sam da imash veliku glavu, ali ne toliko da mi i net zakucava kad treba da je uchita!
  8. Ne mogu da verujem da se niko nije setio grupe "Legende"! Mislim da je to sasvim dobra grupa! I naravno Dzej! >:D
  9. Brate i ti bi bash mogao da promenish avatar za opshte dobro!
  10. @evolut Ako hocesh da igrash protiv botova, nakachi se na bilo koji SBB ili Eunet Q3 server, ima nas koliko hocesh!
  11. OMG, OMG, IGRAO SAM SINOTJ Q3 CTF SA DRUGARIMA I BILO JE DO JAJA!! PUSHIM BUXNU DEVETU, SADA CU I DESETU, OMG, OMG!!!
  12. ^ Blah... Svinja se kotrlja! Gluposti! Svinja je nishta drugo nego privredno dobro! Razanj FTW!!! :D
  13. @LEX OMG, jedan Lex(najkratji fitilj na svetu) me pita chemu toliko agresije! :D @Saint :P @Bartuc Bolje za tebe u datom trenutku je da ne komentarishesh moje postove vishe nikada!
  14. Idiote, ko si ti da mi kazesh koliko sam ja utakmica odgledao!!! Koji komentar sam ja imao na topicu? Rekao sam da ga mrzim, pa shta? Jel ja treba tebi neshto da se pravdam za moje rechi? Jedini koji se ovde blamira si ti shatro-pametnjkovitju! Ako ti kazesh da ja pricham budalashtine, to znachi da si mi direktno rekao da sam budala, a to me vredja i netju to da trpim, pogotovo ne od nizeg oblika zivota! @topic To shto sam rekao da mrzim Cummingsa, znachi samo ovo (normalnim osobama): 1. Postovao sam na Partizanovom topiku, logichno je retji da sam navijach Partizana! 2. U postu sam napisao neshto vezano za tekmu, logichno je retji da sam je gledao! 3. Poshto sam gledao tekmu, josh uvek sam bio pod impresijama, napisao sam da mrzim Cummingsa! Mrzeo sam ga zato shto je imao chist shut, zato shto je preuzeo odgovornost, zato shto je dao nadu dok je lopta letela, zato shto se taj promashaj vrteo josh 500 puta na TV-u te vecheri, zato shto nisam mogao da spavam jer sam znao da smo mogli da dobijemo tekmu! Nervirao sam se zato shto mi je stalo i zato shto volim Partizan iskreno! Josh povrh svega dodje jedan idiot da me spushta i zajebava! Skrati jezichinu! Shto se Cummingsa tiche, moje generalno mishljenje o njemu je: Osrednji igrach, nishta posebno, ali trenutno boljeg nemamo. Nije preveliki potroshach lopti, netipichno za crnca! Ima dana kada blista! Popravio se naglo od kako su mu pretili otkazom, shto znachi da ga boli dupe za Partizan! Kolko sam chuo platjaju ga oko 30000eura, tako da za te pare bolje nismo mogli da nadjemo! Pogledajte samo CIGANI kako se rasipaju sa parama, jebem ih u usta! Eto rekao sam shta sam imao da kazem!
  15. Sorry Hajli, ali dechko me spushta bez ikakvog opravdanja! Drsko i bezobrazno!
×
×
  • Create New...