Debeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Dragance, 'oces sa nama u setnju, da ti dam zastavu ili transparent? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 nemoj vishe shetnje, juche sam pola sata vozio kroz bulevar zbog radikala i zakasnio na fudbal :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa sta je vaznije: fudbal ili drzava?!?!?! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) skroz podrzavam. ali ako suspenzijes suspenduj do kraja bez neke ocigledne selekcije zene ce nam svima doci glave. ... nisam ja ovde dosao da se borim protiv vetrenjaca ali ako nesto radis radi do kraja. il je jebi il je nemoj jebati... nema prckanja ignis nadam se da shvatas da to nije nista licno, nego jednostavno, ponekad puknem na tako neke stvari koje su ocigledna diskriminacija/favorizacija nekih clanova. ja znam da ivan_ nema nista protiv nikog od banovanih, cak naprotiv, ali opet favorizuje neke druge iz nekih licnih razloga (koje ne smatram za pogresne) ali opet... shvatate me uglavnom, pa da ne kenjam vise. Edited December 3, 2006 by krava!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) Dobro je sto nisam imao internet mada ne bi ja tu nista izbedacim se kad vidim takve stvari Edited December 3, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) ovo sto je krava napisao je nesto najpametnije za duze vremena. edit> nije lepo editovati post posto se neko slozi sa tobom. Edited December 4, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 šta se ti javljaš, ti si mu omiljeni član :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa sta je vaznije: fudbal ili drzava?!?!?! fudbal je najvaznija sporedna stvar na svetu! e sad, meni drzava nije najvaznija primarna stvar u zivotu :P go figure ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 tako je saint Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa sta je vaznije: fudbal ili drzava?!?!?! r u serious? :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ne kontam nishta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ae manje spama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ignis nadam se da shvatas da to nije nista licno, nego jednostavno, ponekad puknem na tako neke stvari koje su ocigledna diskriminacija/favorizacija nekih clanova. ja znam da ivan_ nema nista protiv nikog od banovanih, cak naprotiv, ali opet favorizuje neke druge iz nekih licnih razloga (koje ne smatram za pogresne) ali opet... shvatate me uglavnom, pa da ne kenjam vise. Ja bih voleo da meni pojasnis, ako ti nije problem. Ne zbog ivana jer je njegova odluka takva kakva je i ovo je njegov slucaj koji ce voditi do kraja, vec zbog mene licno. Mozes i na PM, bas me interesuje gde ti ovde vidis i kakvu favorizaciju koga? Najbolje na PM da ne bismo gnjavili druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 preteche me ivan, sunce mu kalajisano Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 skroz podrzavam. ali ako suspenzijes suspenduj do kraja bez neke ocigledne selekcije ... nisam ja ovde dosao da se borim protiv vetrenjaca ali ako nesto radis radi do kraja. il je jebi il je nemoj jebati... nema prckanja ignis nadam se da shvatas da to nije nista licno, nego jednostavno, ponekad puknem na tako neke stvari koje su ocigledna diskriminacija/favorizacija nekih clanova. ja znam da ivan_ nema nista protiv nikog od banovanih, cak naprotiv, ali opet favorizuje neke druge iz nekih licnih razloga (koje ne smatram za pogresne) ali opet... shvatate me uglavnom, pa da ne kenjam vise. kravo, ako isterujes pravdu onda je isteruj do kraja. il je jebi il je nemoj jebati, nema prckanja :) inace po meni je ignis za ono mogao da dobije mozda neki sitan warn i to je to ... jedno minimum 5 ljudi bi trebalo udaljiti na neodredjeno da se nivo komentara na kome je bio njegov sankcionisao web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 istripovo sam da sam i ja banovan.a nisam nista lose reko.dobro je sto nisam.inace bi se kotrljali avatari http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Zbog chega je ovo sticky ?? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 zato sto je za primer The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 mladim narashtajima koji nisu admini. Evo ja se izvinjavam za to sto sam zagovnao topik (nije bilo na mestu), mada mislim da treba da se izbrishe moj prvi post zato sto stvarno ne vidim shta sam ja tu loshe napisao. Decko je poginuo zbog svoje gluposti (ili nekog licnog razloga koji niko od nas ne razume). -Da napomenem da ovo nije pokusaj nove registracije nego je moj stari account iz 2000. godine koji ne koristim. Sad sam se logovao da bih postovao ovo izvinjenje, i necu vise, nema me 15 dana. uuuuuuuuuuuu za owo 3 godine ban. brzo ce proci 15 dana,izdrzaces. http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 poslao sam lakiju pm pre 2 dana ali ne dobih odgovor. a i ivan_ se ucutao. nije ni bitno. ako smatrate da tako treba da bude, vi ste u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ne razumem šta ti zapravo hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 da te isprebija,kao i 95% membersa........... http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) poslao sam lakiju pm pre 2 dana ali ne dobih odgovor. a i ivan_ se ucutao. nije ni bitno. ako smatrate da tako treba da bude, vi ste u pravu. Zlatno pravilo, "admin je uvek u pravu", cak i onda kada nije on jeste u pravu. Jedino sto mozes da uradis je da pustis DDOS od jedno 2x 100mbit/s i tako da ostavis da drlja jedno 2-3 nedelje dok hosting provajder foruma ne ugasi jednostavno hosting a onda admini tog foruma mogu da placu :) Edited December 6, 2006 by De1Rekt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 a onda ti admini dođu u pančevo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Zlatno pravilo, "admin je uvek u pravu", cak i onda kada nije on jeste u pravu. Jedino sto mozes da uradis je da pustis DDOS od jedno 2x 100mbit/s i tako da ostavis da drlja jedno 2-3 nedelje dok hosting provajder foruma ne ugasi jednostavno hosting a onda admini tog foruma mogu da placu :) a onda ti admini dođu u pančevo? otprilike, i admini i hosting provajder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts