Lucky Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Kako ne bi imalo, pa drzava je tradicionalno kriva za sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 da smo pravna drzhava kao shto su na zapadu, tako neshto se ne bi desilo. evo kako je zavrshio poslednji lik koji je doshao na ideju da uveze low quality filmove u SAD LINKAGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Evo samo da vam javim. Kupio sam ovaj paket.Sta reci...ne preporucujem da se uzima.Video kvalitet je losh,cak je moja neka stara verzija Spirited Away bolja od ove njihove.Zvuk je takodje losh,kao i za video moze da se nadje mnogo bolji kvalitet. Necu da ispadne da hejtujem,ali jebiga ocekivao sam da ce ovo biti bolje uradjeno.Jedino ako zelite da imate ovo zbog srp titlova kupite...u suprotnom preskocite ovo izdanje jer jednostvano mogu da se nadju mnogo kvalitetnije verzije ponudjenih filmova. Ja ne mogu da dodjem do kvalitetnijih verzija, bez veceg cimanja, tako da sam i sa ovim zadovoljan. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts