Jump to content

lelekom :/

Stator

Recommended Posts

ovaj....doshlo je do nesporazuma...

naime

Radovan Cvetković, direktor Direkcije za informacione tehnologije u Telekomu Srbije kazhe da ce ves tokom 2007me korisnici moci da kupe vezu do 20 megabita u sekundi, sa druge strane Dragan Jeremić je direktor sektora za planiranje i razvoj... tj manja riba od ovog prvog chike koji je chini se pametan =o)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovaj....doshlo je do nesporazuma...

naime

Radovan Cvetković, direktor Direkcije za informacione tehnologije u Telekomu Srbije kazhe da ce ves tokom 2007me korisnici moci da kupe vezu do 20 megabita u sekundi, sa druge strane Dragan Jeremić je direktor sektora za planiranje i razvoj... tj manja riba od ovog prvog chike koji je chini se pametan =o)

Pa mozes i sad. Samo sto kosta ;)

A to da kucni korisnik moze da kupi adsl sa 20 mb dl je ili stamparska greska ili lupanje

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Mozda ne treba svima ali nemoze da skodi,jelte. Skines film za pola sata i manje, gledas stream bez problema, video konferencija, igras sta hoces a ping kao u lokalu, prenosis ideje lakse,brze i jednostavnije. Ja negativno ne vidim u tome. Naravno, kod nas u 2007 jedini "korisnici" koji ce moci da kupe takvu vezu su bogate individue ili vece firme.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

"Srbija ce ustedeti [enter random number] miliona dinara godisnje ukidanjem interneta, a sacica nezadovoljnika, zavisnih od istog, ce biti poslata na rehabilitaciu/prinudni rad u KPZ, sredstva prikupljena na ovaj nacin idu u fond za pomoc domacoj kinematografiji i finansiranje gradskog dobosara kao provereno najboljeg nacina informisanja"

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Mali off : Dino i Seth, ajmo milioniti put :)

Za ping nije presudna sirina linka. I 5-6 ms nemaju ni svedjani. Ping kao u lokalu mozes imati samo u lokalu, jelte. Imaj 10000 Mbita i nakaci se na server u americi. Imaces ping (da se izracunati. Uzmi da je c=300000 km/s, do amerike ima 10000, nazad jos 10000 pa eto neki grub proracun bez uzimanja u obzir hopova i ostalog moze da se izvede :) )

I oko tih potreba : one se jebga stalno menjaju :(

Pre 2-3 godine 768 jeste bilo sve sto treba. Ali danas igre vise nisu 700 mb vec 4 gb, stream je sve kvalitetniji, blabla :)

Ali mislim da bi 1 mbit dl sa 256 ul bio sasvim dovoljan za naprednog kucnog korisnika (prOn) kao i za svaku osrednju firmu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

shvedjani na bnetu imaju i manje od 5-6ms [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

bah... sumnjam da ce biti nekih promena do kraja godine kod nas , ako im je trebalo ovoliko da se dokopaju najsporih konekcija ADSL-a , koliko ce im trebati da nabave neke brze konekcije :S

A da ako je sada T2 oko 1k evra , koliko li ce da kosta 20mb-a xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.