Jump to content

razlozi za ostanak

Recommended Posts

Lol logika ti je na nivou psa koji laje na tochak auta ...

Umesto da odesh i da mozda ostvarish nesto tamo, neki uspeh, zaradish pare, stagod i onda porodicu izvuces iz ovih sranja ili im pomazesh finansijski ili sestru povuces da tamo zavrshi shkolu ti si odlucio da ides putem manjeg otpora, ostanes ovde i gistro delish zlopatjenje sa porodicom ...

To je do principa, on bi pre voleo da poshalje svog briznjeg na neko sigurno tj. bolje mesto, nego da On sam ode na takvo, makar to bilo u korist svih.

Prosto receno, to ti je kao kad bi ti ostavio svog brata u rovu sa slomljenom nogom, zato sto ti je rekao da odesh po pomotj, dok je prisutna velika sansa da on netje izdrzati bez tebe. Pre bih pokusao da se zajedno izvucemo iz te situacije, makar bilo i pogubno, nego da se jednostavno pokupim i odem.

lol ladno se slazhem sa mohijem

seth fix mi lichi na jednog od onih shto, kad se napiju, vichu "SRBIJA!" :)

pucamo u vazduh takodje

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ololo, pablik enemi namber 1 :D

aham, bitje ludaje aj houp [:D]

( [;)] )...

samo da ne bude nekih crnaca tu okolo.

...pa da onda moj avatar mora da radi :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

zavisi koliko chamaca savatamo :)

a sto ti toliko ne volis crnce?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

a sto ti toliko ne volis crnce?

pa znam nekoliko likova koji su ok.

medjutim generalno su nakurceni, arogantni i nevaspitani.

desilo mi se nekoli puta da mi se cak i basket sa njima smuci.

Edited by Formica

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Koje si ti godiste?

Jer pricamo o periodu .... ?

Ja sam 85 mada ne vidim kakve to ima veze, ovo se desilo pre oko 2 meseca, ne kod akademije, neki butik na sredini :)

related to offtopic: white man can't jump ;P ;)

Salim se naravno, umeju jako da zloupotrebljavaju svoju boju koze, ortakinji se jednom desilo da je posle udesa momak izjavio muriji "she was mean to me cuz of my skin colour, calling me names and such .. " i naravno prosao samo sa opomenom iako se zakucao u nju dok je bila parkirana.

@ seth ... neces nista da pomognes svom narodu ako zazmuris na njegove mane

Zasto vecina ljudi prilikom uporedjivanja kvaliteta zivota kod nas i u inostranstvu uzima najbolje stvari za uporedbu kod nas, a najgore od preko? I to se uvek uhvate za neke nebitne detalje.

Najbitnije od svega je to da su u normalnim zemljama ljudi mnogo srecniji i opusteniji nego kod nas.

Ne zmurim ja na nase mane, nego me nervira sto vecina onih koji ih isticu iz ko zna kojih pobuda smatraju da su te mane unikatne za ovu zemlju i narod i da to moze samo kod nas. Da bilo ko od njih upali strane vesti ili ode na neku stranicu ima da vidi da na celoj planeti ima tona istih retarda i tona istih problema. Imaj muda, stisni zube i resi problem a ne da bezis od njih jer ti nista ne garantuje da taj isti problem neces da imas i tamo.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

da ce se doseliti masu chamuga i arapa ovde. a to bi stvarno bila poslednja kap. zamis da vidis po kraju crnje kriminalce kako sjebavaju zivot, jebu ili siluju nase ribe, kradu, pljachkaju...

"Mr Hat: White power!"

Pa Bionic, sve ovo gore ce da se desi kad nam dodju ameri i njihova vojska u sve nase gradove pa kad dobiju imunitet...

Bice kao u Japanu , isti crnci i arapi iz usa vojske tamo se izivljavaju vec duze vreme...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

znaci posle ovakve noci kakvu sam imao veceras....

NE PADA MI JEBENO NA PAMET DA IDEM IZ SRBIJE!

SRBIJA SRBIJA SRBIJA

vrh... jebeni vrh ovo nema nigde...

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

znaci posle ovakve noci kakvu sam imao veceras....

NE PADA MI JEBENO NA PAMET DA IDEM IZ SRBIJE!

SRBIJA SRBIJA SRBIJA

vrh... jebeni vrh ovo nema nigde...

ivan je ispegl'o nocas nesto... [;)]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Proklete KMICE, stalno prave korake! [:D]

Za njih to nisu koraci jel njima je to dozvoljeno korak pa da tacnes , dok kod nas prvo tacnes pa onda palijaj , mora lopta pre noge . Zato je NBA kod njih tako brz . Da kod nas ima to pravilo korak pa da tacnes pa nebi me niko video prolazio bih nekog 1vs1 ko od sale :)

Za njih to nisu koraci jel njima je to dozvoljeno korak pa da tacnes , dok kod nas prvo tacnes pa onda palijaj , mora lopta pre noge . Zato je NBA kod njih tako brz . Da kod nas ima to pravilo korak pa da tacnes pa nebi me niko video prolazio bih nekog 1vs1 ko od sale :)

aj kad smo vec o sportu poceli.

u NCAAu to nije dozvoljeno. to je samo NBA.

btw to jesu koraci i za njih, medjutim to niko ne trazi (jer niko i ne zna shta su u stvari koraci)

toliko o sportu od mene. :)