Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...

jbt al si se ti promenio/profenserisao od onog pejntbola kad sam te upoznao.. neka, neka, red je da poprcaš nešto :)

fina ti je drugarica sa nogama, a fuksa sa dupetom se malo razlila, mora nazad u teretanu

hahaha,sto je Sharulji iskasapljen lakat,odmah se setim sebe kad sam imao 10godina :))))

i jbt red bul na 18tom,ja sam na mom 18tom imao frutelu i zdrepcevu krv,boli vas kara :(((

e da,potvrdjujem Ivanovo misljenje za fuksu sa dupetom,secam se isto tako kad je bila maximova zurka u Pancevu,dosle 2 masnoce i jedna vrh koja je igrala tipa 5minuta a ove dve su celu noc "zabavljale"

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sto bre...

boli me kurac kako neko izgleda...

kao sto rekoh, ako se njemu (ili bilo kome drugom) svidja kako izgleda, meni je to savrseno ok...

a uostalom, sta bi ja imao od toga sto bi se nervirao sto neko fura neki fazon koji meni licno ne lezi...

live and let...

;]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

@ivan_

menjaju se ljudi jbg :) a dobro pejntbol je bio davno,bio sam na onom poslednjem vodka/vutra/basket okupljanju.pravi sportasi :)

a razlivena je ustvari igracica ... pa joj se moze oprostiti fuksa look

@gruja

sto se tice red bulla,bio je samo za nas nekoliko,ostali su pili crno/belo od po 97din litra [:D]

e sledecu zurku moras da dodjes,vanjica se raspitivala ;)

edit jos jedan*

ma zabagovalo nesto,forbiden mi izbacuje kad lupim reply,pa sam onda pokusao sa asdf i radi :))

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

@gruja

sto se tice red bulla,bio je samo za nas nekoliko,ostali su pili crno/belo od po 97din litra [:D]

e sledecu zurku moras da dodjes,vanjica se raspitivala ;)

Nebitno

za mene i moje drugare nije bilo red bula

za njih sam izvadio original koka kolu umesto frutele :(((

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...