Jump to content

PARADA IDIOTA

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

skroz podrzavam. ali ako suspenzijes suspenduj do kraja bez neke ocigledne selekcije

zene ce nam svima doci glave.

...

nisam ja ovde dosao da se borim protiv vetrenjaca ali ako nesto radis radi do kraja. il je jebi il je nemoj jebati... nema prckanja

ignis nadam se da shvatas da to nije nista licno, nego jednostavno, ponekad puknem na tako neke stvari koje su ocigledna diskriminacija/favorizacija nekih clanova. ja znam da ivan_ nema nista protiv nikog od banovanih, cak naprotiv, ali opet favorizuje neke druge iz nekih licnih razloga (koje ne smatram za pogresne) ali opet... shvatate me uglavnom, pa da ne kenjam vise.

Edited by krava!!

ovo sto je krava napisao je nesto najpametnije za duze vremena.

edit>

nije lepo editovati post posto se neko slozi sa tobom.

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pa sta je vaznije: fudbal ili drzava?!?!?!

r u serious? :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ignis nadam se da shvatas da to nije nista licno, nego jednostavno, ponekad puknem na tako neke stvari koje su ocigledna diskriminacija/favorizacija nekih clanova. ja znam da ivan_ nema nista protiv nikog od banovanih, cak naprotiv, ali opet favorizuje neke druge iz nekih licnih razloga (koje ne smatram za pogresne) ali opet... shvatate me uglavnom, pa da ne kenjam vise.

Ja bih voleo da meni pojasnis, ako ti nije problem. Ne zbog ivana jer je njegova odluka takva kakva je i ovo je njegov slucaj koji ce voditi do kraja, vec zbog mene licno. Mozes i na PM, bas me interesuje gde ti ovde vidis i kakvu favorizaciju koga? Najbolje na PM da ne bismo gnjavili druge.

skroz podrzavam. ali ako suspenzijes suspenduj do kraja bez neke ocigledne selekcije

...

nisam ja ovde dosao da se borim protiv vetrenjaca ali ako nesto radis radi do kraja. il je jebi il je nemoj jebati... nema prckanja

kravo, ako isterujes pravdu onda je isteruj do kraja. il je jebi il je nemoj jebati, nema prckanja :)

inace po meni je ignis za ono mogao da dobije mozda neki sitan warn i to je to ... jedno minimum 5 ljudi bi trebalo udaljiti na neodredjeno da se nivo komentara na kome je bio njegov sankcionisao

mladim narashtajima koji nisu admini. [;)]

Evo ja se izvinjavam za to sto sam zagovnao topik (nije bilo na mestu), mada mislim da treba da se izbrishe moj prvi post zato sto stvarno ne vidim shta sam ja tu loshe napisao. Decko je poginuo zbog svoje gluposti (ili nekog licnog razloga koji niko od nas ne razume).

-Da napomenem da ovo nije pokusaj nove registracije nego je moj stari account iz 2000. godine koji ne koristim. Sad sam se logovao da bih postovao ovo izvinjenje, i necu vise, nema me 15 dana.

uuuuuuuuuuuu za owo 3 godine ban. [;)]

brzo ce proci 15 dana,izdrzaces.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

poslao sam lakiju pm pre 2 dana ali ne dobih odgovor.

a i ivan_ se ucutao. nije ni bitno. ako smatrate da tako treba da bude, vi ste u pravu.

Zlatno pravilo, "admin je uvek u pravu", cak i onda kada nije on jeste u pravu.

Jedino sto mozes da uradis je da pustis DDOS od jedno 2x 100mbit/s i tako da ostavis da drlja jedno 2-3 nedelje dok hosting provajder foruma ne ugasi jednostavno hosting a onda admini tog foruma mogu da placu :)

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Zlatno pravilo, "admin je uvek u pravu", cak i onda kada nije on jeste u pravu.

Jedino sto mozes da uradis je da pustis DDOS od jedno 2x 100mbit/s i tako da ostavis da drlja jedno 2-3 nedelje dok hosting provajder foruma ne ugasi jednostavno hosting a onda admini tog foruma mogu da placu :)

a onda ti admini dođu u pančevo?

otprilike, i admini i hosting provajder [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...