dessa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 evo ovako da podelim sa vama svoju radost rakija je proteka u najboljem redu zlatibor ili kopaonik nesecam se vise tacno znam da je neka planina je bila odlicna beks je bio tu kao podrska oko 12.15 smo se uputili prema prodavnici videvsi 50 + ljudi kako cekaju u redu morali smo da napravimo plan onda je mikro odigrao ulogu veceri i reko nam je da je file steltovo i sada se nalazi medju prvima ispred ulaza (mi smo izbrojali po 3100 din i dali mikru da proturi filetu) iaoko nisu sudelovali u rakija baru sve im oprosteno kada se file pojavio sa oko 9 kopija tbc-a i nama srecnicima podelio :) svaka cast jos jednom cheer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ^^^^^^^ mission succesfull, kao sto je dessa iskucao, sve je proteklo u divnom raspolozenju. Nadam se da cemo ponoviti druzenje. Vidimo se in game. btw, salac hvala na savetu Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Koji sam noob, ipak trazi instalaciju WoW-a... Jebeno gubim vreme a ljudi vec lvluju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 rekoh ti ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 amose u kurcu si ko i ja :) upravo ga instaliram onaj obicni wow i traje sto godina... pas mater. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nabs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ja mislim da necu nocas instalirati, jer mi se mozhe =oP evo sad chekiram forum i gledm golden globe awards =o) divno sto sam vas video vecheras momci, /cheer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 kole daj slike da vidimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) need ... sleep on topic: chale kako je u penziji? :) Edited January 17, 2007 by batina Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Chale-penzioner se odlicno drzi, malo mu je bila frka dok nije nasao AH i banku u Outlandsima, a sad se smirio i lvluje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 evo i mene, ai hev dzoind d klab, obrisao lika, uninstalirao wow, otkazao game card pretplatu, bb wow, samo mi sranje napravi od zivota, da bog se ne ponovilo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Je l' zna neko neki website gde moze da se kupi eu verzija expanzije, a da isporuchuju u USA? Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Boki iscimaj nekog odavde da ti uzme TBC i da ti posalje key mailom a za igru mozes da se snadjes lako samo je svuces sa nekog torrenta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Znao sam da noob jos nije uzeo igru... Javi ako oces da ti uzmem, pare ces poslati nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 moze da bude problem to sto je po koletovom saznanju prodato svih 5000 kopija koje su dosle u zemlju, a sledeca isporuka je tek u martu. mada, koliko ja znam, salac ima cd-key koji oce da proda, pa mozda da pitas njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 CD key je utopljen - zar nije divota kad likovi iz zemalja razvijene demokratije (Holandije) kukaju kako nemaju ni jedan CD key a ja imao 2 ? :) Dobio ga Cyanic, onaj nas brbljivi priest. Elem boki CD key sam i narucio sa US sajta - gamersloot.net . Ljudi poslali key oko ponoci po nasem vremenu, tj u onim trenucima kada smo mi svi zajedno cirkali a zatim otisli do obilicevog venca, sreli fileta-majstora koji se nekako infiltrirao u prve redove i uzeo 7 kopija WoWa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 cheer jos jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ijuuuhuuu ko su ovi ljudi?!?! =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 neka chudna banda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Pa samo pola Salca se vidi bre. Mora ponovo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 pa ja sam pitao sto nece da udje u sliku a on kao "ma u redu je" =o) mislim ko da se uzento da netje ta slika u SK da izadje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ko bi rekao da igramo WoW... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jbt al ste matori raspadi =) gg Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ololo penzosi. Recite ko je ko na slici! Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ololo penzosi. Recite ko je ko na slici! U smeru kazaljke na satu: Baticina lepsa polovina, Baticina jaca polovina, Chale/Sittingbull, Salac No1 (ili No2), Simiskus/Baltazaar, pola Salca No2 (ili No1), Perun (tj, ja), Dessa/Desic. I iza objektiva, one and only - Kolledan/Kole/Bullseye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts