M!!! Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) no flexin il sha vec?:) a inace rekoh moram da proradim na tome a da ne rashirim previshe:/ @domi kipujem track o tome sha se kad desilo:) ( )... Edited January 18, 2007 by M!!! Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 mua in NS... jea.. (: Zlolz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b126/srk.../slika-0001.jpg morning pikchr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 isntaliraj pejnt na komp ctrl + w voila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b126/srk.../slika-0001.jpg morning pikchrgamerovi posteri:).do jaja,ja moje izgubio kad sam krecio:( vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 lol, kako je smorilo ovo paljenje sankova Nikada, ali nikada da se ova izjava ponovi... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 gamerovi posteri:).do jaja,ja moje izgubio kad sam krecio:( ma skino bi ih al neam shta da stavim :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ... jbt al si se ti promenio/profenserisao od onog pejntbola kad sam te upoznao.. neka, neka, red je da poprcaš nešto :) fina ti je drugarica sa nogama, a fuksa sa dupetom se malo razlila, mora nazad u teretanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 hahaha,sto je Sharulji iskasapljen lakat,odmah se setim sebe kad sam imao 10godina :)))) i jbt red bul na 18tom,ja sam na mom 18tom imao frutelu i zdrepcevu krv,boli vas kara :((( e da,potvrdjujem Ivanovo misljenje za fuksu sa dupetom,secam se isto tako kad je bila maximova zurka u Pancevu,dosle 2 masnoce i jedna vrh koja je igrala tipa 5minuta a ove dve su celu noc "zabavljale" gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Izvini Ph0r3w3r0 m ili z, ozb bez uvrede, iz tog ugla ne mogu da skapiram. Negoo ono sa 18 rodjusa kako mocno izgleda, mora da ste se ludo proveli... Sutra idem i ja na 18 pa mozda okacim neke zanimljive slike ako budem u stanju da ih slikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Nikada, ali nikada da se ova izjava ponovi... otkada si ti u splavarskom fazonu. darkeri, makar bili i emo, ne pale se na te stvari It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 mua in NS... jea.. (: Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ph3r0 brateeee :((((( kada ti je rođendan da ti kupim ogledalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ph3r0 brateeee :((((( kada ti je rođendan da ti kupim ogledalo lol reche kori bilder :| OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 @ Ph0r3w3r0 extreme look, cak i za moje ukuse... al ako je tebi kul, meni jos kulje \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 "al ako je tebi kul, meni jos kulje \m/" mojne da se lažemo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 sto bre... boli me kurac kako neko izgleda... kao sto rekoh, ako se njemu (ili bilo kome drugom) svidja kako izgleda, meni je to savrseno ok... a uostalom, sta bi ja imao od toga sto bi se nervirao sto neko fura neki fazon koji meni licno ne lezi... live and let... ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ch1zra - defender of the _________ Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Leptiricu, sharenicu, hodi k meni amo! Evo imam lepu ruzu, pomirishi samo. Ja bih dosh'o al' se bojim kakve igle klete; stisnucesh me, proboshcesh me, p' onda zbogom svete! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 lol banman... nisam ja niciji defender... samo sam indiferentan. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 CHIZRA BRANI FRIKOVE ZATO STO JE I ON JEDAN OD NJIH :(((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 nije on frik, nemoj tako. gadno je hejtovati chizru ipak je on razapet na krstu zbog grehova nashih. A i čale mu je bog, a sa njim se ne jebe.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) @ivan_ menjaju se ljudi jbg :) a dobro pejntbol je bio davno,bio sam na onom poslednjem vodka/vutra/basket okupljanju.pravi sportasi :) a razlivena je ustvari igracica ... pa joj se moze oprostiti fuksa look @gruja sto se tice red bulla,bio je samo za nas nekoliko,ostali su pili crno/belo od po 97din litra e sledecu zurku moras da dodjes,vanjica se raspitivala ;) edit jos jedan* ma zabagovalo nesto,forbiden mi izbacuje kad lupim reply,pa sam onda pokusao sa asdf i radi :)) Edited January 18, 2007 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 asdf Laki te samo gleda Micu ;) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 @gruja sto se tice red bulla,bio je samo za nas nekoliko,ostali su pili crno/belo od po 97din litra e sledecu zurku moras da dodjes,vanjica se raspitivala ;) Nebitno za mene i moje drugare nije bilo red bula za njih sam izvadio original koka kolu umesto frutele :((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts